Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HP w tych itemach z isu powinno zostać zmniejszone o jakieś 30% albo HP w bonach powinno dawać po 5k zamiast 2.5.

Czemu ulepy są w isie? Co to k***a oldschool z 2k12?

Już edytowali i pisze 10k hp i 10 luda/ 25 moby w kostiumie a w fryzie 20 na moby 

Moim zdaniem dawanie "lepszych i słabszych" petów/wierzchowców to głupota, a IS miał być stały a nie na 30 dni chyba ze na tyle maszyna opłacona to tyle serwer będzie stał :D 

@Patrol

Temu polecam nie korzystać z "serwerowych" tsów tylko znaleźć inny albo zrobić własny  ponieważ tak musisz za każdym razem zmieniać ip od nowa prosić o kanał etc , a po co?Znajdziesz inny i tylo masz wszystko na stałe i nie musisz się pier*olić co serwer.Ewentualnie polecam przerzucić się na Curse gdzie sam sobie serwer 1 kliknięciem zrobisz :) 

Opublikowano

Może w przyszłości zrobicie coś z tym useless kd magii? Po co robiliśćie mu też wersje +7 itp., skoro jest do dupy? Na niektórych serwerach zmienili go w kd, który daje % mniej obrażenia od potworów. Też możecie zrobić coś podobnego.

A tak poza tym ładna prezentacja i podoba mi się, że dungeony można robić solo.

Opublikowano

jako ze niestartuje nic fajnego jestem jakby zmuszony wbic tutaj mam nadzieje ze te dangeony to nie symulator farmyi nie trzeba robic jednego dunga 150x

co do is to uj z nim chcecie to kupicie a jak nie to nie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jak tutaj są ulepy w isie,to jaki jest sens grania? Wbijam 300zł w ISa wbijam maxa i co mam robić? O te bossy się tłuc z których nic nie leci hehe? (Czekam na serwerowych ,,dupolizów,,)

Opublikowano

Jak tutaj są ulepy w isie. To jaki jest sens grania? Wbijam 300zł w ISa wbijam maxa i co mam robić? O te bossy się tłuc z których nic nie leci hehe? (Czekam na serwerowych ,,dupolizów,,)

kolejny. Masz racje takie ulepszacze w IS! perły które lecą jak po**bane na 85+, szlachetne które wylatują ze skrzynek podczas expienia i księgi, których też kilka mi już do 85 lvl wyleciało. Ale narzekaj dalej nie grając na becie na serwer o którym nie masz pojęcia...

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

@Flyr o mnie się nie martw mam ts na którym siedzimy z ekipą tylko że powinien być ts na którym będzie kontakt z administracją

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

zapytam po raz kolejny; czy leczenie u szamana healera jest dostosowane? 

nie xD

Widzę 00000 reklamy 200 osób na starcie będzie?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

nie xD

nie chcesz nie graj :)

to bedzie 199  xDD

Da ktos patcher na inny hosting? Bo na mega mam przekroczony limit xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

nie xD

nie chcesz nie graj :)

to bedzie 199  xDD

Da ktos patcher na inny hosting? Bo na mega mam przekroczony limit xD

Zrób konto na fake dane a email wez jakis 10minutowy, wielki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...