Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - ban?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sory za lekki odkopik ale pytanie mam a nie ma co nowego tematu zakładać. jak mniemam te bany są głównie za boty? czyli np. na noxie można jechać? czy jak w końcu? ^^

DAJ MINUSA ^^

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To sa bany za czity. Jestem pewny siedziałem cały dzień i czytałem na różnych stronach Jeśli na noxie grasz w Sydney potem jakieś Central Park to dostaniesz bana. Najmniejsza szansa latać u siebie po mieście. Prędkość mała. Samemu też robić evo itd.

Opublikowano

Napisałem do supportu, czekam na odp

Napisałeś prosto, że bociłeś? Ja sam nie wiedziałem czy napisać, ale moim zdaniem samo napisanie do nich, że ma się bana byłoby wkopaniem się.

Opublikowano

Napisałeś prosto, że bociłeś? Ja sam nie wiedziałem czy napisać, ale moim zdaniem samo napisanie do nich, że ma się bana byłoby wkopaniem się.

No po prostu napisać, że nie możesz się zalogować, że taki i taki błąd. Nic nie wspominaj, że bociłeś:D

Opublikowano

No po prostu napisać, że nie możesz się zalogować, że taki i taki błąd. Nic nie wspominaj, że bociłeś :D

Ale samo to, że Niantic zajrzy na Twoje konto, a tam 40lvl itd. :p

Opublikowano

Nie mam 40lvl a nakłamałem że grałem wspólnie z bratem który mieszka w Mediolanie :P a graliśmy na jednym koncie (bo grałem faktycznie na dwóch lokacjach, moje miasto i Mediolan)

Opublikowano

Nie mam 40lvl a nakłamałem że grałem wspólnie z bratem który mieszka w Mediolanie :P a graliśmy na jednym koncie (bo grałem faktycznie na dwóch lokacjach, moje miasto i Mediolan)

Mądrze zrobiłeś. W regulaminie masz napisane, że współdzielenie konta jest zakazane. Brawo, jak nie dostałeś bana to już go sobie i tak załatwiłeś.

Opublikowano

Mądrze zrobiłeś. W regulaminie masz napisane, że współdzielenie konta jest zakazane. Brawo.

Tak czy siak wisi mi to konto, mam drugie :P

// Najważniejsze to się dowiedzieć czy to serio bany :)

Opublikowano

Miałam jedno konto zakładane przed premierą - na google - bocone na potęgę (38lv), na którym mam 'failed to get game data from the server'.

2 dni temu założyłam drugie konto na PTC - wczoraj normalnie chodziło na bocie, wbity 25lv i dziś rano próbując się zalogować i 'failed to get game data from the server'.

Więc to już na stówkę są permy ;)

Opublikowano

bez sensownie traca graczy ja siedze nad morzem na polwyspie i tak kak widzialem co 5 osobe z tel w reku tak teraz zadko moge spotkac ... powoli era pokemonow mija ...

Opublikowano

I co, odpisali komuś?

Jest niedziela, odpiszą dopiero w poniedziałek :P

Miałam jedno konto zakładane przed premierą - na google - bocone na potęgę (38lv), na którym mam 'failed to get game data from the server'.

2 dni temu założyłam drugie konto na PTC - wczoraj normalnie chodziło na bocie, wbity 25lv i dziś rano próbując się zalogować i 'failed to get game data from the server'.

Więc to już na stówkę są permy  ;)

Powiem Ci że mam jeszcze inne konto na którym dostałem bana i nie było bocone, miałem tam z 23lv.. sam zbierałem poksy itp itd i też jest zbanowane.. jakim prawem?
Opublikowano

Słyszałem, że osoby nie używające wspomagaczy też mają ten komunikat.

Albo zrobili z siebie debili i zbanowali ludzi po prostej albo jakimś cudem serwery na których są te konta mają ze sobą problem

Opublikowano

Więc to już na stówkę są permy ;)

Potwierdzam. 33lvl na google zakładany przed premierą 'failed to get game data from the server'. Dzisiaj po boceniu konta nie mogę wejść na 18 lvl założony niedawno.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To chyba jest jakiś bug skoro mogęę się normalnie logować

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Bo jasne perm ban bez informacji o banie xD to jak się odwołać?

To nie ban jak na moje

4konta bocone, i tylko GUGLOWSKIE ma problem z zalogowaniem, z czego na guglowskim bociłem 10(?) Lvl.

PTC bez problemu wchodzi, dziwneee. To nie permy moim zdaniem. A jak tak to ta gra ssie. Nawet w chujowych grach było "Ju ar baned from serwer mejt"

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

do kolego wyzej ja bocilem na goglowskich jak  ptc , kilka z gogle i kilka z ptc ten sam problem ma , wiec nie tylko goglowskie szlak trafil , pozdro

Opublikowano

Powiem Ci że mam jeszcze inne konto na którym dostałem bana i nie było bocone, miałem tam z 23lv.. sam zbierałem poksy itp itd i też jest zbanowane.. jakim prawem?

Kij wie, może banują po powiązanych z kontem głównym.

Już nie wierzę, że to serwery nie działają bo jakoś wczoraj normalnie się logowałam z PTC, dziś mam failed.

Rano zrobiłam następne konto na PTC  i te loguje się bez zarzutu na tel i na bocie, a na dwóch pozostałych w dalszym ciągu failed.

Opublikowano

Spróbujcie zrobić jak w tym Poradniku to może wam zadziała :D

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Spróbujcie zrobić jak w tym Poradniku to może wam zadziała 

U mnie niestety nie działa ale z czego co widać po komentarzach to ponoć to działa.

76561198001815076.png
Opublikowano

Spróbujcie zrobić jak w tym Poradniku to może wam zadziała 

https://www.youtube.com/watch?v=lCmVfdFW1XA

U mnie niestety nie działa ale z czego co widać po komentarzach to ponoć to działa.

Bo to filmik z lipca, który odnosił się do podobnego problemu.

Obecny problem zaistniał z 3dni temu i na niego na razie nie ma sposobu. :)

Opublikowano

To chyba jednak problem z ich strony niż ban. Bo na jedno konto z google mam failed, a na drugie mogę się zalogować. Oba były bocone w tym samym czasie. Siostra wgl. bota nie używała i też nie może się zalogować  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...