Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

Mesharsky

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Był już chyba raki poradnik. Mogłeś bardziej się postarać. Niepotrzebnie jest instalowanie nano. Po drugie dałeś komendy a nie wyjaśniłeś co trzeba zrobić. Jeśli ktoś nie zna nano może mieć problem z wyjściem albo jak edytować plik config.ini

Tego mi tutaj brakuje

Opublikowano

Dodaj lepiej źródło skąd skopiowałeś komendy... bo napewno sam tego nie wymyśliłeś... i popraw wygląd "Poradnika"

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Specjalista
Opublikowano

@TySzalony

On sprawdzał na debianie. Na tej dystrybucji akuart często się zdarzą że bot nie działa. Rozwiązaniem jest zainstalowanie klienta na wersję właśnie 3.0.18.2

Problem też nie zdarza się na ubuntu.

Także akuart to rozumiem

Opublikowano

Poradnik został zaktualizowany.

Mam nadzieję że teraz wygląda dużo czytelniej

ctrl+c ctrl+v Chłopie nawet nie zmieniłeś  wersji ts,a z 3.0.18.2 na 3.0.19.4.

Specjalnie dałem tą wersje ponieważ żeby działała wraz z Debian 7, a jest on nie wspierany w tej chwili przez sinubota

Był już chyba raki poradnik. Mogłeś bardziej się postarać. Niepotrzebnie jest instalowanie nano. Po drugie dałeś komendy a nie wyjaśniłeś co trzeba zrobić. Jeśli ktoś nie zna nano może mieć problem z wyjściem albo jak edytować plik config.ini

Tego mi tutaj brakuje

Nano jest potrzebne do odtworzenia pliku tekstowego, i jest on dużo łatwiejszy w obsłudze niż zwykły wbudowany w debianie

Specjalista
Opublikowano

Poradnik został zaktualizowany.

Mam nadzieję że teraz wygląda dużo czytelniej

ctrl+c ctrl+v Chłopie nawet nie zmieniłeś  wersji ts,a z 3.0.18.2 na 3.0.19.4.

Specjalnie dałem tą wersje ponieważ żeby działała wraz z Debian 7, a jest on nie wspierany w tej chwili przez sinubota

Tego mi tutaj brakuje

Nano jest potrzebne do odtworzenia pliku tekstowego, i jest on dużo łatwiejszy w obsłudze niż zwykły wbudowany w debianie

Wiem co to jest nano. Powiem Ci jeszcze więcej, że nano jest właśnie wbudowany. Także jedynie co używając apt-get install nano to sprawdzanie najnowszej wersji tego edytora.

Co do odświeżonej wersji poradnika to dalej jest kiespko. Zobacz inne poradniki na forum i porównaj sam.

Opublikowano

Taki jest mój styl pisania i nie zmienie go jednym się podoba a jednym nie, nie będę kopiował od kogoś innego. 

Ale bardzo dziękuje za opinie :)

Mi nie działa ;) wszystko jest dobrze zrobione debian 7 64 bity a bot nie wchodzi na serwer.

Coś źle robisz, daj mi logi z putty po włączeniu bota na serwer, jeżeli masz ts3client QUIT zrestartuj sinusa i włącz na nowo. U mnie wszystko śmiga

SS z nazwą instancji mpcforum by dać dowód że wszystko śmiga

jTprK1q.png

Opublikowano

Taki jest mój styl pisania i nie zmienie go jednym się podoba a jednym nie, nie będę kopiował od kogoś innego. 

Ale bardzo dziękuje za opinie :)

Mi nie działa ;) wszystko jest dobrze zrobione debian 7 64 bity a bot nie wchodzi na serwer.

Coś źle robisz, daj mi logi z putty po włączeniu bota na serwer, jeżeli masz ts3client QUIT zrestartuj sinusa i włącz na nowo. U mnie wszystko śmiga

SS z MPCFORUm żeby dać dowód że to moje

jTprK1q.png

Dobra już wiem czemu.. Jest to stara wersja sinus gdzie często ip się nie zapisywało.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Nie jest to taka bardzo stara wersja, co ci nie działa ? ja zainstalowałem dodatek yt-dl i działa bez problemowo

Ja też zainstalowałem i chodzi :) ale jak np chce jakiś skrypt dodać lub spolszczyć to już się nie da :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...