Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba mają jakieś problemy...ciekawe kto widzi w tym konkurencję...może serwer który ma mniej niż 100 graczy online.

Akurat konkurencja jest duża ^^.

obraz.png

Opublikowano

Link do patcha, aktualnie trwają ddosy na stronę i forum, start się opóźni (walczymy z nimi).

https://mega.nz/#!yYkwBaqQ!6d25VMbFRRM1JogAlOibQSoZXBLVOonX0eTD09F-fbE

Link do patcha, aktualnie trwają ddosy na stronę i forum, start się opóźni (walczymy z nimi).

https://mega.nz/#!yYkwBaqQ!6d25VMbFRRM1JogAlOibQSoZXBLVOonX0eTD09F-fbE

Dodaj skana lepiej bo będą się czepiać 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Na strone wejsc sie chyba nie da? Jak mam sie zarejestrowac

rozpierdalają mnie tacy ludzie jak ty, co robiłeś dzisiaj cały dzień? strona stała juz dawno tak samo jak reje, ale taka ameba nie pomyśli i czeka do ostatniej chwili gdy każdy wie, że przy starcie są ddosy xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Skoro serwer nie jest odpowiednio zabezpieczony przed atakami DDoS , to z doświadczenia wiem że dziś nie wystartuje :( obym sie mylił , ale za dużo widziałem startów takich serwów 

Opublikowano

Na strone wejsc sie chyba nie da? Jak mam sie zarejestrowac

rozpierdalają mnie tacy ludzie jak ty, co robiłeś dzisiaj cały dzień? strona stała juz dawno tak samo jak reje, ale taka ameba nie pomyśli i czeka do ostatniej chwili gdy każdy wie, że przy starcie są ddosy xDDDDDDDDDDDDDD

rozpierdalaja mnie tacy ludzie jak ty?

Gosciu mam zycie nie siedze caly czas przed komputerem zeby sie zarejestrowac na jakims serwerze metina.

Zluzuj majty i wypierdalaj bo nie do ciebie kierowalo sie moje pytanie.

Jeszcze raz pytam: jak mam sie zarejestrowac skoro nie dziala strona?

Opublikowano

Start jutro bez bugów i ddosów xD

Patcher nie działa ^^  Forum nie działa serwer nie działa :) Topka z bety jest więc ogłaszam start jutro bez bugów i ddosów 

Opublikowano

Chyba postaci nie usuneliści, bo widzę, bo w rankingu jest 159 lvl XDD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...