Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się pytam dlaczego Kret nie jest wypisany jako sponsor serwera !!!!! 

Kret nie ma postaci w grze i jest tylko sponsorem, ale jak tak ci bardzo zalezy to moge dodac nie ma problemu ziomek

EDIT. Już jest wypisany :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Postanowiles porzadnie zreaktywowac ? Dzieciaku, ty miales 13-14 lat, gdy diamond stal (oryginal), mutacji nie masz do tej pory, odkupiles domene (tylko domene, reszta skopiowana/ kradziona), probujesz sie wybic, zarobic $ na dzieciach w twoim wieku... Nawet  nie wystartujesz, a jezeli nawet, to nie na dlugo (podatki, brak pozwolenia)

Nie polecam, team nie jest pelnoletni ( na forum dzieci nie potrafia czytac regulaminu - 'team', pewnie max 15lat... )

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Postanowiles porzadnie zreaktywowac ? Dzieciaku, ty miales 13-14 lat, gdy diamond stal (oryginal), mutacji nie masz do tej pory, odkupiles domene (tylko domene, reszta skopiowana/ kradziona), probujesz sie wybic, zarobic $ na dzieciach w twoim wieku... Nawet  nie wystartujesz, a jezeli nawet, to nie na dlugo (podatki, brak pozwolenia)

Nie polecam, team nie jest pelnoletni ( na forum dzieci nie potrafia czytac regulaminu - 'team', pewnie max 15lat... )

Co ma wiek w którym grałem wtedy na Diamondzie? Spoko kolejna osoba mówi, że nie wystartuje, już to słyszałem przed startem Cortiuma :( strach sie bać xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Dzieciaczku, pierw przejdz mutacje, Cortium wystartowal tylko i wylacznie dzieki Lajkowi, $ ci zabraklo ? Nie zapomnij o podatkach :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Powodzenia ze serwerem i reklamą.

Lecz zrobić coś ze starych plików co będzie o wiele lepiej działało i się sprawdzało to nie lada wyzwanie.

Mimo wszystko w życiu każdy stawia sobie poprzeczki.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Powodzenia ze serwerem i reklamą.

Lecz zrobić coś ze starych plików co będzie o wiele lepiej działało i się sprawdzało to nie lada wyzwanie.

Mimo wszystko w życiu każdy stawia sobie poprzeczki.

Dzięki i zapraszam na start.

Już się z kilkoma youtuberami dogadałem, jak wrzucą film to podlinkuje w temacie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam :) Będzie takie gówno jak Cortium, przywileje dla kolegów i podpierdal*nie sm ;v

Yo.

No to napisz jakie przywileje robiłem na Cortiumie, bo ja nie wiem. Kradłem sm? Ciekawe niby po co? ;p Nie kłam, a jak coś piszesz to z dowodami.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Cortium już nie przynosi zysków że następne gówno stawiasz ? 

Tu też będzie chu*owy balans postaci, Eq z Navi dla kolegów i tych co ci zapłacą ?

Serio, ty dalej nie rozumiesz że robisz serwery które nie mają przyszłości.

Gdyby nie @Lajk to twój Cortium by gryzł ziemie z dobre dwa albo i nawet trzy miesiące temu.

Reaktywacja serwera o którym pewnie nie masz pojęcia i nie mam na myśli tu grania na nim bo to ci w sumie gówno daje.

Co będzie następne ? Bo zapewne jak ci to nie wypali to za następną "Legendę" się zabierzesz.

Serwera nie polecam ze względu na Administratora, zero kompetencji. 

Pozdr. DarkSnow95

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Cortium już nie przynosi zysków że następne gówno stawiasz ? 

Tu też będzie chu*owy balans postaci, Eq z Navi dla kolegów i tych co ci zapłacą ?

Serio, ty dalej nie rozumiesz że robisz serwery które nie mają przyszłości.

Gdyby nie @Lajk to twój Cortium by gryzł ziemie z dobre dwa albo i nawet trzy miesiące temu.

Reaktywacja serwera o którym pewnie nie masz pojęcia i nie mam na myśli tu grania na nim bo to ci w sumie gówno daje.

Co będzie następne ? Bo zapewne jak ci to nie wypali to za następną "Legendę" się zabierzesz.

Serwera nie polecam ze względu na Administratora, zero kompetencji. 

Pozdr. DarkSnow95

Dobrze więc tak

1. Prosze o dowody z navi nigdy nikomu nie dałem z navi ani itemow.

2. Cortium zarabia spokojnie na swoje utrzymanie

3. Czemu tak sądzisz, ciekaw jestem skad wiesz czy gralem czy nie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Era tych serverów się skończyła trupa się nie szminkuje, ale chęć zarobku jak widać jest ważniejsza .

Opublikowano

Kocham starego Diamonda, jedyny serwer na którym coś osiągnąłem sam i ze znajomymi których tam poznałem. Mimo innej administracji wierze że się uda i będzie przednia zabawa. Powodzenia Perserga :) Kibicuje.

Opublikowano

Kocham starego Diamonda, jedyny serwer na którym coś osiągnąłem sam i ze znajomymi których tam poznałem. Mimo innej administracji wierze że się uda i będzie przednia zabawa. Powodzenia Perserga :) Kibicuje.

Dzięki i widzimy się na starcie!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Dzieciaczku, pierw przejdz mutacje, Cortium wystartowal tylko i wylacznie dzieki Lajkowi, $ ci zabraklo ? Nie zapomnij o podatkach :)

Nie brakuje mi $ wkoncu inwestuje w reklame.

nie ty tylko kret xD

@topic serwer ma swój klimat, lecz z administracją gorzej. Neutral

Opublikowano

@up Nie tylko kret, bo ja ze swojej kasy również płace :)

Hmm.. zapewne tylko za reklamę, bo resztę wykłada kretovsky.

Marny rework, zapatrzony w stronę pandory. -rep na start.

Opublikowano

Mówi, że ktoś bierze gotowe grafiki, a sam używa nie swoich grafik + strony ^_^.

Szczeniaki nie powinny robić swoich serwerów, bo potem się traci sentyment do starych, dobrych privów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...