Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się z*********e.

Nie pozostało nic innego jak czekać na tego, którego nicname'u nie wolno wymawiać aż nagra darmową reklamę oraz ofc. czekać na betę ;D

@Edit1. Jak komuś obrazki nie śmigają to odpalcie przez operę, wszystko ładnie czyta.

@Edit2. Jeśli jest tu ktoś kto przeczytał zmiany to proszę o PW i streszczenie tego tak po części ;v

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde. Tam po jednym ss widziałem że łowienie to będzie zajebi*** , tylko problem. Nie działa prezka. ;> Nie ma obrazków . heee. ;>

Opublikowano

Kurde. Tam po jednym ss widziałem że łowienie to będzie zajebi*** , tylko problem. Nie działa prezka. ;> Nie ma obrazków . heee. ;>

Użyj innej przeglądarki, najlepiej chrome

ewentualnie czy masz odpowiedź wpisując w cmd ping prowomt2.pl?

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Ekipa z tego co widzę jest dobra. Serwer ma bardzo ciekawe systemy, szczegolnie podoba mi sie ten lowienia.

Jednak widze w tym projekcie sporo bezsensownych rzeczy ktore moga Graczom rozwalic rozgrywke:

- balans z tego co pisales to byl bardziej robiony na oko, polecam sprawdzic jeszcze go z full eq w pare osob i serio to dokladnie przetestowac, rowniez w expie.

- najwieksza abstrakcja jaka tu zobaczylem - zeby expic dalej trzeba zrobic misje. Sam mialem serwer ktory wlasnie na misje stawial i wiem, jak przecietny Kowalski na to reaguje, nie oszukujmy sie metin to gra ktora praktycznie nie wymaga myslenia, jest inna niz typowe mmorpg. Tutaj Gracze wchodza po pracy i chca potrzymac spacje, porozmawiac i czasem zrobic jakies misje. Metin nigdy nie byl gra stworzona pod fabule, tutaj na sile probujesz ludzi zmusic do robienia rzeczy na ktore moga po prostu nie miec ochote, w ten sposob ich blokujesz. Co do pomyslu, ze od razu z malych lv zaczynaja sie progi lvl-owe to super.

- brak mozliwosci bicia sie gdy jest sie w poli - nie widzialem tego w prezentacji, lecz w komentarzach nizej, jezeli cos takiego jest to chyba nie musze komentowac.

- zmiana mobow na psy - tak, wiem mozna oddalic render itd. lecz mysle, ze lepszym sposobem jest po prostu zmiana tekstur mobow, jest to po prostu wygodne.

- sklepy offline - nie lubie tego systemu, po prostu, niszczy on rozgrywke. Kontakt miedzy Graczami jest mniejszy, a to spolecznosci tworza serwery.

Dodam tu cos jeszcze jak tylko bede na komputerze, poki co to mi sie rzucilo w oczy.

Co mi sie bardzo podoba?

- sety, proste ladne

- interface

- mapy, sa super

- prezentacja jest dosyc ladnie wykonana

- Sielu i True to powazni ludzie, nie ma co sie martwic o administracje.

- rybki

Jezeli Sielu chcesz to moge Ci oddac moj system skinow z rayena, moim zdaniem bedzie tu pasowac idealnie, pw.

- POLECAM

Opublikowano

Polecam, Sielu dobra firma, mam nadzieje, ze wypali :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

trochę kotlet, jedynie co przykuło moją uwagę to halloweenowe nakładki na broń z invorii bo mam do nich sentyment.

na serwer może wpadne nawet taki 5/10 do pogrania zanim Balmora nie wystartuje.

kotlet czego?  ^^

nie rozumiesz pojęcia kotlet nie chodzi o to że kotlet innego serwera, tylko o to, że wszystko już gdzieś widziałem każdą broń zbroje set fryzure kostium szarfe... nie ma żadnej nowości.

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

trochę kotlet, jedynie co przykuło moją uwagę to halloweenowe nakładki na broń z invorii bo mam do nich sentyment.

kotlet czego?  ^^

nie rozumiesz pojęcia kotlet nie chodzi o to że kotlet innego serwera, tylko o to, że wszystko już gdzieś widziałem każdą broń zbroje set fryzure kostium szarfe... nie ma żadnej nowości.

troche hipokryzja, bo na balmorze z tego co widziałem też są wszystkie bronie/zbroje i ogólnie modele które już gdzieś były a mimo wszystko na nią czekasz xD już sie nie masz do czego przyjebać to się do modeli przypierdol, słuszne 

a nakładki halloween nie są z invorii, a z globala jak już 

Opublikowano

kotlet czego?  ^^

troche hipokryzja, bo na balmorze z tego co widziałem też są wszystkie bronie/zbroje i ogólnie modele które już gdzieś były a mimo wszystko na nią czekasz xD już sie nie masz do czego przyjebać to się do modeli przypierdol, słuszne 

a nakładki halloween nie są z invorii, a z globala jak już 

nie gram na globalu od 2009 więc piszę gdzie je po prostu widziałem, na balmorze są nowe zbroje i bronie, FuBu wszystko zamawiał bo to nie trudno wydać 20$ na set broni :)

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

@Sielu

Czy MH by @Sielu będzie działać na serwerze by @Sielu? :v

Zagram na 100%. O to właśnie chodziło! Propsy ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

@Sielu 

w końcu coś co przykuło moją uwagę :D na 100 % zagram + z*******y system ulepszeń/wytwarzania :p a najlepsze z tego wszystkiego to są te pkt statystyk w końcu nie będę musiał się jeb*ć z klikaniem jednego plusika 341234123  razy xD..

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Z tym łowieniem i górnictwem to bym się nie zapędzał tak że będą one blokować wejście na inne mapy, bo większość jest leniami i może się zniechęcić, oczywiście fajny pomysł, ale profilaktycznie dodałbym też inne sposoby. :P

Opublikowano

Z tego serwera też true bedzie sprzedawal potem baze z waszymi kontami jak z dreikona?

@masyaf11059

dp6abm0d38w1.jpg

efy7e7ovrab1.jpg

l5b98kmdug76.jpg

mh1ylzwykl29.jpg

A dowiedziałeś się o włamie na FP Dreikoa z filmu Sa... który dostał czystego screena z FP lecz nie sprawdził informacji w tym przypadku czy jest prawdziwa :)
Dodatkowo wystarczy wejść w komentarze pod tamtym filmem.....I jeśli widziałeś film w "DNIU PREMIERY" to mogłeś zobaczyć nazwę Dreikon w tytule lecz gdy okazało się że informacja nie jest prawdziwa....Została ona z samego tytułu usunięta :)
u1b4kfvrf694.jpg

Czy tu na prawdę jest się do czego odnosić? xDDDDD
Pozdrawiam Serdecznie,
True :)
Opublikowano

Z tego serwera też true bedzie sprzedawal potem baze z waszymi kontami jak z dreikona?

@masyaf11059

dp6abm0d38w1.jpg

efy7e7ovrab1.jpg

l5b98kmdug76.jpg

mh1ylzwykl29.jpg

A dowiedziałeś się o włamie na FP Dreikoa z filmu Sa... który dostał czystego screena z FP lecz nie sprawdził informacji w tym przypadku czy jest prawdziwa :)
Dodatkowo wystarczy wejść w komentarze pod tamtym filmem.....I jeśli widziałeś film w "DNIU PREMIERY" to mogłeś zobaczyć nazwę Dreikon w tytule lecz gdy okazało się że informacja nie jest prawdziwa....Została ona z samego tytułu usunięta :)
u1b4kfvrf694.jpg

Czy tu na prawdę jest się do czego odnosić? xDDDDD
Pozdrawiam Serdecznie,
True :)

Cholera, przejrzeli Cię. Będzie trzeba jednak tą bazę od czeczenów odkupić, mówiłem, że wymiana danych za Uran to nie jest najlepszy pomysł!

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Tak dodam ukrycie, że na forumku trwają rekrutację na takie stanowiska jak: Testowy Moderator Forum, Grafik oraz Redaktor.

Co do stanowiska przyszłego Moderatora to w głównej mierze oczekuje od potencjalnego kandydata mózgu, aby nie działał mechanicznie, tylko z rozwagą. Czasu, który przeznaczy na forum, bym nie miała się do czego przyczepić (a jako kobieta mam to w naturze). Świetnie by było, gdyby taka osoba zamierzała grać, bo jako moderator masz pomagać, a nie AŻ używać gotowych szablonów moderacyjnych.

Pozdrawiam, Kala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...