Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozpiska wydarzeń Almadia.pl:

Niedziela (11.12):

Wojna królestw

✔Godzina 19:00

✔Kanał 1

✔Wejście przez specjalnego npc w każdym m1

Event Zuo

✔Godzina 20:00

✔Kanał 1

✔Miejsce - Teren górniczy

Event OX

✔Godzina 21:00

✔Kanał 1

✔Pierwsza tura

Event OX

✔Godzina ~21:30(Kilka minut po zakończeniu pierwszej tury)

✔Kanał 1

✔Druga Tura

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie drodzy gracze naszej krainy Almadia.pl.

We wstępie pragnę przeprosić gdyż tak jak w temacie jesteśmy zmuszeni przenieść Aktualizację, która miała zostać wprowadzona podczas przerwy technicznej w nocy z 22.12.2016 / 23.12.2016. Zostanie ona przeniesiona o kilkanaście godzin tak więc przerwa odbędzie się w dniu jutrzejszym po południu.(na 100%)

Czym jest to spowodowane?

Nasz serwer Almadia.pl stoi już 8 miesięcy a chcemy by stał przynajmniej kilku krotność tego i jesteśmy przekonani, że tak będzie w związku z czym mamy głowy pełne pomysłów i planujemy ambitnie by jak najbardziej urozmaicić wam grę, by móc zaoferować wam coś czego nie jest w stanie zaoferować żaden inny serwer.

Takie właśnie będą święta z serwerem Almadia.pl nasz serwer będzie najbardziej świąteczny ze wszystkich innych, które właściwie powielają tylko pomysły zaczerpnięte od samych siebie tylko trochę je urozmaicając my stawiamy na autorską idee.

Przeniesienie przerwy technicznej jest właśnie tym spowodowane, ale i nie tylko chcemy by ta nasza autorska idea była jak najlepiej dopracowana, abyście mogli z niej w pełni korzystać i cieszyć się magią świąt ramie w ramie z przyjaciółmi z naszej krainy!

Pozdrawiamy i przepraszamy.

Almadia Team

fDze1pC.jpg

Opublikowano

Quest został ulepszony w nocy teraz jest 5 fal co 2 minuty +5 minut po ostatniej fali co łącznie daje nam 15 minut walki z bossami.

O wszystkim jesteśmy informowani na czacie:

jcJiEFA.jpg

7fuhtic.jpg

ZYNGX17.jpg

Całość została dokładnie przetestowana i działa prawidłowo oraz automatycznie.

Zrestartowane przed przerwą techniczną Gwiazdki oddane przez królestwa zostały przywrócone chwilę po starcie, tak więc nie ma mowy o żadnej stracie.

Dodatkowo zaległe skarpety można wymienić w pierścieniu neonlung.

Opublikowano

ile graczy w godzinach?

czy bronie robie sie z 65 czy 75  jesli z 65 yo czy w broniach wbija sie normalne bony czy um/sr

czy body daje rade w pvp?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ile graczy w godzinach?

czy bronie robie sie z 65 czy 75  jesli z 65 yo czy w broniach wbija sie normalne bony czy um/sr

czy body daje rade w pvp?

600 + teraz jest 640

W broniach pod pvp wbija się normalne bonusy nie ma um i śr są one tylko w broniach pod exp czyli z truty -> Broń potwora v1 -> Broń potwora v2.

Każda klasa daje radę w pvp jeżeli ma się eq zrobione, tak więc to tylko od Ciebie zależy jak je zrobisz wiadomo są klasy łatwiejsze i klasy trudniejsze ale każdy jest w stanie pokonać każdego jeżeli ma dobre eq.

Opublikowano

jak z is daje mocna przewage?

mozesz dac link do klienta bo mi strona nie dziala ;/

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

jak z is daje mocna przewage?

mozesz dac link do klienta bo mi strona nie dziala ;/

Daje przewagę jednak nie kolosalną jakąś do tego jest bardzo tani i praktycznie nie ma problemu żadnego by nabyć go w grze.

Jeżeli strona nie działa to zalecam spróbować na innej przeglądarce.

Link do clienta z mega.co.nz : https://mega.nz/#!68gHVT4L!oEyfqozGXtyf8SPXZ6yLp8j_oGV8-_S4rnw8S_YC-dE

Dodatkowo zapraszam nowych graczy do brania udziału w evencie świątecznym czyli zbierania gwiazdek i oddawania ich na rzecz swojego królestwa. :)

Na serwerze trwają zwiększone bonusy doświadczenia, dropu, dropu yang o 100%

Opublikowano

Serwer strasznie nudny.

Gra około 600 graczy, 0 wojen na serwerze.

W miastach już nawet nie ma kogo bić, eq zrobisz w tydzień.

Serwer dla tych którzy lubią stać w mieście i umierać z nudy :D

Opublikowano

do kiedy event swiateczny?

Zobaczymy dzień przed końcem wydarzenia poinformujemy graczy o jego zbliżającym się końcu.

Serwer strasznie nudny.

Gra około 600 graczy, 0 wojen na serwerze.

W miastach już nawet nie ma kogo bić, eq zrobisz w tydzień.

Serwer dla tych którzy lubią stać w mieście i umierać z nudy :D

Jeżeli ma się ekwipunek to jest bez problemu kogo bić oraz zapraszam do tematu: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/2867-mapa-gildyjna-propozycje/ ponieważ faktycznie ostatnio liczba wojen gildii dość spadła jednak nie jest też tak, że nie ma wcale wojen po prostu tymczasowa tendencja spadkowa. Jednak my jako Administracja nie ignorujemy problemów tylko dyskutujemy nad rozwiązaniami. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli ma się ekwipunek to jest bez problemu kogo bić 

Serio ? 

Mam wymaxowane konto i uwierz mi, nie ma kogo bic, chyba, ze piszesz o tych 5 osobach którzy płaczą bo się ich dotyka :D

Serwer Dno, fajny na 3 dni tyle kropka :)

Opublikowano

Pograj to zobaczysz :D 90% czasu to stanie w miescie, bo co robic. Po za kołem moze jedna osoba która jeszcze się bić nie chce ;d

Dno ten serwer NIE POLECAM

Opublikowano

Pograj to zobaczysz :D 90% czasu to stanie w miescie, bo co robic. Po za kołem moze jedna osoba która jeszcze się bić nie chce ;d

Dno ten serwer NIE POLECAM

Co Ty gadasz xdd w jinno czasem nawet na wyzszych Channelach ludzie sie bija kolo handlarki roznosci i Octavio xdd

Opublikowano

7GtDo1z.png

Dodatkowo wciąż na serwerze do poniedziałku trwa wydarzenie świąteczne.

Czyli w dalszym ciągu możecie dla swojego królestwa oddawać gwiazdki i po osiągnięciu określonej liczby pojawia się event swoiste zuo na które może wejść każdy z tego królestwa.

Wszystkie bonusy czyli doświadczenie, drop i yangi są zwiększone o 50%!

Niedługo na serwerze zawita większa aktualizacja stricte techniczna informacje pojawią się tutaj jak i na naszym oficjalnym forum serwera.

UWAGA!

Na naszym fanpage trwa konkurs do zgarnięcia 2x 5000 SM !

https://www.facebook.com/almadiametin/photos/a.120185321732744.1073741828.120124451738831/272554583162483/?type=3

Zapraszamy do udziału!

Opublikowano

Ekwipunek sprzedany za przyzwoita cene.

Serwer na pewno będzie stał długo.

Lecz niestety NIE POLECAM

Nic się tam nie dzieje :)

Po ssach widac, ze jet ludzi wiec po jaki uj pierd***** bzdety. Wkurwiajacy typ. 

Nadal mi sie nie podoba to, ze wiekszosc privow podpieprza 'bronie' z innych gier np. Aion. Zwykly przyklad 2 broni pve: Vasharti wep z aiona xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Ekwipunek sprzedany za przyzwoita cene.

Serwer na pewno będzie stał długo.

Lecz niestety NIE POLECAM

Nic się tam nie dzieje :)

Po ssach widac, ze jet ludzi wiec po jaki uj pierd***** bzdety. Wkurwiajacy typ. 

Nadal mi sie nie podoba to, ze wiekszosc privow podpieprza 'bronie' z innych gier np. Aion. Zwykly przyklad 2 broni pve: Vasharti wep z aiona xD

Wejdź na serwer i sam się przekonaj co za lipa :D 

Pozdro :D

Opublikowano

Wbijcie sobie na serwer po prostu i zobaczcie, że tak jest skoro macie problem rzucając oszczerstwa bez dowodów ja odparłem zarzut, że tak nie jest argumentując odpowiednim dowodem.

Dodatkowo na serwerze o tej godzinie trwają 3 wojny gildii więc to tez o czymś świadczy.

http://screenshot.sh/oB0EHWFuLDIBz

Opublikowano

Prezentacja zanikła, to ją odświeżam.

Sytuacja na serwerze jest jak najbardziej okej, graczy +600 a z tego co mnie doszły słuchy, mają wejść aktualizacje, poprawki i nowa reklama.

Na serwerze jest dużo gildii = sporo wojen więc jest co robić, a administracja jest widoczna na forum i chcą coś działać, by serwer był lepszy a serwer już trochę stoi! :)

My z gildią powróciliśmy i nie jesteśmy zawiedzeni. 

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...