Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] POGO Bot - najlepszy, łatwy w obsłudze - działa [08-13.2016]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da rade na nim config jakiś +200k?

Wątpię. Ja mam centrum moskwy ustawione i mam 38k. Teraz za szybkie śmiganie itp od razu banują. Uważam, że czas szybkiego expienia zniknął. Teraz max 40-50k/h możliwe. Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. Za szybkie bieganie i łapanie wszystkiego lecą IP bany. Wątpię, aby komuś udało się to "złamać". Haxton i Necro przestali już "produkować" boty. Pozostało nam tylko czekać. Niestety ...

Tak myślałem od samego początku dlatego 25km/h ustawiałem ^^. A co do zmiany lokacji? Bo ja od wczoraj boję się zmienić, a jestem na takiej słabej, że szook : /.

Ja zmieniłem lokalizację w bocie na central park, prędkość mam 250km/h ustawioną i po 40 minutach dopiero dostałem soft bana, a w poście wyżej możesz zobaczyć czas w jakim dostałem unbana

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm póki co śmiga ładnie co prawda powoli ale bez softów i problemów, zobaczymy w nocy czy nie będzie świrować przy większej prędkości na Santa Monica :)

Przy jakiej największej prędkości się poruszacie bez banów ?

Opublikowano

Wątpię. Ja mam centrum moskwy ustawione i mam 38k. Teraz za szybkie śmiganie itp od razu banują. Uważam, że czas szybkiego expienia zniknął. Teraz max 40-50k/h możliwe. Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. Za szybkie bieganie i łapanie wszystkiego lecą IP bany. Wątpię, aby komuś udało się to "złamać". Haxton i Necro przestali już "produkować" boty. Pozostało nam tylko czekać. Niestety ...

Tak myślałem od samego początku dlatego 25km/h ustawiałem ^^. A co do zmiany lokacji? Bo ja od wczoraj boję się zmienić, a jestem na takiej słabej, że szook : /.

Ja zmieniłem lokalizację w bocie na central park, prędkość mam 250km/h ustawioną i po 40 minutach dopiero dostałem soft bana, a w poście wyżej możesz zobaczyć czas w jakim dostałem unbana

Uhuhu 3 sekundy albo nie dopatrzyłem ^^.

Hmm póki co śmiga ładnie co prawda powoli ale bez softów i problemów, zobaczymy w nocy czy nie będzie świrować przy większej prędkości na Santa Monica :)

Podaj kordy na Santa Monica ^^

Opublikowano

Uhuhu 3 sekundy albo nie dopatrzyłem ^^.

Podaj kordy na Santa Monica ^^

34.00973203206514,-118.49533796310423

Opublikowano

Jak na razie 250km/h i dostałem bana po 40 minutach ale wyżej wrzuciłem screena ile zajęło mu odbanowanie

Santa Monica lepsze od central parku?

Opublikowano

Jak na razie 250km/h i dostałem bana po 40 minutach ale wyżej wrzuciłem screena ile zajęło mu odbanowanie

Porównywalne, dużej różnicy nie ma.

Opublikowano

Nie wiem nie expilem tam. Dla mnie póki co najlepsze Tokyo Disneyland. A expilem w Central Park, wlaśnie Tokyo i Milan czy jakoś tak ale tam lipa straszna tylko Snorlaxa mi wyrwało a Charmanderow wcale tak dużo nie ma :)

Opublikowano

@rusekziom

@krzysiek0426

Przypominam, że to nie temat do rozmów o kordach, proxy czy innych tematach, nie związanych z "POGO Bot"

#topic

Mnie to już chyba na amen zbanowali, jakiego bym bota nie wziął, działa przez chwilę, i pada... Poczekam z miesiąc, to może coś jeszcze lepszego i stabilnego wymyślą, bo ten też coś mi nie działczy  :)

.

Opublikowano

Nie wiem nie expilem tam. Dla mnie póki co najlepsze Tokyo Disneyland. A expilem w Central Park, wlaśnie Tokyo i Milan czy jakoś tak ale tam lipa straszna tylko Snorlaxa mi wyrwało a Charmanderow wcale tak dużo nie ma :)

Jakbyś mógł mniej więcej podać ile masz exp/h w tym disneylandzie to byłbym wdzięczny

Opublikowano

Nie pamiętam bo tam jeszcze necro jechałem teraz na 25km/h w central jadę to mam 44k/h także tyłka nie urywa : /. A jak u was z expem i przy jakich prędkościach?

Opublikowano

Jakbyś mógł mniej więcej podać ile masz exp/h w tym disneylandzie to byłbym wdzięczny

ja miałem 67k/h na tym bocie jeszcze wczoraj w disney/ około 90k 2 dni temu na pokebuddy :P

Opublikowano

Nie pamiętam bo tam jeszcze necro jechałem teraz na 25km/h w central jadę to mam 44k/h także tyłka nie urywa : /. A jak u was z expem i przy jakich prędkościach?

48k/h w central parku przy prędkości 250km/h

Opublikowano

Tak btw. info z GitHub'a

We are closing.

It was a nice time with you, but our current life state doesn´t allow us to put more time into this project.
I hope you guys can understand that.
Thanks for your awesome support! Love you, it was great! Never expected something so big!
If you still want to follow us, you can do it on Twitter:
https://twitter.com/Loganpunkt | https://twitter.com/Ar1iDev

Wszystkie fajne projekty sie sypia ; /

Opublikowano

Po skoku do Santa bardzo fajnie sobie śmiga, przy prędkości 30km/h lekko 50k/h robi :)
Na tą chwilę bezproblemowo. Polecam 

Opublikowano

Po skoku do Santa bardzo fajnie sobie śmiga, przy prędkości 30km/h lekko 50k/h robi :)

Na tą chwilę bezproblemowo. Polecam 

Polecam mój nowy config 300k/h tylko ze działa tylko na innym bocie niż ten ale tak samo dobrym.

Jest już temat na Pokemon GO Boty i Hacki

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Działające proxy, ten post będzie edytowany i dodawany następne działające proxy.

Doskonałe proxy [super szybkie]

IP:200.56.200.38

Port:3128

IP:167.114.195.242

IP:41.71.112.22

Dobre proxy [szybkie]

IP: 37.1.194.167

IP: 92.222.108.108

Macie tu 5 proxy, 3 doskonałe i 2 dobre, czyli możecie botować 5kont.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Działające proxy, ten post będzie edytowany i dodawany następne działające proxy.

Doskonałe proxy [super szybkie]

IP:200.56.200.38

IP:167.114.195.242

IP:41.71.112.22

Dobre proxy [szybkie]

IP: 37.1.194.167

IP: 92.222.108.108

Macie tu 5 proxy, 3 doskonałe i 2 dobre, czyli możecie botować 5kont.

Mi ciągle wyskakuje INVALID PROXY, a do tego jeżeli dobrze myślę, to tylko 1 konto może być na 1 proxy, bo potem idą bany, więc i tak nikt nie włączy 5 proxy na raz.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 włącz 5 razy bota i ustaw na kazdym inne proxy?

Troche takie bez sensu, ponieważ jak druga osoba bedzie chciała skorzystać to odrazu poleca bany ip na te proxy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...