Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh będzie trzeba własne cheaty wgrywać ;/ Sielu, a może dodasz już wgranego MH ? xD Co do serwera zapowiada się ciekawie, tylko tego nie spierdolcie xD

ta, do wykupienia w itemshopie  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Czekamy na info odnosnie startu , mam nadzieje ze bedzie w tym miesiacu :D . Serwer kozak !

4uc581.jpg

Opublikowano

Bedzie mozliwosc zmiany mobow na psy? (dungi i mapy exp)

nie ma takiej możliwości, opcja jest niepotrzebna bo dodałem zasięg wszystkiego.

Przekonam się na starcie :)

x

Opublikowano

"nie można atakować graczy na polimorfii" najgorszy pomysł jaki mógł być. Co do reszty na pewno wbiję na serwer i sprawdzę jak wygląda od środka :)

Opublikowano

Bedzie mozliwosc zmiany mobow na psy? (dungi i mapy exp)

nie ma takiej możliwości, opcja jest niepotrzebna bo dodałem zasięg wszystkiego.

Przekonam się na starcie :)

nie ma problemu, mój panel już się gotuje :P

Beztytulu_arsahrp.png

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

"nie można atakować graczy na polimorfii" najgorszy pomysł jaki mógł być. Co do reszty na pewno wbiję na serwer i sprawdzę jak wygląda od środka :)

Bardzo dobry pomysł. Skończy się pajacowanie i zabijanie ludzi na marmurze, pvp to pvp. 

Opublikowano

Na tej mapie do łowienia mógłbyś dać tylko strefę ochronną przy wodzie, żeby gdzieś na poboczu zawsze można by było oklepać jakichś mixów w pvp :)

Opublikowano

Na tej mapie do łowienia mógłbyś dać tylko strefę ochronną przy wodzie, żeby gdzieś na poboczu zawsze można by było oklepać jakichś mixów w pvp :)

Mapa do łowienia, to mapa do łowienia.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Polecam, bo fajna Właścicielka, no i właściciel też xD.

Jedyne co mnie tutaj odstrasza, to te je**** machanie kilofem, żeby móc dalej expić. Jak długo trzeba być ''nołlajfem'', żeby wpaść na taki pomysł :D

Opublikowano

W takim razie mapy do expiania to mapy do expiania i też pvp powinno być zablokowane?

Przy rybaku zawszę znalazł się ktoś z kimś można było się potłuc i na chwilkę oderwać się od wędki i to było fajne.

Opublikowano

W takim razie mapy do expiania to mapy do expiania i też pvp powinno być zablokowane?

Przy rybaku zawszę znalazł się ktoś z kimś można było się potłuc i na chwilkę oderwać się od wędki i to było fajne.

No nie. Na mapie do expienia masz rywalizację jeśli chodzi o spoty, metki czy bossy. Natomiast na tej mapie chcesz się bić o wędki?

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Noo nieźle, serwer rzeczywiście zapowiada się elegancko. Zobaczymy co z tego wyjdzie - na Antarisa tak samo mówiliśmy :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

No nie. Na mapie do expienia masz rywalizację jeśli chodzi o spoty, metki czy bossy. Natomiast na tej mapie chcesz się bić o wędki?

Jakie to ma znaczenie o co?

Dla tych który chcą łowić byłaby strefa ochronna, co w tym złego jak ktoś by chciał tam wziąć z kimś pvp zamiast tepać się spacjalnie do m1.

Zakładam że więcej graczy będzie na mapie do łowienia niż w m1, a brak graczy w m1 = brak pvp.

Opublikowano

Noo nieźle, serwer rzeczywiście zapowiada się elegancko. Zobaczymy co z tego wyjdzie - na Antarisa tak samo mówiliśmy :)

Ja nie rozumiem, jak można porównywac inne serwery do Antarisa serio ludzie  :v 

Dlatego warto poczekać i samemu się przekonac, przecież ja nie mówię, że wszystko na 100% wypali, ale staramy się ile możemy!

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam, bo fajna Właścicielka, no i właściciel też xD.

Jedyne co mnie tutaj odstrasza, to te je**** machanie kilofem, żeby móc dalej expić. Jak długo trzeba być ''nołlajfem'', żeby wpaść na taki pomysł :D

hihi, spokojnie. Nie trzeba być 24/7, żeby coś osiągnąć :3

Nie wiem, czy jest ktoś w stanie powtórzyć to, co było z antarisem. Nie wiem też, jak można czegoś takiego dokonać :D

Opublikowano

Noo nieźle, serwer rzeczywiście zapowiada się elegancko. Zobaczymy co z tego wyjdzie - na Antarisa tak samo mówiliśmy  :)

Antaris obiecywał 'nową jakość' 

My nic nie obiecujemy oprócz dobrej zabawy! :D

qNlpLYT.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...