Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy za 100zł kupie ful is na expa i pvp ?

Niedługo będzie IS dostępny, więc sam zobaczysz :)

czy za 100zł kupie ful is na expa i pvp ?

Niedługo będzie IS dostępny, więc sam zobaczysz :)

Opublikowano

fajna prezentacja     i z tym łowieniem ryb też spoko   tylko że pewnie exp i drop to tak monotonnie będzie szedł że siema 

Opublikowano

fajna prezentacja     i z tym łowieniem ryb też spoko   tylko że pewnie exp i drop to tak monotonnie będzie szedł że siema 

No nie, exp jest bardzo dobrze dopasowany, zwalnia dopiero na 155. Drop też nie będzie jakiś okropny. 

Plus, te dodatki typu łowienie, górnictwo etc, ma Cię właśnie uwolnić od tej monotonii.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Przypominam, że na fp trwa konkurs. Można zdobyć SMki, a z kodu różne dodatki do gry, np. nakładki. :D

https://www.facebook.com/itariusPL/photos/a.1731299887195156.1073741828.1730569940601484/1731322193859592/?type=3

Na forum wciąż trwają rekrutacje. 

Rekrutacja na Testowego Moderatora Forum będzie osiągalna jeszcze przez około miesiąc. Podania, które zostały napisane niedawno będą rozpatrzone za +/- dwa tygodnie. 

Rekrutacja na Redaktora oraz Grafika będzie dostępna przez dłuższy czas.

Ponadto mam informację od Querego teamspeaka, że niedługo pojawi się rekrutacja na rangę Administratora TS

W razie jakichkolwiek pytań polecam kontakt na serwerowym ts, mpc (pod tym tematem lub pw - jak kto woli), fp bądź na naszym forum! :)

PS. Klient serwera będzie dostępny między godziną 18, a 20!

Opublikowano

1.Start w sobotę czy niedziele?

2.Pety z isu na zawsze czy na czas?

3.Bony zawsze wchodzą maksymalne?

4.Jaką ilość graczy się spodziewacie? Chodzi mi o mniej więcej ile osób tu może zawitać.

5.DT jest skrócone? I czy jest tutaj dugeon np. z wieżami? Orków, dt, wygnańców itp.

6.Będą 6 i 7 bony?

Opublikowano

Tylko są takie nakładki halloweenowe? Czy jak?

do expa aktualnie tak.

1.Start w sobotę czy niedziele? sobota

2.Pety z isu na zawsze czy na czas? na zawsze

3.Bony zawsze wchodzą maksymalne? nie (ale dużo bonusów zostało usuniętych)

4.Jaką ilość graczy się spodziewacie? Chodzi mi o mniej więcej ile osób tu może zawitać. ciężko określić, chcemy jedynie wystartować bez problemów

5.DT jest skrócone? I czy jest tutaj dugeon np. z wieżami? Orków, dt, wygnańców itp. nie ma dt, wszystkie dungi są nowe

6.Będą 6 i 7 bony? nie

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przewidujecie jakiś event z okazji Halloween?

Ja mam jakąś myśl na Halloween. Zobaczymy jak to będzie.

PS. Już Walentynkowy rozpisałam xD

@Sielu

Dodaj kołczan majn frjend  :yay: 

Prawilności?

Opublikowano

1. Czy będzie jakaś reklama serwera, czy jest toś serwer "skok na hajs"?

2. Czy będzie rekrutacja na TUT?

3. Czy serwer opierać się na będzie na dużej ilości ulepszaczy?

Opublikowano

1. Reklama jest ciągle prowadzona, rozmowy z rożnymi ytberami również. Ale o tym więcej True może napisać, aniżeli ja, czy Siel. 

2. Na razie nie przewidujemy takiej rekrutacji, ale wszystko wyjdzie w praniu. :)

3. Ulepszaczy jak dla mnie jest w sam raz, nie za dużo, nie za mało. Po prostu będzie co robić. :>

Opublikowano

1)Czy będzie można tak jak kiedyś podpalić kogoś surą BM? Duszkiem albo ognistym uderzeniem? 

2)Czy trucie wchodzi również na wirujący sztylet?

3)Czy przetopy do biżuterii będziemy przetapiać samemu? 

4)Czy dodacie osobne okienko na ulepszacze czy będą się one walały w EQ?

Opublikowano

1. Reklama jest ciągle prowadzona, rozmowy z rożnymi ytberami również. Ale o tym więcej True może napisać, aniżeli ja, czy Siel. 

2. Na razie nie przewidujemy takiej rekrutacji, ale wszystko wyjdzie w praniu. :)

3. Ulepszaczy jak dla mnie jest w sam raz, nie za dużo, nie za mało. Po prostu będzie co robić. :>

Właśnie jeśli chodzi o te ulepszacze pamiętam jak w tamtym roku był taki wydawało się wtedy topowy serwer medium Enaris, to wiadomo masz np. dany set zbroi i ulepki lecą na danym dugeonie ale tam było tak, że trzeba było przejść ten dougeon ok. 150 razy żeby zrobić tą jedną zbroje taka monotonia, że szok oby tutaj nie było czegoś takiego bo to po miesiącu gry stanie się po prostu nudne i odstraszy ludzi.

Opublikowano

Będą podstawowe fryzury typu kucyk, chusta? Jakoś nigdy nie byłem przekonany do tych nowych fryzur.

Łowienie sztos, w końcu jakiś serwer całkiem inny od wszystkich, powodzenia, dawno nie byłem tak zajarany serwerem od czasów starego Diamonda.

Opublikowano

1)Czy będzie można tak jak kiedyś podpalić kogoś surą BM? Duszkiem albo ognistym uderzeniem?  Każda postać ma być unikalna, więc rozważamy to podpalenie.

2)Czy trucie wchodzi również na wirujący sztylet?  Tak.

3)Czy przetopy do biżuterii będziemy przetapiać samemu?   Nie ma przetopów.

4)Czy dodacie osobne okienko na ulepszacze czy będą się one walały w EQ?   Ulepki będą normalnie w eq.

Właśnie jeśli chodzi o te ulepszacze pamiętam jak w tamtym roku był taki wydawało się wtedy topowy serwer medium Enaris, to wiadomo masz np. dany set zbroi i ulepki lecą na danym dugeonie ale tam było tak, że trzeba było przejść ten dougeon ok. 150 razy żeby zrobić tą jedną zbroje taka monotonia, że szok oby tutaj nie było czegoś takiego bo to po miesiącu gry stanie się po prostu nudne i odstraszy ludzi.

Spokojnie, aż tak to wyglądało nie będzie :p

Będą podstawowe fryzury typu kucyk, chusta? Jakoś nigdy nie byłem przekonany do tych nowych fryzur.

Łowienie sztos, w końcu jakiś serwer całkiem inny od wszystkich, powodzenia, dawno nie byłem tak zajarany serwerem od czasów starego Diamonda.

Podczas wybierania postaci masz możliwość wyboru jednej z tych podstawowych fryzur.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

serwer fajny napewno zawitam :)

Zapraszamy :>

Wszystko jest zrobione z umiarem! Serwer tworzyły osoby, które grały w metina :)

Są tylko te, które widać w zapowiedzi.

Można z biegiem czasu dodać coś. Na forum jest temat odnośnie propozycji. Są tam pety, mounty, kostiumy. Nic nie stoi na przeszkodzie podyskutować nt. fryzur! :)

ps. również grałam na diamku, piąteczka! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...