Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propsuje bo Perserga, najlepszy technik jak i reklama serwera. Kto wam zrobił tak cudowną grafikę? 

Widzimy się na starcie gościu kappa

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podjebales nawet grafike..

Twoje IQ jest tak niskie, ze moze konkurowac z moim rozmiarem buta (44, mam nadzieje ze to nie jest za wysoka poprzeczka..).

Typie odczep się ode mnie komu niby ukradlem grafike?

A kupiles? Nie, wiec ukradles. Smieszy mnie tez fakt, ze na facebooku pisales o rzekomo odkupionych plikach. Ciekawe od kogo .. :)

Opublikowano

Twoje IQ jest tak niskie, ze moze konkurowac z moim rozmiarem buta (44, mam nadzieje ze to nie jest za wysoka poprzeczka..).

A kupiles? Nie, wiec ukradles. Smieszy mnie tez fakt, ze na facebooku pisales o rzekomo odkupionych plikach. Ciekawe od kogo .. :)

Wyjaśnij mi jak można coś ukraść co zostało już wcześniej ukradzione ? żadne pliki nie są legalne więc w rzeczywistości nie powinno ich być każdy kto stawia serwer jak by nie patrzeć stawia go na kradzionych plikach więc o czym ty chłopcze mówisz tutaj 

Opublikowano

Wyjaśnij mi jak można coś ukraść co zostało już wcześniej ukradzione ? żadne pliki nie są legalne więc w rzeczywistości nie powinno ich być każdy kto stawia serwer jak by nie patrzeć stawia go na kradzionych plikach więc o czym ty chłopcze mówisz tutaj 

No popatrz, godzina 15 a Ty już piszesz jak pijany. Nie za wcześnie?

Pisałem o grafice, bo wykorzystuje nie swoją pracę, za pracę, za którą 'ktoś ;- )' zapłacił. Nie poruszałem sprawy SF w kwestii kradzieży, bo nic takiego nie miało miejsca. Nawet jeśli, to tak czy siak należą się za to pieniądze - za modyfikację 'nielegalnych' plików. 

Opublikowano

Cześć @sherer

Historii z Cortiuma można by było opowiadać tutaj masę, ale po co wiązać jeden serwer z drugim?  :yay:

Serwer stoi 3 miesiące, faktycznie jest się czym chwalić.  :v

@Perserga-Metin2

Nie spier**l tego.

Mam bardzo dobre wspomnienia związane z tym serwerem.

Polecam ze względu na to jaką rozrywkę gwarantuje serwer, co do administracji każdy z osobna przekona się sam na jakim poziomie się ona znajduje.

#Bye

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Zapraszam na fanpage serwerowego, ponieważ trwa konkurs na SM link : https://www.facebook.com/DiamondMT2-1625201584429519/?fref=nf

Jeśli ktoś ma pytania dotyczące serwera zapraszam na ts-divineworld.eu i na strefe Diamonda, chetnie z wami porozmawiam.

Zapraszam do grupy na fejsie : https://www.facebook.com/groups/1800999073480604/?fref=ts Możecie też tutaj śmiało zadawać pytania lub szukać ekipy do gry!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

A jakbyś wykonał załóżmy jakiś skrypt do Metina a ja bym przypisał do siebie to też byś się bronił faktem że były wycieki plików i sobie może robić z tym co chce ?

Opublikowano

A jakbyś wykonał załóżmy jakiś skrypt do Metina a ja bym przypisał do siebie to też byś się bronił faktem że były wycieki plików i sobie może robić z tym co chce ?

Nie bronił bym bo nie ma czego pliki kradzione to pliki kradzione nie wykradli by plików nie było by tego całego bagna z serwerami prywatnymi a co najważniejsze nikt by się tym nie zajmował stało się jak się stało i teraz mamy polską scenę polskich serwerów prywatnych gdzie jeden lepszy od drugiego znawcy wszystkiego a łączy ich tylko chęć zysku jak opierdolić innych itd. i nie zaprzeczaj temu bo tak własnie jest :)

Opublikowano

Nie macie co sie spinać o regulamin...

PW -> Kubek

Ja: Dlaczego prezka diamonda jest na forum?

Kubek: A dlaczego nie?

Ja: Ponieważ prezentacja łamie regulamin.

13. Reworki serwerów są dozwolone jedynie wtedy, gdy nastąpiły znaczące zmiany na serwerze. Należy wypisać zmiany, które zostały wprowadzone od poprzedniej wersji serwera.(Każdą zapowiedź pierw weryfikuje moderacja patrz punkt 10).

14. Projekt może zostać określony reworkiem, jeśli rework zostanie przeprowadzony przez tę samą ekipę i pod tą samą nazwą.

15. Zabrania się publikowania serwerów, które kiedyś już istniały i są one czystą kopią swojego poprzednika.

Odczytany 4h temu i 0 odp po prostu modernizacja nie wie co robić. Kubek napisał regulamin i ma go w pizdzie...

PERSERGA DAWAJ LISTE ZMIAN TEGO SYFU

8816414724839291359194.png

Opublikowano

1660414774112741049127.png

@Kubek @esej

3598314774115681049127.png

Jeden z modów wyraźnie napisał że prezentacja została dopuszczona nie potrafisz tego zrozumieć ;3 ?

Co do serwer spoko rozrywka lecz klimat nie wróci

A administracja jest jaka jes

Wiadomo u kogo będzie reklama ?

I będzie zmieniona ta grafika prezentacji ?

--

Nelios nie łamał/łamie regulaminu i do dziś na forum jest więc w czym widzisz problem :v

Opublikowano

Nie macie co sie spinać o regulamin...

PW -> Kubek

Ja: Dlaczego prezka diamonda jest na forum?

Kubek: A dlaczego nie?

Ja: Ponieważ prezentacja łamie regulamin.

13. Reworki serwerów są dozwolone jedynie wtedy, gdy nastąpiły znaczące zmiany na serwerze. Należy wypisać zmiany, które zostały wprowadzone od poprzedniej wersji serwera.(Każdą zapowiedź pierw weryfikuje moderacja patrz punkt 10).

14. Projekt może zostać określony reworkiem, jeśli rework zostanie przeprowadzony przez tę samą ekipę i pod tą samą nazwą.

15. Zabrania się publikowania serwerów, które kiedyś już istniały i są one czystą kopią swojego poprzednika.

Odczytany 4h temu i 0 odp po prostu modernizacja nie wie co robić. Kubek napisał regulamin i ma go w pizdzie...

PERSERGA DAWAJ LISTE ZMIAN TEGO SYFU

Łamanie regulaminiu na tym forum to normalka.Podobne tego typu wałki były pod tematem  Neliosa,do dziś prezka jest w publikacjach.

Opublikowano

@Machoke Nie będzie prywatnego DT.

1660414774112741049127.png

@Kubek @esej

3598314774115681049127.png

Jeden z modów wyraźnie napisał że prezentacja została dopuszczona nie potrafisz tego zrozumieć ;3 ?

Co do serwer spoko rozrywka lecz klimat nie wróci

A administracja jest jaka jes

I będzie zmieniona ta grafika prezentacji ?

--

Nelios nie łamał/łamie regulaminu i do dziś na forum jest więc w czym widzisz problem :v

Tak bedzie reklama.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Na Cortiumie też miała być reklama, miała być aktualizacja, miała :D

Nie wróżę temu serwerowi świetlanej przyszłości, Persega chyba myśli, że jeśli Pandorze udało się powrócić, to i jemu uda się wybić, oczywiście samą prezentacją na mpc, nie liczyłbym na większą reklamę :)

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Cortium już nie przynosi zysków że następne gówno stawiasz ? 

Tu też będzie chu*owy balans postaci, Eq z Navi dla kolegów i tych co ci zapłacą ?

Serio, ty dalej nie rozumiesz że robisz serwery które nie mają przyszłości.

Gdyby nie @Lajk to twój Cortium by gryzł ziemie z dobre dwa albo i nawet trzy miesiące temu.

Reaktywacja serwera o którym pewnie nie masz pojęcia i nie mam na myśli tu grania na nim bo to ci w sumie gówno daje.

Co będzie następne ? Bo zapewne jak ci to nie wypali to za następną "Legendę" się zabierzesz.

Serwera nie polecam ze względu na Administratora, zero kompetencji. 

Pozdr. DarkSnow95

Dobrze więc tak

1. Prosze o dowody z navi nigdy nikomu nie dałem z navi ani itemow.

2. Cortium zarabia spokojnie na swoje utrzymanie

3. Czemu tak sądzisz, ciekaw jestem skad wiesz czy gralem czy nie.

Nie było navi? xD Familia kończyła grę, wyrzuciła eq + IS to musiałeś zrobić cofke bo mieli coś w eq idioto :v

@top, nadal nei polecam tego gówna.

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Cortium już nie przynosi zysków że następne gówno stawiasz ? 

Tu też będzie chu*owy balans postaci, Eq z Navi dla kolegów i tych co ci zapłacą ?

Serio, ty dalej nie rozumiesz że robisz serwery które nie mają przyszłości.

Gdyby nie @Lajk to twój Cortium by gryzł ziemie z dobre dwa albo i nawet trzy miesiące temu.

Reaktywacja serwera o którym pewnie nie masz pojęcia i nie mam na myśli tu grania na nim bo to ci w sumie gówno daje.

Co będzie następne ? Bo zapewne jak ci to nie wypali to za następną "Legendę" się zabierzesz.

Serwera nie polecam ze względu na Administratora, zero kompetencji. 

Pozdr. DarkSnow95

Dobrze więc tak

1. Prosze o dowody z navi nigdy nikomu nie dałem z navi ani itemow.

2. Cortium zarabia spokojnie na swoje utrzymanie

3. Czemu tak sądzisz, ciekaw jestem skad wiesz czy gralem czy nie.

Nie było navi? xD Familia kończyła grę, wyrzuciła eq + IS to musiałeś zrobić cofke bo mieli coś w eq idioto :v

@top, nadal nei polecam tego gówna.

Kolego to nie było navi tylko kostiumy oraz fryzury z +, które dawały losowy bonus i je rozdał GM, oczywiście GM został wyrzucony odrazu, a przedmioty, które rozdał zostały usunięte.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś co sie odpierdala na tym forum?

Ta prezentacja na forum jest już kilka dni łamie 3 czy 4 pkt regulaminu a modernizacja nic nie robi...

Wczoraj została opublikowana prezentacja innego serwera i została zamknięta bo łamie 1 pkt regulaminu????

O CH**  TU CHODZI??!?!?!?!?!!?!?!

@Alfik no słucham bo to ty zamykasz nie to co trzeba.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś co sie odpierdala na tym forum?

Ta prezentacja na forum jest już kilka dni łamie 3 czy 4 pkt regulaminu a modernizacja nic nie robi...

Wczoraj została opublikowana prezentacja innego serwera i została zamknięta bo łamie 1 pkt regulaminu????

O CH**  TU CHODZI??!?!?!?!?!!?!?!

@Alfik no słucham bo to ty zamykasz nie to co trzeba.

Oni jaj nie mają żeby odpowiedzieć. Jedynie co potrafią to warny dawać. Tutaj znajomości załatwiają takie sprawy i nic z tym nie zrobisz.

Co do serwera to nie polecam, założyciel tyle się zna na metku co ja na balecie mongolskim.  Padnie to jak reszta tych reworków. Czy wy ameby intelektualne nie możecie pojąć że serwer miał swoje chwile chwały i starczy ? Musicie go dobijać swoimi syfiastymi reworkami ?

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...