Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [Dedyk] [Medium/PvP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

procz tych misji co iles lvl z metkami itd dodalbym jakies misje fabularne ; ))

Tak, misje są cały czas pisane :-) 

Fabularne jak i Dzienne. Niedługo trafią na serwer :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Client pobrany , aby patcherem go zaktualizować to mnie szlak trafia , 5 razy mi się zacina przy 40 % .  

Patcher niestety ma trochę słaby hosting. Jednakże kupiony już jest nowy :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

po tej aktualizacji teraz po spatchowaniu ciagle ze nieaktualny klient, wypakowalem od nowa i od nowa patchuje caly, zobaczymy :x

Kończy mi się paczować ,więc zaraz wbijam :D aby było idealnie bez bugów . Po opiniach graczy ,admini się starają a to motywuję do gry .

Opublikowano

jak dla mnie

• powinien byc dodany drop do wodza orkow / best kapitana, np po 5x diamentow, bo tak to te bossy sa niepotrzebne, to samo hae-tae
  • drop jakikolwiek z piratow tanaka? biegaja jak te malpy po pustyni, a dropu nic, wiem ze to eventowe potwory, to moze wg je usunac?

lGxCbNd.png

Opublikowano

Coś nie tak z patcherem, wyrzuca nieaktualną wersję clienta... 

Tak dzisiaj będzie to naprawione.

Wieczorkiem będzie można zpatchować clienta to najbardziej aktualnej wersji. Na dodatek będzie można pobrać z hostingu najnowszą wersję pełnego clienta :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Jak was wywala ze wygasla wersja clienta to usuncie Evenor2.exe 

- Dokładnie, można i tak :-)

Jednakże nie będzie to potrzebne ponieważ niedługo wjedzie nowy client i będzie git :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Te bony to porazka... 3H mixuje 3 bony max w stalce i lipa...

a ja powiem że dobrze bo przynajmniej takie EQ jest coś warte ;) 

Opublikowano

Te bony to porazka... 3H mixuje 3 bony max w stalce i lipa...

a ja powiem że dobrze bo przynajmniej takie EQ jest coś warte ;)

e tam zbrojka pikuś :D wymixuj bronie :D 

/

Opublikowano
Witajcie!

Możecie pobierać już poprawnego nowego clienta z naszej strony !

Z dnia ** 06.09.2016r **

Client został poprawiony oraz sam patcher wraz z hostingiem na patcher. Teraz nie powinniście mieć żadnych problemów z clientem, wywalaniem podczas klikania na cokolwiek. 

Możecie bez większego problemu pobierać clienta z naszej strony lub zaakutalizować obecnego clienta przez patcher.

Dodatkowo ruszyliśmy już z kolejną reklamą!

-- 

Jak możecie zauważyć, staramy się jak możemy, jesteśmy dla was cały czas ! Czy to support, forum, facebook, w grze. Chcemy aby grało się wam przyjemnie i aby ta gra była taką odskocznią od codzienności. Miejscem gdzie możecie się zrelaksować i odpocząć. Serwer będzie się cały czas rozwijał i będziemy tworzyć coraz to pomysłowe eventy (niedługo wyjaśnienie konkursy z forum więc dojdą eventy które wymyslali nasi gracze!) oraz ciekawe nowości !

Zapraszamy do nas! :-) Na pewno nie będziecie zawiedzeni :)

--

Pozdrawiamy, Administracja :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

do 600  dochodzi :D polecam , gram 1 dzień i warto . Tylko zmieniam na mentala bo heller zwiększenie i leczenie do poprawy ma . ! :D tak to polecam .

Dziekujemy !

Heller zostanie poprawiony już w środę / czwartek :-) Tylko jak będzie nocna przerwa.

Zapraszamy do nas ! :) Warto wejść i zobaczyć. Graczy z dnia na dzien przybywa coraz to więcej

9H6xQYc.png

Opublikowano

do 600  dochodzi :D polecam , gram 1 dzień i warto . Tylko zmieniam na mentala bo heller zwiększenie i leczenie do poprawy ma . ! :D tak to polecam .

Dziekujemy !

Heller zostanie poprawiony już w środę / czwartek :-) Tylko jak będzie nocna przerwa.

Zapraszamy do nas ! :) Warto wejść i zobaczyć. Graczy z dnia na dzien przybywa coraz to więcej

Sami sobie wyrabiacie opinię ,a to się chwali :) rynek rozrasta ,jest z kim pvp robić :) mam pomysł ,aby zrobić koło rangi np. Tak jak na Invor*** jest ,że od iluś tam tys. rangi mamy dane bonusy,sygnety :D Coś można pomyśleć nad tym .

Opublikowano

Dziekujemy !

Sami sobie wyrabiacie opinię ,a to się chwali :) rynek rozrasta ,jest z kim pvp robić :) mam pomysł ,aby zrobić koło rangi np. Tak jak na Invor*** jest ,że od iluś tam tys. rangi mamy dane bonusy,sygnety :D Coś można pomyśleć nad tym .

Miło jest nam to słyszeć. Tak mamy wielki wór pomysłów! :-)

Ale nie możemy wszystkiego od razu wprowadzać, tylko stopniowo :)

Jeszcze nie raz się zaskoczycie :D

Dodatkowo zapraszamy na naszą oficjalną listę zmian, w której możecie na bieżąco śledzić wszystkie zmiany na serwerze.

>> [Kliknij Tu] <<

9H6xQYc.png

Opublikowano

Pomijając fakt iż serwer postawiony na plikach netmetina, i nie wiele się od niego różni - strasznie dużo zjebanych rzeczy. Choćby nawet logowanie, które notorycznie pada i choćby przy zmianie kanałów wywala i nie można później przez długi czas wejść do gry i się zalogować:

http://prntscr.com/cf360s

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Pomijając fakt iż serwer postawiony na plikach netmetina, i nie wiele się od niego różni - strasznie dużo zjebanych rzeczy. Choćby nawet logowanie, które notorycznie pada i choćby przy zmianie kanałów wywala i nie można później przez długi czas wejść do gry i się zalogować:

http://prntscr.com/cf360s

Nie ma żadnych takich rzeczy. Na serwerze nie ma żadnych bugów :) może poprzeć mnie każdy gracz z serwera. Logowanie nie pada, wszystko jest już dobrze. Wystarczy że odbugujesz postać przez strony. W ten weekend przechodzimy na nowego dedyka bo ten powoli zaczyna nie wyrabiać :) i nie będzie już jakichkolwiek problemów z logowaniem dla każdego :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...