Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

xyz

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy i gdzie odbierzemy itemki za rejestracje z linku od youtbuera?

Do wtorku będzie możliwość odebrania ich w panelu gracza, póki co z powodu małych komplikacji zmuszeni byliśmy wyłączyć tę funkcję, jednakże bez obaw! Nie utracić żadnej z tych nagród.

Opublikowano

Podziekuje za ten serwer, pobralem to i odrazu wykrylo wirusy w bince i patcherze.

Jeszcze jakby malo tego to wyskakuje komunikat zeby odpalic to jako administrator bo inaczej sie nie wlaczy.

Normalnie smiech na sali i nie wmawiajcie, ze to wirusy nie szkodliwe dla systemu.

Odpalenie patchera=milion wirusow, choc pewnie bez odpalenia juz jakies sie wdarly.

Elo.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Podziekuje za ten serwer, pobralem to i odrazu wykrylo wirusy w bince i patcherze.

Jeszcze jakby malo tego to wyskakuje komunikat zeby odpalic to jako administrator bo inaczej sie nie wlaczy.

Normalnie smiech na sali i nie wmawiajcie, ze to wirusy nie szkodliwe dla systemu.

Odpalenie patchera=milion wirusow, choc pewnie bez odpalenia juz jakies sie wdarly.

Elo.

mi nic nie wykrylo :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie da rady zrobić aby blokada expa była od 1 poziomu a nie 30? W m1 fajnie by było chwilę posiedzieć.

Na bocikach xD Dobry patent bo w m1 botów nie ma xD

Jakby ktoś chciał to wystawi bota na polanie w m2. Zdecydowanie większy spot i lepszy drop. Takie zabezpieczenie to żadne zabezpieczenie, a nieco irytuje.

Prosiłbym również o dodanie informacji do opisu skilla ile HP dodaje silne ciało na danym poziomie.

Opublikowano

Elo.

myślę, że coś jest w tym co mówisz, ale też nie przesadzajmy

za drugim odpaleniem klienta av wykrył mi trojanka, nie jestem pewien dlaczego nie za pierwszym

tak czy siak serwera nie polecam na razie bo exp jest strasznie słaby, mając 25 lvl dostaję bardzo mało expa w świątyni hwang na mobach z 60 lvl xD

w dodatku hity z dmg mi nie bardzo siadają, nie wiem czy to jakieś zabezpieczenie czy po prostu lagi, ale jakieś 2 godzinki po starcie wchodziło ładnie w metka, później mocno zwolniło

w is op pierścienie, widać że serwer dla kasy

jako ciekawostka skany patchera:

https://www.virustotal.com/pl/file/0fd7a05175555c40a9f24f258c1f74f1a0b9ff3923d4af1a7543534a308a64a4/analysis/

https://malwr.com/analysis/MWM5OTMwNGE4NWU5NDY3ZmJkZTkzOWYwMDRmZTdkMGY/

i samej binki klienta:

https://www.virustotal.com/pl/file/8784e5e234a91dd4a42b57ed1824ccffd22177eae9d0e808b2abe46c0ef35de9/analysis/1471219286/

https://malwr.com/analysis/ZTE4MTlhMDRlYWE1NDlmNDgzZmE4ZDkyMmExODA1YmU/

Opublikowano

Odpalam patcher wszystko pięknie ładnie, a tu komunikat: 

Nie wykryto pliku (takiego i takiego) :D Powiem tak. Jak grałem chwilę to serwer sam w sobie jest kozacki. Ale jak zaczęły się robić jakieś problemy przez patcher który usuwa pliki to już powoli tracę nadzieję że będzie to kozacki serwer. :/ 

Opublikowano

Up@

Predzej wirusy ktore w nim byly ;)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Odpalam patcher wszystko pięknie ładnie, a tu komunikat: 

Nie wykryto pliku (takiego i takiego) :D Powiem tak. Jak grałem chwilę to serwer sam w sobie jest kozacki. Ale jak zaczęły się robić jakieś problemy przez patcher który usuwa pliki to już powoli tracę nadzieję że będzie to kozacki serwer. :/ 

Spróbuj zaktualizować klienta teraz, najlepiej będzie jak wpadniesz do nas na TS.ABATIA.pl rozwiążemy problem

Opublikowano

Jakim k***a prawem ten Client  i ta prezentacja jest na MPC jeszcze ?

2 trojany i fajnie.

Nie polecam.

http://iv.pl/images/05166823468192519107.jpg

Klient był spakowany za pomocą Enigma Virtual box co skutkuje wykryciem wirusa przez, niektóre słabe programy anty wirusowe.

Aktualizując klienta teraz pobiera się nam normalna rozpakowana binka.

A co do patchera:

http://s2.ifotos.pl/img/KASPERpng_apasqxn.png

Opublikowano

Nie wiem mogę się nie znać ale jeśli kupuję 360 Security z płatną licencją gdzie baza danych wirusów jest średnio aktualizowana co 1 tydzień raczej jest mało miejsca na błąd. Aczkolwiek ja nie ryzykuję.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Witam serdecznie. Przebywając w Małpim Gaju natrafiłem przypadkowo, na taki oto napis: 8688014712578751497837.png

Zapytałem się grzecznie na czacie, cytując: "Dlaczego w Małpim Gaju pod mapą znajduje się napis Resthea.eu?"

Niestety, zamiast odpowiedzi, dzięki wspaniałej administracji stało się to: 9766814712578751497837.png

Skoro więc nie otrzymałem odpowiedzi w grze, ponawiam moje pytanie tutaj.

Opublikowano

Witam serdecznie. Przebywając w Małpim Gaju natrafiłem przypadkowo, na taki oto napis: 8688014712578751497837.png

Zapytałem się grzecznie na czacie, cytując: "Dlaczego w Małpim Gaju pod mapą znajduje się napis Resthea.eu?"

Niestety, zamiast odpowiedzi, dzięki wspaniałej administracji stało się to: 9766814712578751497837.png

Pewie od nich jest kupiona mapa (ale zajebana z MPC ) i taki znak wodny xD

d2dp.png

Opublikowano

Ile tak niby graczy jest online 200? Prawdziwe info to może wbije bez bajeczek.

Opublikowano

A Ty skąd masz avatar?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...