Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym sie bardzo szanowny panie generale dowiedziec ile osob tutaj gra panie generale

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcialbym sie bardzo szanowny panie generale dowiedziec ile osob tutaj gra panie generale

Aktualnie w okolicach 500+/- jednak po wyjściu tej aktualizacji co teraz będzie równolegle wyjdzie reklama, więc pojawi się znacznie więcej osób.

Odnośnie samej aktualizacji jej prezentacja pojawi się już niedługo :).

Pozdrawiam.

Lawrence stara się cały czas nad serwerem lecz wygrałem konkurs na forum i czekałem na nagrodę ponad 3 tygodnie trochę lipa ale ogółem można polecić  :) 

Ktos gra na serwerze? 

Ile osób online? 

Potwierdzam takie miejsce miało zdarzenie i wynikało ono z wielu rzeczy składających się na taki a nie inny wynik, jednak główną rolę odegrało tutaj to, iż konkurs organizowała Administracja forum, a wyniki czyli nicki oraz ilość sm do przyznania dostałem dopiero po pewnym czasie, co do pytania odnoszącego się do liczby graczy odpowiedziałem powyżej. Zazwyczaj jeżeli chodzi o konkursy, które ja osobiście organizuję to momentalnie po zakończeniu wydarzenia deklaruję się odnośnie tego kiedy przyznam nagrodę (przeważnie fanpage, konkursy pvp).

Pozdrawiam.

A zapomniałbym!

Na cały weekend zwiększone doświadczenie, przedmioty jak zawsze o 100% oraz pod wieczór pojawi się konkurs na naszym fanpagę myślę, że przed aktualizacją warto zgarnąć ich trochę bo ta będzie jedną z największych od początku serwera.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Zagram :)

Przyjemnie się expi?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
Co dziś na serwerze?

(14.02.2017)

- Godzina 18:00 start dropu biletów na loterię, które można wymienić na nagrody u npc Mistrz Trener.

- Cały dzień i całą noc zwiększone doświadczenie o 100% oraz przedmioty o 50%

- Godzina 20:00 - Event Zuo

- Godzina 21:00 - Event OX

----------------------------------------------------------------------

Trwają zapisy na Turniej Pvp 2 vs 2 (walki w parach), który odbędzie się po aktualizacji w tym miesiącu. Zapisz się i Ty: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/3072-turniej-pvp-2vs2/

------

Zapisy na Turniej Pvp 1 vs 1 #3 zostały dziś otwarte. Zapraszamy do udziału - http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/3122-zapisy-turniej-pvp-1-vs-1-3/

------

Prezentacja nowej aktualizacji pojawi się najprawdopodobniej w następnym tygodniu.

Pozdrawiam oraz zapraszam do gry.

Opublikowano

Wiem, że niektórzy z was czekają na to dlatego daje oficjalną informację.

Prezentacja aktualizacji pojawi się najpóźniej we środę, zależne jest to tylko od tego jak szybko wyrobi się grafik.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze? Nic ciekawego tu nie widze.. LvL 530?? ...

Widąc że wszystko robione pdo starych graczy. nic o nowych graczach nie pomyśleliście, więc dlatego nie dojdzie wam ludzi..

Ten serwer już zbrzydł praktycznie każdemu .. Wybacz ale na darmo wszystko robisz

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Aktualizcja przebiegła pomyślnie bez zbędnych komplikacji zmieściliśmy się w założonym czasie.

Rozpiska wydarzeń na dziś pojawi się ok godziny 16:00.

Zostało zwiększone doświadczenie +100% oraz zdobywanie przedmiotów +50%.

Opublikowano

Ile online graczy /

Licznik masz na stronie głównej. Aktualnie 350 online.

Szczerze? Nic ciekawego tu nie widze.. LvL 530?? ...

Widąc że wszystko robione pdo starych graczy. nic o nowych graczach nie pomyśleliście, więc dlatego nie dojdzie wam ludzi..

Ten serwer już zbrzydł praktycznie każdemu .. Wybacz ale na darmo wszystko robisz

Aha czyli ma nic nie wprowadzać, a gracze ci co grają to mają sobie iść gdzie indziej bo update nie ma? gz myślenia xD

No ja myśle, że jednak starych graczy powinni próbować zatrzymać, ale skoro wiesz lepiej to ok. 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Uwaga!

Przez najbliższy tydzień mega bonusowe raty serwerowe:

100% drop yang

50% bonus doświadczenia

50% szansa na drop przedmiotów

Dodatkowo!

✯Konta założone od 20:00 dnia 25.02 aż do końca miesiąca otrzymują +5 dni na start bonus expa i dropu +50%

✯ Został aktywowany specjalny event !

Polega on na tym, iż zbieramy specjalne wiosenne kwiatki ze wskazanej grupy potworów.

Gdy zbierzemy już wymaganą ilość zanosimy je oraz przekazujemy specjalnemu NPC on w zamian da nam 3x Bukiet Kwiatów.

Z bukietów otrzymujemy ciekawe nagrody m.in Bryłki, Ulepszacze, Przetopy i wiele, wiele więcej.

✯ Na naszym fanpage trwa konkurs!

Do zgarnięcia 10x 2k SM - Zapraszamy do udziału!

Wydarzenia na dziś!

18:00 - Event Zuo

20:00 - Event Ox - 2 tury

20:00 - Wojna królestw -> Dnia 27.02.2017

Zapraszamy!

Team Almadia.pl

Opublikowano

Tak szczerze to serwer strasznie monotonny, exp, dungi i właściwie to tyle. Misje też jakoś nie poprawiają jakości rozgrywki.

#OpISIS

Opublikowano

OD początku serwera nie raczyliście dodal zmiany CH, Nie polecam serwera 0 zainteresowania

I od początku serwera tłumaczyłem, że nie zostanie dodana z racji zajmowania spotów z bossami przez wyższe poziomy to jest serwer easy nie hard tutaj respy są co kilka minut.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...