Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro z podłogi XDD

ps. mogła przynajmniej ogarnac fryz i darowac sobie wciaganie tego gila w 0:42 ;D ;D ;D

Ta osoba z filmiku to nie [GM]Thea? Już wiadomo za co dostała GM'a za reklame XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Niestety nie jest to żadna z GM i nie była nigdy GM notabene zdjęcia Mistrzów Gry są chyba w temacie na forum ,, pokaż się'' więc lepiej by było najpierw zajrzeć tam, a później ewentualnie przedstawiać swoje dywagacje mając pod nogami jakikolwiek grunt. Pozdrawiam. :((

Pozdro z podłogi XDD

ps. mogła przynajmniej ogarnac fryz i darowac sobie wciaganie tego gila w 0:42 ;D ;D ;D

Haha nawet nie zauważyłem tego wciągania gila. Jaka dociekliwość ^^. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7cM0KuM.png

------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatkowo do soboty trwa konkurs na naszym fanpage do zgarnięcia 2x 5000 SM !

https://www.facebook.com/almadiametin/posts/246995025718439

Zapraszamy do udziału!

------------------------------------------------------------------------------------------

Od piątku - niedzieli (23:59) będzie zwiększony drop przedmiotów, yang oraz zdobywanie doświadczenia.

@Edit

Wojnę królestw wygrało królestwo shinsoo i otrzymało one raty 100% reszta królestw 80%.

Opublikowano

bedziecie  chcieli jeszcze kiedys w przyszlosci zrobic aktualizacje ?

Będzie niedługo, ogólnie patrząc wstecz aktualizacje są robione dość regularnie. Na dniach pojawi się więcej informacji / prezentacja aktualizacji nowej.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie mogę dostać się na stronę? Próbowałem każdej przeglądarki...

NmsfR3Y.png

Opublikowano

Generalnie mam ten sam problem co kolega wyżej. Nie mogę otworzyć strony. Nawet jeśli się załaduje, to po chwili wyrzuca błąd

Opublikowano

Generalnie mam ten sam problem co kolega wyżej. Nie mogę otworzyć strony. Nawet jeśli się załaduje, to po chwili wyrzuca błąd

Zmiana przeglądarki często pomaga lub zamknięcie kilku kart by zwolnić pamięć.

Opublikowano

moze by dodac magazyn w panelu bocznym i w kolejnej aktualizacji poza lvl mapa i eq szarfe?

Magazyn i sporo rzeczy jest w pierścieniu neon lung dostępnym u handlarki i w kolejnej aktualizacji napewno nie będzie zwiększany poziom :), reszta zobaczymy.

Opublikowano

Ile online na serwerze ?

W tygodniu +/- 700, w weekend +/- 900.

czyli koniec rozwijania servera lvlowo?

Nie tyle co koniec co najpierw trzeba wyrównać eq do maksymalnego poziomu by go wypełnić dopiero później można coś zwiększać.

Opublikowano

Ile online na serwerze ?

Nie tyle co koniec co najpierw trzeba wyrównać eq do maksymalnego poziomu by go wypełnić dopiero później można coś zwiększać.

to chcialem przeczytac a cos na mikolajki jakis drop czegos dajesz?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Ile online na serwerze ?

to chcialem przeczytac a cos na mikolajki jakis drop czegos dajesz?

Dziś w nocy o 2/3 będzie właśnie po to przerwa techniczna (czas trwania do 15minut). A lista zmian pojawi się na forum serwera.

Opublikowano

Moglibyście zwiększyć drop niektórych itemów.. Na forum macie stare ankiety, które przeszły i niby miał być drop zwiększony a tu lipa. Ciężko się "zrelaksować" (tak jak to piszecie w poście nr 1) chodząc i powtarzając non stop te dungeony.. Ew. zmień nazwę tematu na Easy/Medium. Do reszty nie mam zarzutów chociaż graczy trochę mało.

Opublikowano

Szkoda ze taki slaby drop z tych prezentow;/

Tak jednak wydarzenie nie trwa jeden dzień musimy też mieć na uwadze gospodarkę i to jak się zachowa pod wpływem naszych działań takie rozwiązanie było mało inwazyjne a i gracze zyskują i mają urozmaicenie.

Co jest z tą strona nie tak? 2 raz próbuje na nią wejść i 2 raz crashuje mi komputer, scina sie kompletnie, o c**j tu chodzi ? 

Zmień przeglądarkę lub zamknij kilka kart.

Moglibyście zwiększyć drop niektórych itemów.. Na forum macie stare ankiety, które przeszły i niby miał być drop zwiększony a tu lipa. Ciężko się "zrelaksować" (tak jak to piszecie w poście nr 1) chodząc i powtarzając non stop te dungeony.. Ew. zmień nazwę tematu na Easy/Medium. Do reszty nie mam zarzutów chociaż graczy trochę mało.

Co pewien okres są wydarzenia takie jak teraz mikołajkowe, często gęsto co weekend jest drop biletów na loterię, jak pisałem nie możemy dać na wszystko wielkiego dropu bo gospodarka padnie i serwer padnie to jest serwer easy i no tutaj nie jest prosto zadbać o to. Jeden kryzys na serwerze już mieliśmy gdy praktycznie yang w obiegu nie było nie chcemy powtórki z tego.

TURNIEJ PVP:

Dodatkowo w związku z tym, iż w poprzednim temacie dotyczącym zapisów na turniej pvp na naszym forum zgłosiły się aż 43 osoby a temat był ok. miesiąca na forum zdaję sobię sprawę, iż spora ilość osób z tamtego tematu jest już nieaktywna dlatego właśnie na forum powstał temat dotyczący swoistego sprawdzenia obecności uczestników turnieju tak abym mógł wylosować pary i wykreślić tabelę walk aż wkońcu podać termij turnieju pvp. Każdy kto się zapisał zostanie poinformowany o konieczności potwierdzenia obecności także drogą emailową.

Link do tematu ze sprawdzeniem obecności: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/2788-turniej-pvp-potwierdzenie-obecno%C5%9Bci/#entry26860

Link do tematu z turniejem: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/2361-turniej-pvp-zapisy/

INNE:

Na serwerze wciąż trwa wydarzenie mikołajkowe oraz są zwiększone bonusy doświadczenia i przedmiotów o 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...