Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę kotlet, jedynie co przykuło moją uwagę to halloweenowe nakładki na broń z invorii bo mam do nich sentyment.

na serwer może wpadne nawet taki 5/10 do pogrania zanim Balmora nie wystartuje.

kotlet czego?  ^^

nie rozumiesz pojęcia kotlet nie chodzi o to że kotlet innego serwera, tylko o to, że wszystko już gdzieś widziałem każdą broń zbroje set fryzure kostium szarfe... nie ma żadnej nowości.

troche hipokryzja, bo na balmorze z tego co widziałem też są wszystkie bronie/zbroje i ogólnie modele które już gdzieś były a mimo wszystko na nią czekasz xD już sie nie masz do czego przyjebać to się do modeli przypierdol, słuszne 

a nakładki halloween nie są z invorii, a z globala jak już 

nie gram na globalu od 2009 więc piszę gdzie je po prostu widziałem, na balmorze są nowe zbroje i bronie, FuBu wszystko zamawiał bo to nie trudno wydać 20$ na set broni :)

Jeżeli się jest "fanboyem" danego serwera to nie wypada się wypowiadać na temat innych :)

Na balm z tego co się orientuje są stare mapy i co? potrzebujesz okularów żeby to zobaczyć? :P tu włożyłem dużo pracy, nawet gui pozmieniałem, a jeżeli twoim wyznacznikiem kotleta są sety to wyjdź i nie wracaj.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego serwera też true bedzie sprzedawal potem baze z waszymi kontami jak z dreikona?

@masyaf11059

dp6abm0d38w1.jpg

efy7e7ovrab1.jpg

l5b98kmdug76.jpg

mh1ylzwykl29.jpg

A dowiedziałeś się o włamie na FP Dreikoa z filmu Sa... który dostał czystego screena z FP lecz nie sprawdził informacji w tym przypadku czy jest prawdziwa :)
Dodatkowo wystarczy wejść w komentarze pod tamtym filmem.....I jeśli widziałeś film w "DNIU PREMIERY" to mogłeś zobaczyć nazwę Dreikon w tytule lecz gdy okazało się że informacja nie jest prawdziwa....Została ona z samego tytułu usunięta :)
u1b4kfvrf694.jpg

Czy tu na prawdę jest się do czego odnosić? xDDDDD
Pozdrawiam Serdecznie,
True :)

Informacje czerpalem tylko z fp dreikona. Na waszym forum nie mialem jak zweryfikować bo było off

Opublikowano

Co do fp dreikona, przecież to nie ich wina, po prostu.. ktoś się wrąbał a to, że facebook nie chciał pomóc żeby odzyskać to co oni mogą zrobić.

Nic takiego tu nie będzie miało miejsca..

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na moje oko to M1/M2 i lowienie to rzeczy ktore trzeba zostawic w spokoju tak jak byly.

Skrzydla. Ciekawe kiedy w Polsce na serwerach beda plecaki dajace +15 do spierdalania przed nauczycielami.

Ale to tylko ja.

Na serwerze raczej nie zagram iz tyle teraz gownien wychodzi ze kazdy odpycha.

Opublikowano

Na moje oko to M1/M2 i lowienie to rzeczy ktore trzeba zostawic w spokoju tak jak byly.

Skrzydla. Ciekawe kiedy w Polsce na serwerach beda plecaki dajace +15 do spierdalania przed nauczycielami.

Ale to tylko ja.

Skrzydła? Jedne zostały dodane jako szarfa.

Also, coraz częściej ludzie odświeżają łowienie, bo graczom się to podoba.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Ale to tylko ja.

Każdemu się nie da dogodzić :) takie życie, są gusta i guściki.

Dzięki za opinie ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

z marmurem zrobiłbym tak, że nie można zabijać w miastach, natomiast na expowiskach można takiego delikwenta wyeliminować. Bez sensu jest opcja braku możliwości zabijania gracza na poli. Gdzie wtedy rywalizacja gdzie osoba na poli wbija Ci i zabiera bossa/spota bo ty z miecza nie możesz ani go zabić ani nic.

Opublikowano

z marmurem zrobiłbym tak, że nie można zabijać w miastach, natomiast na expowiskach można takiego delikwenta wyeliminować. Bez sensu jest opcja braku możliwości zabijania gracza na poli. Gdzie wtedy rywalizacja gdzie osoba na poli wbija Ci i zabiera bossa/spota bo ty z miecza nie możesz ani go zabić ani nic.

Osoba która bije Cię na poli nie może zabić Ciebie, natomiast Ty możesz już taką zabić.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Z tego serwera też true bedzie sprzedawal potem baze z waszymi kontami jak z dreikona?

Gdyby nawet sprzedawał, to co z tego? To jest ich baza, mogą sobie robić z nią - co tylko chcą. Dlatego nie widzę sensu, żebyś miał takowy powód, ażeby rzucać się tutaj :) 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Osoba która bije Cię na poli nie może zabić Ciebie, natomiast Ty możesz już taką zabić.

"nie można atakować graczy na polimorfii" tak jest napisane. Nie ma tutaj "nie można atakować graczy będąc w polimorfii". Jeśli rzeczywiście tak jest jak piszesz to spoko. Źle jest dodany opis, lub ja źle go rozumiem :) Co jeśli 2 graczy jest na poli? Nie mogą siebie atakować?

Opublikowano

"nie można atakować graczy na polimorfii" tak jest napisane. Nie ma tutaj "nie można atakować graczy będąc w polimorfii". Jeśli rzeczywiście tak jest jak piszesz to spoko. Źle jest dodany opis, lub ja źle go rozumiem :) Co jeśli 2 graczy jest na poli? Nie mogą siebie atakować?

Nie będą sobie zadawać obrażeń.

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Spoko, po prostu nie można atakować innych graczy gdy jest się na przemianie poli.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bardzo podobne forum do forum Aventusa ;] Daliscie prezke na jakies inne hostingi? Dalej mi nie dziala prezentacja.

A jakiej używasz przeglądarki? Sprawdzałem na mozilli i nie działa :v

Jak możesz, to użyj proszę chrome, śmiga jak ta lala.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bardzo podobne forum do forum Aventusa ;] Daliscie prezke na jakies inne hostingi? Dalej mi nie dziala prezentacja.

Mi działa na mozilli, wystarczyło wejść na hosting ss'a i zignorować jakieś tam ostrzeżenie, chyba coś o współpracy strony z ISIS, czy jakoś tak

tenor.gif

Opublikowano

Mi działa na mozilli, wystarczyło wejść na hosting ss'a i zignorować jakieś tam ostrzeżenie, chyba coś o współpracy strony z ISIS, czy jakoś tak

aaa to możliwe, ja sprawdziłem bez tego co napisałeś no i rzeczywiście nie działa ;V ale dzięki za mtuta.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

3.4.8 vs 4.1 :) Skin jedynie jest ten sam. Tworzyłam forum bardziej pod siebie, nie zwracając na trendy u innych. Jeśli skin Ci się nie podoba, możesz go zmienic na inny - ciemny.

@Tworu co do opisu w prezentacji to Sielu siedział trzy dni pod rząd, więc możliwe są jakieś drobne niedopatrzenia. Prezentacja serwera będzie czysta jak łza. ^^

Opublikowano

zrobcie glosowanie za startem w piatek czy sobote

Przed startem trzeba dopiąć wszystko na ostatni guzik. Dlatego start będzie w sobotę, nie w piątek.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Ekipa z tego co widzę jest dobra. Serwer ma bardzo ciekawe systemy, szczegolnie podoba mi sie ten lowienia.

Jednak widze w tym projekcie sporo bezsensownych rzeczy ktore moga Graczom rozwalic rozgrywke:

- balans z tego co pisales to byl bardziej robiony na oko, polecam sprawdzic jeszcze go z full eq w pare osob i serio to dokladnie przetestowac, rowniez w expie.

- najwieksza abstrakcja jaka tu zobaczylem - zeby expic dalej trzeba zrobic misje. Sam mialem serwer ktory wlasnie na misje stawial i wiem, jak przecietny Kowalski na to reaguje, nie oszukujmy sie metin to gra ktora praktycznie nie wymaga myslenia, jest inna niz typowe mmorpg. Tutaj Gracze wchodza po pracy i chca potrzymac spacje, porozmawiac i czasem zrobic jakies misje. Metin nigdy nie byl gra stworzona pod fabule, tutaj na sile probujesz ludzi zmusic do robienia rzeczy na ktore moga po prostu nie miec ochote, w ten sposob ich blokujesz. Co do pomyslu, ze od razu z malych lv zaczynaja sie progi lvl-owe to super.

- brak mozliwosci bicia sie gdy jest sie w poli - nie widzialem tego w prezentacji, lecz w komentarzach nizej, jezeli cos takiego jest to chyba nie musze komentowac.

- zmiana mobow na psy - tak, wiem mozna oddalic render itd. lecz mysle, ze lepszym sposobem jest po prostu zmiana tekstur mobow, jest to po prostu wygodne.

- sklepy offline - nie lubie tego systemu, po prostu, niszczy on rozgrywke. Kontakt miedzy Graczami jest mniejszy, a to spolecznosci tworza serwery.

Dodam tu cos jeszcze jak tylko bede na komputerze, poki co to mi sie rzucilo w oczy.

Co mi sie bardzo podoba?

- sety, proste ladne

- interface

- mapy, sa super

- prezentacja jest dosyc ladnie wykonana

- Sielu i True to powazni ludzie, nie ma co sie martwic o administracje.

- rybki

Jezeli Sielu chcesz to moge Ci oddac moj system skinow z rayena, moim zdaniem bedzie tu pasowac idealnie, pw.

- POLECAM

Nie dzięki :D nie potrzebuje nic gotowego.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...