Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PIS/PO - polityka

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za idiota zrobil ten temat, żal dupe sciska jak widze takie pytanie.

Mam pytanie do autora, czy jest pedalem?, na pozór pewnie nie ale gdyby sie temu przyjzec to mozna zauwazyc jak nas te obydwie platwormy ruchaja,i jak tu powiedsiec ze sie nie jest pedalem?

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do autora, czy jest pedalem?, na pozór pewnie nie ale gdyby sie temu przyjzec to mozna zauwazyc jak nas te obydwie platwormy ruchaja,i jak tu powiedsiec ze sie nie jest pedalem?

Mam pytanie do Ciebie, czy jesteś analfabetą?

Opublikowano

A ja mam do Ciebie pytanie, a mianowicie czy nie zrozumiales tresci mojego przekazu?

Nie zwracam uwagi na ortografie itp bo nie jest ona potrzebna w zrozumieniu przekazu.

Opublikowano

A ja mam do Ciebie pytanie, a mianowicie czy nie zrozumiales tresci mojego przekazu?

Nie zwracam uwagi na ortografie itp bo nie jest ona potrzebna w zrozumieniu przekazu.

Określa poziom intelektualny osoby.

Opublikowano

Hmm.. W skrocie, PIS jest troszeczke partia despotyczna, tzn stara sie wprowadzac pewne zmiany, ale niestety czesto przeforsowuje nawet absurdalne propozycje, ktore im wpadna do glowy (ciekawy jestem skad bede miec fundusze na 500+ za 10 lat :p).

PO natomiast zdaje sie byc partia bardziej kompromisowa, zeby nie powiedziec pasywna, ktora nie wprowadzila tak naprawde zadnych kluczowych reform (co mozna dwojako interpretowac).

W skrocie, obie reprezentuja troszeczke inne bieguny, ktore odzwierciedlaja charaktery ich przywodcow :)

W sumie nie glosowalbym na zadna z nich, bo obie sa zbyt skrajne w swoich urzedowaniach.

Co je natomiast laczy?

No coz.. I jedni i drudzy lubia sobie przywlaszczac publiczne (nasze) pieniadze xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pedalem nie,ale gejem tak :)

temat do zamkniecia ;___;

ie068n.jpg
Opublikowano

Dla mnie obie te partie to jedno bagno ;) Nie ma sensu kłócić się która jest lepsza ponieważ w polskim rządzie i ogólnie na polskiej scenie politycznej nie ma żadnej partii która byłaby dobra...
Co zrobili złego? PO podwyższyło podatki i wiek emerytalny, PiS program 500+ początkowo mi się podobał ale myśle że to zrobi więcej złego niż dobrego, dlaczego? No dlatego że naród się rozleniwia, każdy pakiet socjalny ssie i to jest prawda. Nie lepiej tworzyć nowe miejsca pracy które wykorzystają zasoby naturalne RP? I nie tylko naturalne.. Ah nie ma sensu się denerwować, kłócić i dzielić co Wam to da? PiS, PO, Kukiz i cała reszta są po jednej matce.. Zdrajcy i Tyle, PO daje się wyruchać Merkel a PiS Watykanowi...

r9wfFzB.png

Opublikowano

Ja to się dziwie ze ci ludzie tyle przy władzy już się trzymają, i się nią tylko wymieniają.. nie wiem czy ten naród serio taki głupi ze na nich głosuje czy może oni jednak fałszują te wybory co by nie było takie dziwne . Lista afer PO jest bardzo długa, pisowcy też wiele za kołnierzami mają na pewno nie tak dużo jak PO bo jednak nie rządzili 8 lat ;p W sumie we Polsce od 26 lat rządzi zwykła mafia bo inaczej nie można ich nazwać, nie zależy im na dobru tego kraju . Czasami zdarza mi się jeszcze oglądać wiadomości ale ostatnio rzadko bo mi się serce kraja jak widzę co oni z tym krajem robią , najgorsza jest ta ich bezkarność . Tyle było afer w tym państwie i jakoś nikt nie został ukarany za nie . A co do Kukiza to mam ostatnio wrażenie ze on został stworzony przez służby by zagospodarować głosy osób młodych i niezadowolonych, tak samo było z Palikotem i Lepperem ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...