Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Perserga-Metin2

po samej nazwie dostałem banana na mordce chętnie zagram ^^ tylko mam nadzieję że długoo serverek postoi ^^

No jasne, że długo postoi czemu nie? :)

wiesz ostatnio mam takie szczęście do serverkow ze szybko znikaja ;c xD

ps

jakaś beta otwarta będzie do tego 28?

@Perserga-Metin2

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Perserga-Metin2

po samej nazwie dostałem banana na mordce chętnie zagram ^^ tylko mam nadzieję że długoo serverek postoi ^^

ps

Już po becie jest była wcześniej.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Perserga-Metin2

ps

Już po becie jest była wcześniej.

ło luju nie wiedziałem ;c no nic to do 28 czekamy xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

I tak wiemy że to będzie:

1. Niewypał - bugi na starcie, problemy przesuwanie itd.

2. Mało ludzi.

3. W najlepszym wypadku postoi 2 tyg. znudzi się większości i padnie.

Tyle co do reworków, odnowieć, s2, serwerów easy itd. :))

Opublikowano

2. Mało ludzi.

1. Nie po to robilem bete, zeby byly bugi na starcie.

2. Prorok? na Cortiumie mi też tak mówiono

3. Cortium stoi ponad 3 miesiące i bedzie stal dalej. Diamond też będzie stał długo.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Alfik japierdole gif to mój komentarz do tego tematu (to co skasowałeś). Jak masz problem z logicznym myśleniem i interpretacją treści zawartych w innej formie niż pisemnej to cofnij się do 2 klasy podstawówki. Czasem myślę, że IQ części z Was jest na poziomie małp.

PS: To jest dopiero spam człowieku bo nie na temat się wypowiedziałem. 

Opublikowano

@Alfik japierdole gif to mój komentarz do tego tematu (to co skasowałeś). Jak masz problem z logicznym myśleniem i interpretacją treści zawartych w innej formie niż pisemnej to cofnij się do 2 klasy podstawówki. Czasem myślę, że IQ części z Was jest na poziomie małp.

PS: To jest dopiero spam człowieku bo nie na temat się wypowiedziałem. 

Hool, luzuj, Alfik za byle gówno mi daje warny z 40% mi dał :D

Co do serwera, nie polecam, nie wypali to :)))), technik słaby,  już były próby reworku i gówno wyszło

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Podjebales nawet grafike..

Twoje IQ jest tak niskie, ze moze konkurowac z moim rozmiarem buta (44, mam nadzieje ze to nie jest za wysoka poprzeczka..).

Typie odczep się ode mnie komu niby ukradlem grafike?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Twoje IQ jest tak niskie, ze moze konkurowac z moim rozmiarem buta (44, mam nadzieje ze to nie jest za wysoka poprzeczka..).

xDDDD Prawilny panczlajn mordo :P

Co do serwera - nie polecam. Nie przeszkadza mi, że robisz serwer. Przeszkadza mi to, że ludzie wybijają się na nazwach i po włożeniu paru stówek na maszynę ( w waszym przypadku) próbują zedrzeć kasę z ludzi. Wysilcie się, wymyślcie coś sami, to wtedy możecie trzepać hajs i nikt nie będzie mieć tego za złe.

Opublikowano

Szkoda że za stare dobre serwery biorą się osoby które zdecydowanie nie mają pojęcia o nich jak i o tworzeniu serwerów. Dobrym przykładem jest Perserga który uważa iż jak stworzył Coriuma serwer EASY PVP z przekraczającą ilością graczy 100+ z pewnością upora się z Diamondem czyt. żart.

Tak samo jak i pandora tak i teraz diamond opinie na temat tych dwóch starych dobrych serwerów zostanie zjebane przez dzieci tworzące gówno i próbujące zarobić hajs.

Nie polecam, nie zagram Eldo

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Szkoda że za stare dobre serwery biorą się osoby które zdecydowanie nie mają pojęcia o nich jak i o tworzeniu serwerów. Dobrym przykładem jest Perserga który uważa iż jak stworzył Coriuma serwer EASY PVP z przekraczającą ilością graczy 100+ z pewnością upora się z Diamondem czyt. żart.

Tak samo jak i pandora tak i teraz diamond opinie na temat tych dwóch starych dobrych serwerów zostanie zjebane przez dzieci tworzące gówno i próbujące zarobić hajs.

HAHAHAHAHAH widze, że tutaj kabaret się robi, człowieku Cortium ma ponad 3 miesiące i na starcie miał 700 online, więc o czym ty gadasz koleś. Co ty na PVP serwerze chcesz mieć miesiącami po 700 online?

SERWER POD HAJS JAK BY BYŁ TO BYM NIE ODKUPIŁ DOMENY I NIE BRAŁBYM SIĘ ZA REKLAME. Serwer jest OldSchoolem, a wy spinacie dupke, bo taki serwer jest tworzony.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

ZIOMEK JAK JA GRAŁEM NA DIAMONDZIE TO TY NA CHLEB MÓWIŁEŚ CHLIP A NA PTAKI TIP TIP WIEC SKLEJ WARY DZIECIAKU

ZIOMEK JAK JA GRAŁEM NA DIAMONDZIE TO TY NA CHLEB MÓWIŁEŚ CHLIP A NA PTAKI TIP TIP WIEC SKLEJ WARY DZIECIAKU

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

HAHAHAHAHAH widze, że tutaj kabaret się robi, człowieku Cortium ma ponad 3 miesiące i na starcie miał 700 online, więc o czym ty gadasz koleś. Co ty na PVP serwerze chcesz mieć miesiącami po 700 online?

SERWER POD HAJS JAK BY BYŁ TO BYM NIE ODKUPIŁ DOMENY I NIE BRAŁBYM SIĘ ZA REKLAME. Serwer jest OldSchoolem, a wy spinacie dupke, bo taki serwer jest tworzony.

ale czemu ty sobie przypisujesz prace Lajka? To ja mam mowic, ze moj komputer dziala i to moja zasluga pomimo ze go tylko uzywam?

Opublikowano

xDDDD Prawilny panczlajn mordo :P

Co do serwera - nie polecam. Nie przeszkadza mi, że robisz serwer. Przeszkadza mi to, że ludzie wybijają się na nazwach i po włożeniu paru stówek na maszynę ( w waszym przypadku) próbują zedrzeć kasę z ludzi. Wysilcie się, wymyślcie coś sami, to wtedy możecie trzepać hajs i nikt nie będzie mieć tego za złe.

co nie zawsze kończy się sukcesem a administracja zostaje obrzucona błotem. i szczerze powiedziawszy tak jest praktycznie zawsze ;)

Opublikowano

ale czemu ty sobie przypisujesz prace Lajka? To ja mam mowic, ze moj komputer dziala i to moja zasluga pomimo ze go tylko uzywam?

o czym ty mówisz ?

wjigrl.jpg

Opublikowano

15. Zabrania się publikowania serwerów, które kiedyś już istniały i są one czystą kopią swojego poprzednika.

14. Projekt może zostać określony reworkiem, jeśli rework zostanie przeprowadzony przez tę samą ekipę i pod tą samą nazwą.

13. Reworki serwerów są dozwolone jedynie wtedy, gdy nastąpiły znaczące zmiany na serwerze. Należy wypisać zmiany, które zostały wprowadzone od poprzedniej wersji serwera.(Każdą zapowiedź pierw weryfikuje moderacja patrz punkt 10).

KOSZ

@Kubek na c**j ten regulamin tam jest ma ładnie wyglądać? Widzę że trochę pozmieniałeś ale ta prezentacja nie może tu być. Wszyscy dobrze wiemy że to syf ale musi wylądować w koszu...

Nowy regulamin

Nelios

Teraz ten syf

Co będzie później? PANDORA i jej 5k botów w m1?

KOSZ

8816414724839291359194.png

Opublikowano

o czym ty mówisz ?

Już tłumaczę. Perserga chwali się WSZĘDZIE, że to JEGO Cortium miał 700 na starcie.

JEGO w sensie zrobiony przez Lajka a łatany do tego przez mnie i Svope`a bo się wypieprzał jak ślepy na ulicy.

Prezka powinna już dawno wylecieć. No chyba, że chcecie pobierać clienta z syfem i potem płakać ze macie czystkę na PayPalu, jak tak to śmiało :)

Opublikowano

15. Zabrania się publikowania serwerów, które kiedyś już istniały i są one czystą kopią swojego poprzednika.

14. Projekt może zostać określony reworkiem, jeśli rework zostanie przeprowadzony przez tę samą ekipę i pod tą samą nazwą.

13. Reworki serwerów są dozwolone jedynie wtedy, gdy nastąpiły znaczące zmiany na serwerze. Należy wypisać zmiany, które zostały wprowadzone od poprzedniej wersji serwera.(Każdą zapowiedź pierw weryfikuje moderacja patrz punkt 10).

KOSZ

@Kubek na c**j ten regulamin tam jest ma ładnie wyglądać? Widzę że trochę pozmieniałeś ale ta prezentacja nie może tu być. Wszyscy dobrze wiemy że to syf ale musi wylądować w koszu...

Nowy regulamin

Nelios

Teraz ten syf

Co będzie później? PANDORA i jej 5k botów w m1?

KOSZ

Ale co Ty masz do Neliosa? Oni zmienili 90% serwera, a to jest 5 rework tego samego co było już bez przesady. 

Nie polecam, pewnie nie będzie dużej liczby graczy i padnie.

Opublikowano

2. Mało ludzi.

1. Nie po to robilem bete, zeby byly bugi na starcie.

2. Prorok? na Cortiumie mi też tak mówiono

3. Cortium stoi ponad 3 miesiące i bedzie stal dalej. Diamond też będzie stał długo.

hahuahauahua hauhauh ahauh uhahuauh uhauha auh

1. Każdy tak mówi, a potem "wychodzą niespodziewane błędy".

2. No i masz 83 graczy online xD

3. Brawo 3 miesiąca opłacania dedyka przy 100 graczach może na 0 chociaż wyszedłeś.

Temat do kosza łamie regulamin.

Opublikowano

o czym ty mówisz ?

Już tłumaczę. Perserga chwali się WSZĘDZIE, że to JEGO Cortium miał 700 na starcie.

JEGO w sensie zrobiony przez Lajka a łatany do tego przez mnie i Svope`a bo się wypieprzał jak ślepy na ulicy.

Prezka powinna już dawno wylecieć. No chyba, że chcecie pobierać clienta z syfem i potem płakać ze macie czystkę na PayPalu, jak tak to śmiało :)

Koniec końców pliki były stabilne, tylko się k***a naczyta człowiek farmazonów na tym zjebanym niemieckim forum i pierdyknie mały błąd co w skutkach czyni z serwera katastrofe.

i dzięki za chęci :v 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...