Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio jesteś jedyną osobą w administracji i odpowiedzialną za wszystko? 

Tak jestem sam w administracji i odpowiadam za wszystko, wole sam zrobić i wiedzieć na czym stoje ;)

A Kreta jako sponsora zapominałeś wypisać co ? a regulamin mówi jasno iż członkowie całego teamu wraz ze sponsorem muszą być podani  MarinerMT2 = Krer CortiumMT2 = Kret DiamondMT2 = Kret więc kogo ty chcesz oszukać co ? myślisz ze ludzie naprawdę są tacy głupi i naiwni ? ile tutaj można wymieniać ta prezentacja w ogóle nie powinna znaleźć się na tym forum  1 serwer spoko ale rework reworka reworkem pogania ile tego jeszcze ? to jest przynajmniej z tego co widzę po mpc 3 prezentacja 

http://www.mpcforum.pl/topic/1459529-diamondmt2eu-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/439699-diamondmt2-pl-dedyk/#entry3134626

i teraz to twoje czyli 3 :) Pozdrawiam MPC wykonałem prace za administracje 

49543883113888446289.png

Sami sobie zaprzeczacie jeden lepszy od drugiego a prezentacja jest dalej 

http://www.mpcforum.pl/topic/1283130-zapowiedz-diamondmt3/
  • Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi też 5% alfik xD ja jebix ale sie posypały % w tym temacie. Ja tam wierze w zmiane ludzi, perserga nei wypuścił zbyt dużo serwerów, może to dopracuje. Dobra, zauważyłem że start 28 października, wątpie że obejdzie się bez poślizgu z tym adminem

Opublikowano

Sam serwer mogę polecić ale administratora niestety nie, nie wiem jak to wyjdzie ale perserga nadaje sie tylko i wyłącznie do podlizywania i podczepiania sie pod projekty, nie wierze żeby ten administrator był w stanie opanować hamachi, nie chce go obrażać ale według mojego zdania serwer ma przyszłość i nadaje sie do gry ale nie z tym głupkiem na czele, nie ździwcie sie jak baza po tygodniu wypłynie, macie zakładac konta to na innych danych. Ogólnie serwer okej ale ten człowiek jakim jest persenga nie nadaje sie nawet na kid moderatora forum z 1 użytkownikiem. 

Opublikowano

Sam serwer mogę polecić ale administratora niestety nie, nie wiem jak to wyjdzie ale perserga nadaje sie tylko i wyłącznie do podlizywania i podczepiania sie pod projekty, nie wierze żeby ten administrator był w stanie opanować hamachi, nie chce go obrażać ale według mojego zdania serwer ma przyszłość i nadaje sie do gry ale nie z tym głupkiem na czele, nie ździwcie sie jak baza po tygodniu wypłynie, macie zakładac konta to na innych danych. Ogólnie serwer okej ale ten człowiek jakim jest persenga nie nadaje sie nawet na kid moderatora forum z 1 użytkownikiem. 

Jak by tak było jak napisałeś, to cortium byłby offline z powodu okradania ludzi nawzajem, a tak nie jest :)

Można mi zaufać, co się przekonacie po starcie serwera.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nawet jak zainwestujesz 5k zł w reklame to nie będziesz miał więcej ludzi niż na tym zjebanym cortiumie, syf dno nie polecam

Na Cortiumie też to słyszałem, hehe lubie takie komentarze czytać, a po starcie się z nich smiać ;d

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nawet jak zainwestujesz 5k zł w reklame to nie będziesz miał więcej ludzi niż na tym zjebanym cortiumie, syf dno nie polecam

Na Cortiumie też to słyszałem, hehe lubie takie komentarze czytać, a po starcie się z nich smiać ;d

Wstawiając taką prezentacje stajesz się pośmiewiskiem Ty i Twój serwer

Opublikowano

Wstawiając taką prezentacje stajesz się pośmiewiskiem Ty i Twój serwer

Mało mnie interesuje co o mnie ludzie myślą, dla mnie liczy się dobro serwera i on wystartuje czy tego chcesz czy nie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak by tak było jak napisałeś, to cortium byłby offline z powodu okradania ludzi nawzajem, a tak nie jest :)

Można mi zaufać, co się przekonacie po starcie serwera.

Wkurwiasz mnie tymi swoimi komentarzami. Jakbyś Cortiuma wyłączył to kret by cię zjadł (no i ja też bo nie przypominam sobie żeby serwer był tylko twój ^_^) i dobrze o tym wiesz :>
Opublikowano

Hmmm ilość osób w zespole aż powala ;) sugeruje że już Perserga jesteś gotowy na to że będzie mało osób ;) ?

Za kradzież prezki Lajka(cortium) nie polecam bo na szczęście to nie był twój serwer wyłącznie :)

Można ci co zrobić ? zaufać ? ha ha  ha

Chyba każdy już na mpc zna twój nick i wie jak go traktować :D 

Opublikowano

Serwer powinie wylądować w koszu, jak była już mowa w pewnym temacie odnośnie regulaminu i zmian z nim związanych. Tym bardziej że jest to "milionowa" odsłona serwera , bo ktoś zajebał czy też odkupił pliki. Dla takich dziadostw typu Pandora v 100, Diamont v100 nie powinno być miejsca na MPC. 

Czysty skok na hajs, na znaną "nazwę" nic więcej. 

Nie polecam. 

@esej

Wiem to doskonale, lecz czasami trzeba przejść na ustępstwa z jakiegokolwiek powodu. Serwer dostał zgodę na Publikacje więc tutaj zostanie - sam osobiście nie wierzę w to, żeby to długo stało i że na starcie będzie tyle osób jak na światowych dniach młodzieży. Jestem pewny tylko tego że jak nie wypali to jest to ostatni serwer Persergi na tym forum.

Pozdrawiam wasz kochany moderatorzyna  <3

Opublikowano

Z tego co znam Persergę to nie zapamiętałem go dobrze kiedy chciał nagrywać na Lesthii. Jeśli z nim nie można było się dogadać na priv to ciężko widzę serwer pod jego opieką. 

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Z tego co znam Persergę to nie zapamiętałem go dobrze kiedy chciał nagrywać na Lesthii. Jeśli z nim nie można było się dogadać na priv to ciężko widzę serwer pod jego opieką. 

//do usuniecia

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Serwer powinie wylądować w koszu, jak była już mowa w pewnym temacie odnośnie regulaminu i zmian z nim związanych. Tym bardziej że jest to "milionowa" odsłona serwera , bo ktoś zajebał czy też odkupił pliki. Dla takich dziadostw typu Pandora v 100, Diamont v100 nie powinno być miejsca na MPC. 

Czysty skok na hajs, na znaną "nazwę" nic więcej. 

Nie polecam. 

@esej

Wiem to doskonale, lecz czasami trzeba przejść na ustępstwa z jakiegokolwiek powodu. Serwer dostał zgodę na Publikacje więc tutaj zostanie - sam osobiście nie wierzę w to, żeby to długo stało i że na starcie będzie tyle osób jak na światowych dniach młodzieży. Jestem pewny tylko tego że jak nie wypali to jest to ostatni serwer Persergi na tym forum.

Pozdrawiam wasz kochany moderatorzyna  <3

Skoro wiesz doskonale o tym, że to pierdzielnie to nie rozumiem jakie ustępstwa mogą chronić to gówno na tym forum. Jak boję się raka płuc to wolę nie palić fajek, a nie później go leczyć. fck lgc.

Opublikowano

Z dubgeonow to tylko DT ? Nie wiem jak bylo kiedys ale z prezki to trovhe slaby ten serwer xD

Na serwerze jest jeszcze se-pong oraz katakumby, a pełna prezentacja będzie w dziale głównym.

Nie chce nic mówić, ale to Ty mi nie odpisywałeś na wiadomości wtedy, więc co jedynie to mógłbym narzekać na Ciebie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Legendy nie przywrocisz.. :) Lecz plus dla Ciebie za chęci, ja napewno zagram nawet jak tam będzie biegać 10 osob :)

Aktualnie mam ponad 300 kont na forum gdzie ok 280 kont to ludzie z starego diamondamt2 lub diamondamt3, duzo osób z diamonda wraca, a od środy rusza reklama ma tubach, wiec sie bedzie działo :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Legendy nie przywrocisz.. :) Lecz plus dla Ciebie za chęci, ja napewno zagram nawet jak tam będzie biegać 10 osob :)

Aktualnie mam ponad 300 kont na forum gdzie ok 280 kont to ludzie z starego diamondamt2 lub diamondamt3, duzo osób z diamonda wraca, a od środy rusza reklama ma tubach, wiec sie bedzie działo :)

A kiedy planujesz start? I u kogo myślisz zamówic jakaś reklame?

Opublikowano

A kiedy planujesz start? I u kogo myślisz zamówic jakaś reklame?

Start jest w piątek o godzinie 18.00

Co do reklamy, narazie mam ugadane z Siembidem gp + seria, i jestem w trakcie rozmowy z youtuberami, więc o reklame się nie bój.

+ na metin2list będzie mój gif co widać niżej i reklama na fanpage metin2list i pewnie na typowym metinczyku ;)

Dosyć czesto wykupuje też promowane posty na fanpage, co widac efekty prawie 900 lajków :)

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...