Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - ban?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze wam glupie smiecie za bocenie powinno siie odcinac dosttep do internetu ;]

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja do dziś nic nie dostałem :(

Sprawdź w spamie. Mi to utknęło w spamie i dopiero dziś to odkopałem.

Heh... liczyłem się z tym że będzie ban ale po cichu myślałem że może chociaż  zostawią 1 konto, a tu nic... wszystkie zbanowali ;)

Opublikowano

Yep wszystkie bot konta jebły, jedynie przetrwał mój 25 lvl co na początku na fakegps polatałem jak jeszcze botów nie było xD

Opublikowano

Też to dostałem i jest to śmieszne, ponieważ w nim jest napisane, że się używało tego i tamtego i jeżeli chce się dać odwołanie od bana trzeba wypełnić wniosek. A za przeproszeniem - ku**a co ja wypełniałem? Prośbę o przyczynę? Z tego wychodzi, że oni nigdy nie odbanują bo ile razu złożycie wniosek o unbana oni do was wyślę email o tym, że jeżeli chcesz się odwołać masz złożyć wniosek ....

A czemu mają Ci dać unbana? Doskonale wiesz, że bocileś i oni też to wiedzą ;)

Jest napisane wyraźnie, że jeśli uważasz, że konto zostało zbanowane niesłusznie to możesz pisać o unbana.

No, a w Twoim przypadku jest zbanowane słusznie bo złamałeś regulamin gry.

Ale mi nie chodzi by mi dali unbana, bo ja go nie chce, konto było robione specjalnie na jednego bota u mnie w mieście, ale jak on dostał bana to ja już tego konta nie potrzebuje. Ale chodzi mi o to, że dla beki złożyłem prośbę o unbana, a oni wysyłają dosłownie głupoty na email, z których wynika, że jak chce złożyć odwołanie to mam wypełnić wniosek, a przecież chyba by dostać taką wiadomość musiałem go wypełnić :D Więc powinni mi napisać odmowę, a nie takie coś, co powinno sie wysyłać po tym jak ktoś dostanie bana.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Też to dostałem i jest to śmieszne, ponieważ w nim jest napisane, że się używało tego i tamtego i jeżeli chce się dać odwołanie od bana trzeba wypełnić wniosek. A za przeproszeniem - ku**a co ja wypełniałem? Prośbę o przyczynę? Z tego wychodzi, że oni nigdy nie odbanują bo ile razu złożycie wniosek o unbana oni do was wyślę email o tym, że jeżeli chcesz się odwołać masz złożyć wniosek ....

A czemu mają Ci dać unbana? Doskonale wiesz, że bocileś i oni też to wiedzą ;)

Jest napisane wyraźnie, że jeśli uważasz, że konto zostało zbanowane niesłusznie to możesz pisać o unbana.

No, a w Twoim przypadku jest zbanowane słusznie bo złamałeś regulamin gry.

Ale mi nie chodzi by mi dali unbana, bo ja go nie chce, konto było robione specjalnie na jednego bota u mnie w mieście, ale jak on dostał bana to ja już tego konta nie potrzebuje. Ale chodzi mi o to, że dla beki złożyłem prośbę o unbana, a oni wysyłają dosłownie głupoty na email, z których wynika, że jak chce złożyć odwołanie to mam wypełnić wniosek, a przecież chyba by dostać taką wiadomość musiałem go wypełnić :D Więc powinni mi napisać odmowę, a nie takie coś, co powinno sie wysyłać po tym jak ktoś dostanie bana.

Widać nie ogarniaja i u nich też boty odpowiadaja za obsługę zgłoszeń hehe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...