Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - ban?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konto PTC z botem wyskakuje komunikat "Failed to get game data from the server", po kilku próbach wciskania Retry pojawił się obrazek poniżej. Zaś konto google, gdzie nie używałem żadnych botów pojawia się tylko ten śmieszny obrazek niżej.

Poszło zgłoszenie do support, zobaczymy co odpiszą w kwestii konta PTC.

4hMhE_Q-8qr8Mocgn8z_y5CFC9TGJ9U47lhVE8cw

Edit:

Drugie konto PTC - zalogowało mi się na bocie, zaś w app nie chce się uruchomić... dość dziwne.

Opublikowano

Drugie konto chyba blokadę dostało :D Słynne "Failed to get game data.." , także aktualnie dwa konta które bociłem przez zaledwie 2 godziny już nie działają, natomiast jedno które non stop jest na noxie dalej działa, można grać. 

Co dziwne jak odpalam je na telefonie lub na noxie (te zbanowane niby) to mam ten komunikat a jak odpalam przez bluestacks to wyskakuje mi: Our servers are humbled by your incredible response.

Może jest rzeczywiście jakaś szansa że to coś z logowaniem :D

Też tak sobie to wmawiam :(

Ale faktycznie nie ładnie z ich strony, że jeżeli to perm to nie ma odpowiedniego komunikatu. Dla mnie to trochę dziwne że nie komunikują gracza w jasny sposób o jakimkolwiek banie/sofcie itp.

Podejrzewam że gdyby były jasne komunikaty z ich strony to wiele osób (przynajmniej na niektórych kontach ;)) przestały by cheetować. :P

Ja dzisiaj trochę na 2 kontach Sniperem zbierałem poki bo od dawna na nich nie bocę (tylko w Noxie po swoim mieście latam) no i niestety dzisiaj mi je zblokowali, na jednym "failed..." a na drugim ten śmieszny obrazek.

No i w bocie PokeBotNinja, na tym co ma obrazek po zalogowaniu mogę poki evoulować sprzedawać itp., a na tym co ma "Failed..." to po zalogowaniu się nawet nie wyświetla mi się nazwa użytkownika. Hmm... Pewnie Perm. :(

Edit:

Ktoś coś wie na ten temat? Link: http://iltronodispadedownload.forumcommunity.net/?t=59110965

Edit2:

Właśnie testowo zmieniłem swoje IP na inne i na koncie na którym miałem ten obrazek mogę się zalogowac przez noxa i zbierac z pokespotów :)

Jeszcze raz zmienię IP i sprawdzę to konto z "Failed..." ;) - No i niestety w tym wypadku to nie pomaga :( ech... :(

Opublikowano

Konto PTC z botem wyskakuje komunikat "Failed to get game data from the server", po kilku próbach wciskania Retry pojawił się obrazek poniżej. Zaś konto google, gdzie nie używałem żadnych botów pojawia się tylko ten śmieszny obrazek niżej.

Poszło zgłoszenie do support, zobaczymy co odpiszą w kwestii konta PTC.

4hMhE_Q-8qr8Mocgn8z_y5CFC9TGJ9U47lhVE8cw

Edit:

Drugie konto PTC - zalogowało mi się na bocie, zaś w app nie chce się uruchomić... dość dziwne.

Indentyczny obrazek mi się wyświetlił właśnie... Kuurde kurde co tu się dzieję ^^. (Przedtem też failed to....)

Admin Cienia
Opublikowano

Jak włączasz gre a nie właczysz połączenia z netem to masz ten obrazem, jak łaczy sie z netem to pokazuje ze masz perm

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Po reinstalu i wyczyszczeniu danych pokazuje się "Our servers (...)" automatycznie po wybraniu ze chce zalogować się na konto googloskie. Więc raczej to wina po ich stronie

1.jpg

Opublikowano

Na koncie google po zalogowaniu się na NOX'a wyskoczyło "Filed to get game data from the serer", a po zalogowaniu się na PokeFarmer'a nie mogło mi wczytać mojego inwentarzu. Po zalogowaniu się na apce w telefonie wyskakuje mi "Our servers are humbled [...]" Jestem jeszcze dobrej myśli :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej i jak? Ktoś miał pisać do supportu coś wiadomo? Odpisali?
@Up Ja normalnie mogę się na koncie założonym wczoraj zalogować, (pewnie już zbanowane ^^) zbierać pokestopy natomiast każdy Pigej każda Ratata i każdy Magikarp mi ucieka : /. Tzn wszystkie pokemony uciekają ;D. Założyłem kolejne, a co mi tam ^^, to nic nie kosztuje hehe. 

Opublikowano

@Up Ja normalnie mogę się na koncie założonym wczoraj zalogować, (pewnie już zbanowane ^^) zbierać pokestopy natomiast każdy Pigej każda Ratata i każdy Magikarp mi ucieka : /. Tzn wszystkie pokemony uciekają ;D. Założyłem kolejne, a co mi tam ^^, to nic nie kosztuje hehe. 

Dalej czekam na odpowiedź... jak okaże się że to ban - zrobię oficjalny post

Opublikowano

To jest jakiś rodzaj bana ,wczoraj wyskoczyło mi powiadomienie jak chodziłem po mieście ,że poruszam się za szybko, bo zablokowałem telefon i jak odblokowałem to był teleport, musiałem wcisnąć przycisk ,żeby potwierdzić ,ze nie jestem botem. Też uciekały mi wszystkie poksy ale jak pograłem chwile normalnie, to po jakimś czasie to się odblokowuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

to jest zwykły soft nie hard.. boże jak ta młodzież panikuje :)

perm jest jak masz to >

Failed to get game data from the server

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

to jest zwykły soft nie hard.. boże jak ta młodzież panikuje :)

perm jest jak masz to >

Failed to get game data from the server

Czy napisałem że mam na tym perma? Nie :D oraz nie panikuje jakbym miał zajęcie to bym nawet nie bocił, tylko z nudów coś tam się klepie :p

Opublikowano

40 lvle z lokacja na USA,kanada,japoni dzialaja bez problemu polskie konta wiszą  cos z serverami google i tyle :)

nie zgadzam się mam 4 konta (3 polskie - 1 google 2 ptc) i jedno PTC w USA, tylko to z usa jest zablokowane.

Opublikowano

z 10 kont boconych 5 na ggogle i 5 na ptc zostalo mi na chwile obecnych 1 na ptc , na wszystkich slawne FAILED .......   :), dziwnym zbiegem okolicznosci codziennie siadalo 1 konto , pisalem do suportu czekam na odpowiedz, pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...