Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się naprawdę dobrze, jak nie będzie powtórki z Antarisa i na serwerze pojawi się wszystko co jest w prezentacji, to z chęcią zagram ;)

Co Ty porównujesz xD Wszystko jest. :)

DIG86Gz.jpg
  • Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się naprawdę dobrze, jak nie będzie powtórki z Antarisa i na serwerze pojawi się wszystko co jest w prezentacji, to z chęcią zagram ;)

98% rzeczy, które są wypisane, znajdują się na serwerze :D

Te dwa procenty to poprawa niedoskonałości, no i rzecz jasna gracze, bo na razie na serwerze widać Testerow :D

Opublikowano

Te dwa procenty to poprawa niedoskonałości, no i rzecz jasna gracze, bo na razie na serwerze widać Testerow :D

Te 2% to literówki z prezentacji ;)

Serdecznie zapraszamy!

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Wiem że informacja o starcie dopiero jutro, natomiast czy start będzie w tym tygodniu? ;)

Na dobrą sprawę, dzisiaj będziemy z true rozmawiać o sprawach typu: reklama itd więc na prawdę nie jestem w stanie teraz tego określić.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

no tak 98% bo 99% będzie jak wejde ja a 100% jak wejdzie Agonia :)))

Polecam serwerek całym serduszkiem najlepsza administracja a teraz chciałbym kogoś pozdrowić

Pivocika

Sebusia

Kota

Karoline

Siela

Krakena

Żabkę

Komara

szitsu happiego bez hapiego

Krysie

I OCZYWIŚCIE CAŁĄ GILDIE AGONIA!!!!

1c0rdte.png

Opublikowano

Co tu dużo komentować...Polecam serwer i oczywiście na niego zapraszam :)

Oraz mam pytanie do @Sielu

Czemu nie mogę odpalić mh i wywala jakiś błąd w kliencie? Już macie jakieś bugi a jeszcze nie wystartowaliście?

Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia na starcie :)

True :)

Opublikowano

Reklama będzie czy tak jak na twoich starych serwerach ? :D

Akurat za reklamę odpowiada moja osoba więc Krzysiu ma najmniej z tym wspólnego, a z swojej strony postaram się jak tylko mogę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...