Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini serwerów MT2 nie ogarniają, ze MPC to nie to co jakieś rok temu i ludzi z samego forum nie przyjdzie 500-600.

Teraz podstawa to reklama serwera przed startem, gdyż ludzie nie wbiją na serwer gdzie będzie  100-200 osób nawet jak nagra film 5-6 youtuberów po 10 - 20 k subów.

Opublikowano

Clienta trzeba pobierac nowego czy jakis patcher bedzie ?

nie, nie trzeba pobierać nowego clienta.

Udostępnimy patchera przed startem.

sygna2.gif

Opublikowano

Clienta trzeba pobierac nowego czy jakis patcher bedzie ?

nie, nie trzeba pobierać nowego clienta.

Udostępnimy patchera przed startem.

Kiedy rozstrzygnięcie konkursu na fb i za beta testy ? :D  Mam taka nadzieję ,że zwiększeliście drop z metinów,bossów i dungów . Polecam i widzimy się o 18     <3

Opublikowano

@Up jasne, nagrody po starcie bo teraz jesteśmy zarobieni :) Co do dropu został on zwiększony ale nie jakoś kosmicznie bo na naszym serwerze nie trzeba po 30 ulep na jedno ulepszenie.

sygna2.gif

Opublikowano

Chodzi o to ,że gdy próbuje połączyć się z serwerem (tak wiem teraz jest off , mam tak od początku bety) wyskakuje mi błąd połączenia z serwerem. Próbowałem wszystkiego (reupload,reinstall) ale niestety nie pomogło. Dodam ,że na innych serwerach normalnie mogę się logować.

Opublikowano

dobry is all ulepszacze xDDDDDDDDDDD

is bonusy 105% na potwory 15% srednie 50k PZ XDDDDDDDDDDDDDDD

PAY2WIn ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO\

nie polecam tego gowna gralem na becie i totalny syf nic tu ciekawego nie ma tylko obrazki ladne boss na mapie 85 bije po 24k z hita gdzie na tym lvlu max 27k aaa sorry z isa macie 50k pz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a i jeszcze 6i7 bonyw is xDDDDDD po 200 dobry server na 3tyg i spierdola z kasa

Opublikowano

dobry is all ulepszacze xDDDDDDDDDDD

is bonusy 105% na potwory 15% srednie 50k PZ XDDDDDDDDDDDDDDD

PAY2WIn ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO\

nie polecam tego gowna gralem na becie i totalny syf nic tu ciekawego nie ma tylko obrazki ladne boss na mapie 85 bije po 24k z hita gdzie na tym lvlu max 27k aaa sorry z isa macie 50k pz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wyjaśnił :D

Opublikowano

@SytuacjaX 2x@UP Jak byś był na becie i naprawdę w niej uczestniczył to wiedział byś że samo EQ do EXPa daje coś około 500% na potwory. 

Więc nie mówi mi że IS daje takiego kopa bo jest to zaledwie 1/5 tego co możesz uzyskać w grze :) no ale...

sygna2.gif

Opublikowano

@SytuacjaX 2x@UP Jak byś był na becie i naprawdę w niej uczestniczył to wiedział byś że samo EQ do EXPa daje coś około 500% na potwory. 

Więc nie mówi mi że IS daje takiego kopa bo jest to zaledwie 1/5 tego co możesz uzyskać w grze :) no ale...

no na 200lvlu a na 1 miec na start 60k pz XDDDDDDDDD gdzie normalnie na 160 tyle sie ma

Opublikowano

no na 200lvlu a na 1 miec na start 60k pz XDDDDDDDDD gdzie normalnie na 160 tyle sie ma

to jak chcesz wydawac w is na poczatku serwera to powodzenia lepiej zaczekac 1 dzien   :) czemu strefa vip nie dziala ? :)

Opublikowano

Pierwszy raz się spotykam z takim IS
Pierwszy raz widzę że na serwerze gdzie jest max 2.5k HP bon dać w is z jednego przedmiotu 10k HP...
Nie tłumaczcie się że eq exp daje 500% na potwory itp. 
W samym pvp jest różnica 50k HP. Wojny gildii będą (o ile do nich dojdzie - małe zainteresowanie serwerem) wyglądały że wejdzie jeden full IS który nawet bossów nie bił vs 10 bez isa.

Przesadziliście panowie i to bardzo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...