Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - ban?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomek nie używał żadnych botów, ani fake gpsów również ma ten błąd, po tym jak pojechał tramwajem z włączonymi poksami XDDD

csyt2-signa.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie tylko jedna rzecz zastanawia. Tyle kont zablokowanych i u nas i za granicą a jak dotąd nie ma żadnych potwierdzonych informacji od kogokolwiek. Nikt nie napisał że dostał jakąś informację od Niantic, albo przedstawić jakiś dowód że dostał. Wszystko opiera się na domysłach. A przecież taka firma mogłaby napisać :"bociliście to spadajcie ", a tu jak do tej pory nic. A trwa to już przecież parę dni. Dziwne to jest bardzo.

Opublikowano

Mnie tylko jedna rzecz zastanawia. Tyle kont zablokowanych i u nas i za granicą a jak dotąd nie ma żadnych potwierdzonych informacji od kogokolwiek. Nikt nie napisał że dostał jakąś informację od Niantic, albo przedstawić jakiś dowód że dostał. Wszystko opiera się na domysłach. A przecież taka firma mogłaby napisać :"bociliście to spadajcie ", a tu jak do tej pory nic. A trwa to już przecież parę dni. Dziwne to jest bardzo.

Tak samo jak nie ma informacji o softach, banie na IP ani żadnej innej blokadzie.

Dlatego nie ma co się dziwić, że o permach też nie będzie oficjalnej nformacji.

On już usunął gre, Ja tylko podaje to co ja wiem. Nie chcesz to nie wierz. 

@rysiu77 - skoro pokazał mu się taki komunikat to powinien dalej mu się pokazywać kiedy będzie próbował się zalogować bez znaczenia czy usunął grę czy nie :) Niech zainstaluje na nowo i pokaże. ;)

Opublikowano

Tak samo jak nie ma informacji o softach, banie na IP ani żadnej innej blokadzie.

Dlatego nie ma co się dziwić, że o permach też nie będzie oficjalnej nformacji.

On już usunął gre, Ja tylko podaje to co ja wiem. Nie chcesz to nie wierz.

@rysiu77 - skoro pokazał mu się taki komunikat to powinien dalej mu się pokazywać kiedy będzie próbował się zalogować bez znaczenia czy usunął grę czy nie :) Niech zainstaluje na nowo i pokaże. ;)

No to prawda, ale soft ban czy IP ban to co innego bo po pewnym czasie same schodzą a co innego permban gdzie już gry nie uruchomisz. I tak samo jak zarejestrowałem grę dostałem email to tak samo jak usunęli czy zablokowali powinienem email dostać. A nie takie czekanie w niepewności.
Opublikowano

Proponował bym nie siać niepotrzebnej paniki i fermentu :mad: Jeśli ktoś będzie miał potwierdzone info lub dowody na to że informacja jest prawdziwa to niech wklepie ją tutaj. Jak na razie myślę że to jakiś błąd serverów lub oprogramowania, to nie może być fala banów bo pytałem osoby które nie cheatowały ani nie oszukiwały również mają ten problem. Proponuje spokojnie zaczekać.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Proponował bym nie siać niepotrzebnej paniki i fermentu :mad: Jeśli ktoś będzie miał potwierdzone info lub dowody na to że informacja jest prawdziwa to niech wklepie ją tutaj. Jak na razie myślę że to jakiś błąd serverów lub oprogramowania, to nie może być fala banów bo pytałem osoby które nie cheatowały ani nie oszukiwały również mają ten problem. Proponuje spokojnie zaczekać.

No dokładnie trzeba poczekać.

Osobiście uważam, że próbują na poważnie wziąć się za oszustwa w tej grze i coś im nie zatrybiło i zablokowali niektóre konta przez pomyłkę - po napisaniu do supportu odblokują jak rzeczywiście nie były bocone.

Sami raczej się nie przyznają do błędu. ;)

Opublikowano

No dokładnie trzeba poczekać.

Osobiście uważam, że próbują na poważnie wziąć się za oszustwa w tej grze i coś im nie zatrybiło i zablokowali niektóre konta przez pomyłkę - po napisaniu do supportu odblokują jak rzeczywiście nie były bocone.

Sami raczej się nie przyznają do błędu. ;)

A jak skontaktować się z supportem? Bo dziś też mi wyskoczył ten błąd, a nigdy wcześniej go nie miałem

Opublikowano

Pisałem do supportu, ale dostaje po paru minutach wiadomość od bota. Pisał ktoś z Was do supportu w sprawie unbana? Dostaliscie jakas inna wiadomsoc?

mogNI2J.jpg

Opublikowano

A jak skontaktować się z supportem? Bo dziś też mi wyskoczył ten błąd, a nigdy wcześniej go nie miałem

Link do formularza kontaktowego : KLIK

Raczej kontakt nic nie da... czekam już troszkę na odpowiedź i dalej niiic

Opublikowano

Może też maja wolne albo dużo zgłoszeń :)

Raczej to drugie.. skoro odwalili maniane z banowaniem ludzi jak leci to teraz muszą odpowiadać :P

Opublikowano

Z tego co zauwazylem, wszystkie zgloszenia na Support Pokemon GO z kategorii odwolania od blokady z automatu sa rozwiazane i zamkniete;)

ban.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wbijam dziś o 23 na pokemon go aby podbić gyma, patrze a tu: Failed to get game data from the server... Czyli 27 lvl z 2600 cp snorlax poszedł się ****** ? Czy to jakis problem z google

Opublikowano

Wbijam dziś o 23 na pokemon go aby podbić gyma, patrze a tu: Failed to get game data from the server... Czyli 27 lvl z 2600 cp snorlax poszedł się ****** ? Czy to jakis problem z google

Peeeeeeeeerm ban, teraz to już pewne sprawy są :P

Mała strata, u mnie poszedł 3,1k Dragonite itp itd :P

Opublikowano

Napisałem długie odwołanie od bana, może podziała, a miałem dziś kupić w pokemon go dodatkowe miejsce na pokemony i itemy oraz lure. mam szczescie

Opublikowano

Napisałem długie odwołanie od bana, może podziała, a miałem dziś kupić w pokemon go dodatkowe miejsce na pokemony i itemy oraz lure. mam szczescie

Póki co STANOWCZO ODRADZAM JAKICHKOLWIEK ZAKUPÓW W TEJ APLIKACJI gdyż banują ludzi jak popadnie... jak sytuacja się uspokoi wtedy będzie można spać spokojnie

Opublikowano

Ja bociłem od 5 do 30 levela i odkąd zaczeliście pisać o tych banach ja dalej normalnie gram, ciekawe czy mnie to jeszcze dopadnie xD

Jak zacząłeś czitować z głową to Twoje konto ma większe szanse na uniknięcie bana.

Opublikowano

Ja bociłem od 5 do 30 levela i odkąd zaczeliście pisać o tych banach ja dalej normalnie gram, ciekawe czy mnie to jeszcze dopadnie xD

Jak zacząłeś czitować z głową to Twoje konto ma większe szanse na uniknięcie bana.

Nie złapałem żadnego softa, nie latałem co chwile w inne zakamarki świata, 80% ludzi którzy korzystali z tych botów robili to na odwal się i teraz widać efekty

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Nie złapałem żadnego softa, nie latałem co chwile w inne zakamarki świata, 80% ludzi którzy korzystali z tych botów robili to na odwal się i teraz widać efekty

Zaczalem korzystac tylko z jednej lokacji, ustawilem bota tak żeby bardziej zachowywal sie jak czlowiek. Jestem ciekaw czy to zadziała ;)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Ja również używałem bota z głową.

Zawsze w tym samym miejscu, tam gdzie mieszkam.

Prędkość chodzenia 5 km/h. (czasem wolniej)

Czas pomiędzy czynnościami 5 sekund.

Bot chodził około 6h dziennie z przerwami.

Również komunikat świadczący o permie.  :(

Przypuszczam, że każdego to czeka.  T_T

Opublikowano

Dziwne zachowanie z ich strony, brak informacji na ten temat. Z drugiej strony "teoretycznie" perm poszedł na konto na którym mało co cheatowałem, te które cały czas jedzie na bocie nie dostało i normalnie przez noxa mogę się zalogować. Z drugiej strony jak wyjaśnicie to że osoby które nigdy tego nie robiły i nie oszukiwały również maja problem z wejściem na server? Raczej to masakryczna pomyłka bo jeśli zaczęli banować wszystkich to praktycznie postrzelili się w kolano...banować osoby które nigdy nie oszukiwały. To już by był szczyt...ktoś ma potwierdzone info o tym że to perm bany? Po cholerę mieli by dawać perm bany dla tych którzy nigdy tego nie robili....

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Mam taką cichą nadzieję, że jest to ich błąd.

Chcieli wykrywać boty poprzez sprawdzanie kto porusza się za szybko (wyskakuje komunikat o byciu pasażerem).

Teraz każdy, czy botujący, czy nie z włączoną grą poruszał się szybciej niż wartość ustawiona przez producentów. (rower, samochód, komunikacja miejska i podmiejska)

Ich maszyna sprawdzająca graczy zgłupiała i uznaje każdą taką postać za bota i banuje.

Zje*@li sprawę i teraz gracze mają problem.  T_T

To jest tylko moje przypuszczenie - proszę nie brać moich słów jako podstawę do tego co się dzieje z naszymi kontami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...