Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo trzeba w końcu zrozumieć że jeśli czekasz na serwer metina to rejestrujesz sie kilka h przed startem albo kilka h po starcie...

A nie wbić i płakać łee nie mg sie zarejestrować jebac ten serwer :(

Tak jest za każdym razem.

masz rację poniewaz reje bylo od dawno on , ja głupi zwlekałem na ostatnią chwile :D Poczekam :)

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podali nowe linki root i locale ktore kopiujesz do folderu pack metina Nemeris... Kilka stron temu. :)

No podali i nic u mnie to nie zmieniło, patcher "zacina się" i nic się nie dzieje, a zrobiełm tak samo jak zawsze w takich sytuacjach :D

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Podali nowe linki root i locale ktore kopiujesz do folderu pack metina Nemeris... Kilka stron temu. :)

Ja to zrobiłem i jak probuje odpalic nemeris, to automatycznie wyłacza się gra.. nawet ikona sie nie pokazuje ;p

MeYf0tS.gif

Opublikowano

No podali i nic u mnie to nie zmieniło, patcher "zacina się" i nic się nie dzieje, a zrobiełm tak samo jak zawsze w takich sytuacjach :D

Po co odpalasz patchera...? Jak wkleiłeś do packa roota , locale to odpal klienta.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Stary patcher usuwasz, wklejasz te rooty i lcoale do folderu pack i wlaczasz metina. :)

reflinki

Opublikowano

Po co odpalasz patchera...? Jak wkleiłeś do packa roota , locale to odpal klienta.

o to chodziło, dziękuję :)

Myślałem że ma to zmienić działanie patchera, nie było tematu. Dziękuję

@Edit

Debil roku, wkleiłem to wszystko do głównego folderu xD 

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

pewnie wystartuje serwer w poniedzialek ;x Ale badzmy cierpliwi ;D moze sie uda :D

To wyjdź na podwórko i pojeździj na rowerze. 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

pewnie wystartuje serwer w poniedzialek ;x Ale badzmy cierpliwi ;D moze sie uda :D

To wyjdź na podwórko i pojeździj na rowerze. 

Wrocilem przed 17, zeby zdazyc pobrac patchera ;)

Opublikowano

Wszystko na jednym hostingu na dodatek wedb.pl - no to powodzenia :v

Hahah idz na swoją Beradie :D Bynajmniej tutaj duże zainteresowanie niż twoim pro elo projektem ,

Ten ich serwer przecież rekordy bije jest aż 70 online :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co wy za maszyne macie no japierdziele ...

x kur.wa d strona i server stoi na jednym dedyku kto to widzial w tych czasach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kurde dzieci się nie pokoją . Odchodzicie już :D? Nie polecam serwer xDDD?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Proponuje aby mod zamknął ten temat do czasu ogarniecia przez administracje serwera bo zaczyna się spam typu: "w piatek bez bugow" 

Opublikowano

Czekam na informacje że start na tydzień bez bugów :D

Masz pecha człowieczku

Wyjdź lepiej na dwór i po oddychaj na świeżym powietrzu 

tcul.jpg

Opublikowano

Czekam na informacje że start na tydzień bez bugów :D

Masz pecha człowieczku

Wyjdź lepiej na dwór i po oddychaj na świeżym powietrzu 

Nie kozakuj za mały w spodniach jesteś malutkl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...