Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SinusBot 0.9.8 wersja na nielimitowane instacje

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sinusbot.png

Witam.

Udostępniam wam edytowaną binarkę dawnego ts3bota, wersja 3.9.8, w tej wersji nie ma limitu instancji - jedyna wada to brak możliwości wgrania skryptów oraz stary wygląd panelu. 

SinusBot - bot muzyczny na serwery TeamSpeak3

# Instalacja:

Poradnik by Gorzał

http://www.mpcforum.pl/topic/1509706-stawiamy-sinusbota-6-bot%C3%B3w-muzycznych-%C5%82atwa-instalacja/

Jedyne co przed włączeniem to podmieniamy plik ts3bot.

# Download & skan:

DL : http://www.mediafire.com/file/pqarwcg3g8mbfqm/ts3bot

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/b7b4dbc7f0c8d7d9a2f266ab5d444641e237bd58debc7234fa783806a1c36763/analysis/1475177440/

Miłego korzystania, pozdrawiam.

Opublikowano

@Borygard

Chwilka chwilka jak kojarze forum nie toleruje piractwa/crackow i tym dodatkowo mozna powiedziec biniarke tego ts3bot to crack czyli tym momencie crackujemy sinusbota gdzie dochodzi piractwo bo wiekszamy nielimitowane boty i jak dobrze orientuje sie administratorzy sinusbota nie toleruje tego i zawsze staraja w nowych patchach likwidowac obejscie ;3

Jesli myle sie to prosze o poprawienie mnie.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zezwolenie na wrzucenie jest, w czym rzecz?

Jak ktoś to ma, to niech się dzieli a nie połowa osób z rapeda pobierze (w tym pewnie ty) i się nie podzieli. 

Dlatego to wrzucam. :)

edit:

Tutaj plik różni się tym, że jest edytowany przeze mnie i nie ma backdoora.

Opublikowano

Zezwolenie na wrzucenie jest, w czym rzecz?

Jak ktoś to ma, to niech się dzieli a nie połowa osób z rapeda pobierze (w tym pewnie ty) i się nie podzieli. 

Dlatego to wrzucam. :)

Tez sie pytalem 2-4dni temu ale jak przeczytalem ze piractwo zakazane  to zdecydowalem nie rzuczac bo crackujemy w tym momencie sinusbota ... i sorki ja od dawna mam nielimitowane boty muzyczne wiec mi to wisi tylko ze na nowsza wersje ... bo sa pewne inne fora gdzie ludzie wstawiaja ;3 (pewnie znasz)

@up

Masz like

@Edit

Nie bede spamil juz bo niezalezy mi na nabijaniu postow...

ale w sierpniu ktos wstawil na yt tez cos takiego...

https://www.youtube.com/watch?v=ymCwkTEL6Jk

niby dziala itd ale mam watliwosci do tego ale jak przetestowalem 2 dni temu to tez dziala bez problemu..

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Ciągle się to pokazuje ;d

Włącz bota za pomocą tej komendy: 

LC_ALL="en_US.UTF-8" xinit /opt/ts3soundboard/ts3bot -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac
Opublikowano

Ciągle się to pokazuje ;d

Włącz bota za pomocą tej komendy: 

LC_ALL="en_US.UTF-8" xinit /opt/ts3soundboard/ts3bot -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac

Wyskakuje jakiś błąd :/

_XSERVTransSocketUNIXCreateListener: ...SocketCreateListener() failed
_XSERVTransMakeAllCOTSServerListeners: server already running
(EE)
Fatal server error:
(EE) Cannot establish any listening sockets - Make sure an X server isn't already running(EE)

67pojo.png

Opublikowano

Wersja SinusBota jest 0.9.8 nie 3.9.8

Polecam instalacje z tego poradnika 

https://www.ts-coach.com/blog/teamspeak-musik-bot-auf-linux-installieren/

pod zainstalowaniu podmieniamy plik ts3bot nadajemy chmod 777

uruchamiamy sinusbota

screen -dmS bot xinit /opt/ts3soundboard/ts3bot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac

ja tak zawsze robie i mi zawsze dziala 

Opublikowano

Odpal bota bez screena - ./ts3bot

I gdy włączysz bota pokaż co Ci wyskakuje, jeśli nie poradzisz sobie z tym - daj dane VPS na PW zainstaluję Ci to w przeciągu 15 minut od napisania wiadomości.

Opublikowano

Odpal bota bez screena - ./ts3bot

I gdy włączysz bota pokaż co Ci wyskakuje, jeśli nie poradzisz sobie z tym - daj dane VPS na PW zainstaluję Ci to w przeciągu 15 minut od napisania wiadomości.

przeczytaj pw

MLhIXmj.gif

Opublikowano

Echh juz zalozyciel tematu nie mogl wam latwiej napisac... specjalnie na drugim vps postawilem tego sinusbota zeby sprawdzic czy dziala normalnie...

Efekt ? screeny na dole...

Najpier strona www...(zaslonilem ip serwera oczywiscie....)

A tu widzicie boty muzyczne ktore sa na serwerze... (zaslonilem rowniez nazwe poniewaz nie bede reklamowal ts3 bo to nie jest dzial od tego)

@up

Jesli ktos ma problem z instalacja botow muzycznych to prosze dac passy na pv to szybko zainstaluje..

@AleQs

To wina ts3bot poniewaz jest crackowany i nie wczytuje wszystkich danych. (ale powinien sie cieszyc ze kolega ktory zalozyl temat udostepnil wam to.)(i stara wersja jest bo na autorskiego bota na pewnej stronie nie ma problemow.)

@gtkuba

Sprawdzales ten filmik na yt co podawalem na poczatku ? bo to samo jest. tylko jest roznica koncowa miedzy tym poradnikiem a na yt.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nielimitowane czyli 6? czy ja coś źle robie bo nadal tylko 6 mogę zrobić instancji. ;( Możliwe że łapie jakieś stare ustawienia?

In your dream.

Opublikowano

Nielimitowane czyli 6? czy ja coś źle robie bo nadal tylko 6 mogę zrobić instancji. ;( Możliwe że łapie jakieś stare ustawienia?

a co robisz ? wszystko co na poradniku ? i dodajesz plik ts3bot ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Po restarcie sinusa 2 boty tylko zostają reszta się usuwa.

Niestety taki mały problem jest.

Musisz pobrać plik z #1 posta i podmienić przed włączeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...