Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O

Ktory to juz raz ktos próbuje reakrywować Diamonda? No jak dobrze licze, to to jest czwarty raz.

Jest takie powiedzenie, zeby uczyć się na cudzych błędach. No ziomuś nie przyswoiłeś tej wiedzy xD

Albo myślisz ze odniesiesz taki "sukces*" jak Pandora :D. Powodzenia w uuj xD

*kto jest w temacie ten wie, co to za "sukces"

// Offtop off - kiedy pokażesz IS? Jest juz przygotowany ? Jakie ceny ? xD

Były reaktywacje, a na których administracja się nie ukrywała i miała reklame? :)

Ehh...

Też skanowałem pół dnia komputer, ale czy ktoś kazał mi to pobierać :D?

Tak czy inaczej miło wspominam ten serwer , także ten tego widzimy sie na starcie !

Powodzenia Wam i innym graczom ! :D

Client jest już poprawiony, więc można spokojnie pobierać jak dam link.

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za duzo tych easy serwerow zaden 1 miesiaca nie moze wytrzymac nie polecam :) co do tego serwera to MPCforum ma racje :)

Ty, ale ten serwer to Medium xD

a co mnie to :) i tak dla mnie to pod zarobek i niewart uwagi :)

Kolejne Twoje słowa nie trafiona i powiedz mi co ludzie będa kupowali w tym IS? skoro do pvp tylko bedą fryzy i ppk/lizak xD

nacpales sie czy co ? twoja wypowiedz nie ma sensu :)

Opublikowano

o.O

Ktory to juz raz ktos próbuje reakrywować Diamonda? No jak dobrze licze, to to jest czwarty raz.

Jest takie powiedzenie, zeby uczyć się na cudzych błędach. No ziomuś nie przyswoiłeś tej wiedzy xD

Były reaktywacje, a na których administracja się nie ukrywała i miała reklame? :)

Ehh...

Tak czy inaczej miło wspominam ten serwer , także ten tego widzimy sie na starcie !

Nawet gdyby nie był , to i tak bym zagrał xD

Opublikowano

Tak ogolem to Perserga gowno tam sam poradzi. Pojdzie dzieciak do gimnazjum  na 8, walnie ktos ddosa, poczekaja gracze na gimbusa az wroci, ogarnie to (albo i nie)

I tak codziennie.

heheheheheheheheheheh

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

o.O

Ehh...

Nawet gdyby nie był , to i tak bym zagrał xD

Takich graczy się ceni, widzimy się na starcie kolego!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer powinie wylądować w koszu, jak była już mowa w pewnym temacie odnośnie regulaminu i zmian z nim związanych. Tym bardziej że jest to "milionowa" odsłona serwera , bo ktoś zajebał czy też odkupił pliki. Dla takich dziadostw typu Pandora v 100, Diamont v100 nie powinno być miejsca na MPC. 

Czysty skok na hajs, na znaną "nazwę" nic więcej. 

Nie polecam. 

@esej

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja wbijam na server ;) Nie zawiodłem się jeszcze na serverze Persergii. Liczę na udany start ;)

Powodzenia Perserga. Mam nadzieję, że podołasz ;p

Spokojnie dam rade :)

Widzimy się na starcie ziomek :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

polecam cortium stoi stabilnie;) mam nadzieję ,że diamond  też będzie

To ze stoi to nie jest zasługa jego więc nie porównuj ch... do palca 

Serwera nie polecam ze względu na zawirusowany klient jak to miało miejsce podczas betów testów 

No to mi się nie podoba Moderacja zapewniała iż ta prezentacja się tutaj nie znajdzie zaprzeczenie samemu sobie i łamanie własnego regulaminu 

40774361058145462934.png

a rozmowa dotyczyła tego tematu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1580760-uwaga-na-klienta-diamondmt2-beta/#entry13341915

Drogi kolego client już mam poprawiony, nie było mnie przy PC od poniedziałku do piątku, już poprawiłem clienta nie bój się, była to moja wina

Bo Ci matka chyba kare na kompa dala za paly z matmy dzieciaku.

Server z*******y, nawet bym polecil, ale niestety pizdowata administracja.

A tu cytat z FB:

Jakis koles: "Przez twoj client (zasyfiona kupa) robie format.

Odpowiedz persergi: "straszne rzeczy, powies sie normalnie -,-

"Ciebie powinni powiesić"

Perserga: "popłacz sie jeszcze tutaj xd"

I powiedzcie jak taki niedojeb moze servy robic xD xD XDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

I tak jak to nawet odpali, to dostaniesz takie DDoSy, ze nie bedziesz wiedzial co sie dzieje xD

Od ciebie dostane te ddosy? Na Cortiumie wiele osób mi to obiecało, a nie przypominam sobie, żeby padł mi przez ddosy ;/

I po co te kłamstwa ? pogrążasz się jeszcze bardziej przypomnij sobie jak Kaguya startowała co się stało z cortium ale nie nie padł od ddosów wcale bo po co buhaha 

Opublikowano

Perserga zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ledwo co stawiasz Diamonda i już myślisz o S2 Cortiumie xD

Dałem tylko tam ankiete, spokojnie

Serwer będzie długo stał spokojnie moi mili :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ale powiedz mi jaki jest sens robic drugi serwer zamiast rozreklamowac lepiej pierwszy ? Jestes przekonany ze Cortium pada czy jak ?

Cortium to pvp serwer, jeśli bym zrobil reklame to i tak na 2 tygodnie, a potem ludzie się nudzą, i tak długo stoi wkoncu inne pvp serwery padaly po miesiącu, a cortium ma ponad 3 miesiace

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Kocham te wasze wypociny co jeden to lepszy może ktoś z was zrobi serwer i pokaże klasę czekam.

Opublikowano

mam juz dosyc tych reworkow starych serwow co padaja po 1 dniu lub tygodniu 0 ogarnietej administracji i juz nie bedzie tak jak kiedys bylo . To jest bez sensu .  Brak odpowiednich ludzi do teamu serwera . Takie jest moje zdanie

ZZZ

Opublikowano

mam juz dosyc tych reworkow starych serwow co padaja po 1 dniu lub tygodniu 0 ogarnietej administracji i juz nie bedzie tak jak kiedys bylo . To jest bez sensu .  Brak odpowiednich ludzi do teamu serwera . Takie jest moje zdanie

Wybacz, ale Cortium to też rework, a stoi 3 miesiące.

Zapraszam tak czy siak na serwer ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serio jesteś jedyną osobą w administracji i odpowiedzialną za wszystko? 

Opublikowano

Co wy wpuszczacie na to forum... No tak bez mpc perserga pewnie reklamy nie ma :(

Nie polecam j**** ten syf.

Modernizacja tego działu to śmiech na sali.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zabijcie to zanim się rozmnoży, 15 latek wyczuł kilka groszy i się rzucił na nazwę jak te laski na torebki

xyz

Wiem że mam % za takie posty, ale wy też k***a szanujcie użytkowników i nie dodawajcie takiego syfu

Opublikowano

Serio jesteś jedyną osobą w administracji i odpowiedzialną za wszystko? 

Tak jestem sam w administracji i odpowiadam za wszystko, wole sam zrobić i wiedzieć na czym stoje ;)

A Kreta jako sponsora zapominałeś wypisać co ? a regulamin mówi jasno iż członkowie całego teamu wraz ze sponsorem muszą być podani  MarinerMT2 = Krer CortiumMT2 = Kret DiamondMT2 = Kret więc kogo ty chcesz oszukać co ? myślisz ze ludzie naprawdę są tacy głupi i naiwni ? ile tutaj można wymieniać ta prezentacja w ogóle nie powinna znaleźć się na tym forum  1 serwer spoko ale rework reworka reworkem pogania ile tego jeszcze ? to jest przynajmniej z tego co widzę po mpc 3 prezentacja 

http://www.mpcforum.pl/topic/1459529-diamondmt2eu-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/439699-diamondmt2-pl-dedyk/#entry3134626

i teraz to twoje czyli 3 :) Pozdrawiam MPC wykonałem prace za administracje 

49543883113888446289.png

Sami sobie zaprzeczacie jeden lepszy od drugiego a prezentacja jest dalej 

Opublikowano

Nastala jakas spedalona moda na reworki oldschooli - pandora, elite juz widzialem, teraz diamond :v Pandora pokazala juz na czym to wszystko polega - ogromny hype ukierunkowany na hajs i ucieczka ;) NIe polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...