Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] POGO Bot - najlepszy, łatwy w obsłudze - działa [08-13.2016]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyszukuje mi żadnych pokespotów/gymów perm czy jakiś ban? Nie łapie tych pokestopów bot i w telefonie też ich nie widze :P

Opublikowano

Proxy mi coś nie działa. Wiecie jak odpalić?

Poszukaj dobrego proxy, najlepiej jakiegoś które jest z kraju w którym farmisz. Nie każde proxy działa.

Nie wyszukuje mi żadnych pokespotów/gymów perm czy jakiś ban? Nie łapie tych pokestopów bot i w telefonie też ich nie widze :P

Jak włączasz na telefonie to widzisz te kółko czyli pokestop ale nie możesz nim obrócić?

Tu masz rodzaje banów co i jak zrobić:

http://www.mpcforum.pl/topic/1568160-dlaczego-nie-widz%C4%99-pokestop%C3%B3w-co-to-jest-softban/

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

działa elegancko od początku 10km/h lece powoli exp i poksy ale ani jeden sofban  jeszcze, i myśle jak póżniej przetransportować z NY do Poznania  bez bana , może poczekać z 4-7 dni i włączyć już w poznaniu. jak myślicie

Opublikowano

@Lizur

Jezeli korzystasz z publicznych serwerow proxy to nie masz sie co dziwic czemu ip-ban leci:)

Przy boceniu wiekszej ilosci kont radze kupic proxy albo zrobic na jakims vps :lenny:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Proxy mi coś nie działa. Wiecie jak odpalić?

Poszukaj dobrego proxy, najlepiej jakiegoś które jest z kraju w którym farmisz. Nie każde proxy działa.

Jak włączasz na telefonie to widzisz te kółko czyli pokestop ale nie możesz nim obrócić?

Tu masz rodzaje banów co i jak zrobić:

http://www.mpcforum.pl/topic/1568160-dlaczego-nie-widz%C4%99-pokestop%C3%B3w-co-to-jest-softban/

Działało po paru dobrych godzinach wszystko zaś teraz chyba perm poleciał na konto na którym bota nie używałem od kilku dni -:-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...