Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [Dedyk] [Medium/PvP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomijając fakt iż serwer postawiony na plikach netmetina, i nie wiele się od niego różni - strasznie dużo zjebanych rzeczy. Choćby nawet logowanie, które notorycznie pada i choćby przy zmianie kanałów wywala i nie można później przez długi czas wejść do gry i się zalogować:

http://prntscr.com/cf360s

Co? XDDDDD Ani razu nie padło logowanie od kilku dni tutaj gram, nigdy przy zmianie mnie tak samo nie wywaliło.

Skończ pieprzyć farmazony i do szkoły idź.

A mam pewien pomysł co do serwera, stwórzcie zapisywanie pozycji - nie chce mi się ciągle biegać w jedno miejsce, chyba ze jest a ja o tym nie wiem.

I gdzie tworzy sie skrzydla?

lGxCbNd.png

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomijając fakt iż serwer postawiony na plikach netmetina, i nie wiele się od niego różni - strasznie dużo zjebanych rzeczy. Choćby nawet logowanie, które notorycznie pada i choćby przy zmianie kanałów wywala i nie można później przez długi czas wejść do gry i się zalogować:

Co? XDDDDD Ani razu nie padło logowanie od kilku dni tutaj gram, nigdy przy zmianie mnie tak samo nie wywaliło.

A mam pewien pomysł co do serwera, stwórzcie zapisywanie pozycji - nie chce mi się ciągle biegać w jedno miejsce, chyba ze jest a ja o tym nie wiem.

Do szkoły to sam idź a nie drzyj ryja jak na pastwisku ;p Bo by ci się przydało chyba  :) Logowanie padało jeszcze dzisiaj rano, i sporo ludzi się skarżyło których "znalazłem na serwie" do wspólnej gry , przy zmianie chaneli -  ryp wylogowało i nie dało się przez co najmniej 15 min zalogować - dlatego wyjebaliśmy tego " netmetina v 10" do kosza bo nie ma sensu. Netmetinów było juz tyle że szkoda gadać. A ludzi nie wiele na serwie, wieczorami nie wiem czy 500 luda gra. 

Serwer średni , oklepany, monotonny - polecić nie mogę. Kto chce - gra. Reszta mnie mało co obchodzi - więc płaczcie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Znajdą się tacy co wejdą i ocenią negatywnie :)

No nic, cóż dziękujemy i może kiedyś wrócisz :)

Pozdrawiam.

Niedługo zostanie dodany system wojennego kd w broni oraz 3 całkowicie nowe eventu! Wymyślone na konkursie przez naszych graczy! Na serwerze jest stale 400-600 czasami graczy w godzinach szczytu. Do wieczora godzinki 21:00/22:00 jest to liczba 300-400:)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Do szkoły to sam idź a nie drzyj ryja jak na pastwisku ;p Bo by ci się przydało chyba   :) Logowanie padało jeszcze dzisiaj rano, i sporo ludzi się skarżyło których "znalazłem na serwie" do wspólnej gry , przy zmianie chaneli -  ryp wylogowało i nie dało się przez co najmniej 15 min zalogować - dlatego wyjebaliśmy tego " netmetina v 10" do kosza bo nie ma sensu. Netmetinów było juz tyle że szkoda gadać. A ludzi nie wiele na serwie, wieczorami nie wiem czy 500 luda gra. 

Serwer średni , oklepany, monotonny - polecić nie mogę. Kto chce - gra. Reszta mnie mało co obchodzi - więc płaczcie. 

No odpowiem Ci na to bo to kocham, zastanawiam się na poczatku co moze drzec ryja na pastwisku, ale okej.

To chyba Wam padalo, gralem cala noc i dropilem i ani razu mi nic nie padlo, takze? Znajomi co ze mna graja tez mowia, zen ic nie padlo.

Ludiz jets na serwerze, kazdy ciagle dropi bo zrobic eq nie jest za szybko.

I nie jest oklepany, czemu tak uwazasz? Kazdy serwer wyglada w sumie tak samo, a Ty narzekasz.

@Evenor2 gdzie skrzydla zrobie?

lGxCbNd.png

Opublikowano

A ja tam śmiało polecam tylko zmiejszyli byście wymagane metiny do zabica bo to jest monotonne :P (Chodzi i misje)

😅

Opublikowano

jB5tLZi.jpg

Równo 500 ciągle macie? Nice xD

Polecam serwerek, widać administracja się nim zajmuje i oby tak zostało ;)

O cześć, Harnasiu :)

Dziękujemy, oczywiście tak zostanie :)

Co do ilości graczy to w sumie racja mogliśmy napisać 500+ :D gorzej jak ktoś uczepić by się chciał programu państwowego #500+ :(

9H6xQYc.png

Opublikowano

A ja tam śmiało polecam tylko zmiejszyli byście wymagane metiny do zabica bo to jest monotonne :P (Chodzi i misje)

A yangi za te misje to bys chcial. :D

lGxCbNd.png

Opublikowano

Powiem tyle pograłem Troszkę jest tyle bugów na expa i na hajsy że głowa mała ;) oczywiście nie zdradzę tego ale powiem tylko tyle, że jedna mapka ma coś wspólnego ze wszystkimi ;)

Opublikowano

Powiem tyle pograłem Troszkę jest tyle bugów na expa i na hajsy że głowa mała ;) oczywiście nie zdradzę tego ale powiem tylko tyle, że jedna mapka ma coś wspólnego ze wszystkimi ;)

Nie ma możliwości budowania Yang i Exp ponieważ mielibyśmy to w logach. Jeżeli exp nie dochodził by prawidłowo :) nie ma na to szansy, jedynie może to być wizualny, który nie ma odzwierciedlenia w realiach :) A nawet gdyby była takowa szansa dawno byśmy o tym wiedzieli :)

- Uwierz mi, wiedzielibyśmy :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ani razu logowanie nie padło a nie raz jak maszyne zmieniali xD. Człowieku pieprzysz głopoty jakieś Wszystko pięknie działa serwer idealnie dopracowany mógł bym rzecz że nawet to jest nowa jakość metin2 a nie jakiś B u g a r i s. Na serwer przybywa też dużo nowych graczy. Polecam. 

Opublikowano

Ani razu logowanie nie padło a nie raz jak maszyne zmieniali xD. Człowieku pieprzysz głopoty jakieś Wszystko pięknie działa serwer idealnie dopracowany mógł bym rzecz że nawet to jest nowa jakość metin2 a nie jakiś B u g a r i s. Na serwer przybywa też dużo nowych graczy. Polecam.
Łoł! :)

Miło nam to słyszeć, staramy się jak możemy. I tak racja serwer ani razu od daty startu nie padł, nawet jeden channel nie padł :) stoi 100% stabilnie

9H6xQYc.png

Opublikowano

A moze dodasz statystyki? Bo chcialbym wiedziec ile czego zabilem juz

Hmm... W sumie dobry pomysł :)

Myślę że przejdzie dalej i zostanie dodane

9H6xQYc.png

Opublikowano

A moze dodasz statystyki? Bo chcialbym wiedziec ile czego zabilem juz

Hmm... W sumie dobry pomysł :)

Myślę że przejdzie dalej i zostanie dodane

To dodajcie, dodajcie.

Tak btw, czmeu mi liscie na biologa 80 nie leca? Ubilem ok 100 metkow juz w red lesie, moze i wiecej i z mobow ani jednego listka. Mam 90 lvl.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Ceny w is są śmieszne , gospodarka pod względem is sm sie tak rozjechała od kiedy serwer wystartował że masakra chyba drukuja te kupony na serwerze i rozdają

Opublikowano

Ceny w is są śmieszne , gospodarka pod względem is sm sie tak rozjechała od kiedy serwer wystartował że masakra chyba drukuja te kupony na serwerze i rozdają

znaczy się ze nie pod kasę ?

Opublikowano

Kupony bez problemu mozna wydropić w grze, serwer napewno nie jest pod isa ;) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę o wybaczenie za double post - jednakże mam bardzo ważna informację !! :)

Drodzy gracze dziś w nocy nastąpiło kilka zmian technicznych. Przenieśliśmy się na nowe serwery jak i środowisko. Rozdzieliliśmy usługi między serwery.

Nie powinno być już żadnych problemów z wywalaniem na dungeonach, czasami informacją iż konto jest zalogowane. Przenieśliśmy się na lepszy serwer

ponieważ planujemy wiekszą reklamę i nie chcemy aby przy dużej liczbie graczy serwer wariował :)

Dlatego też nowy dedyk był dla nas priorytetem.

Pozdrawiam, Administracja Evenor2.

9H6xQYc.png

Opublikowano

kiedy w koncu nie bedzie jakiejs przerwy albo mnie nie wywali? od kilku dni jak gram ustawiam po siedem bs'ow i wywala za jakies 2h bo przerwa zazwyczaj...

+ kolega ma problem z klientem, pobral, spatchowal itd itd, wlacza i co chwile mu sie czarny ekran robi, o co chodzi?

lGxCbNd.png

Opublikowano

kiedy w koncu nie bedzie jakiejs przerwy albo mnie nie wywali? od kilku dni jak gram ustawiam po siedem bs'ow i wywala za jakies 2h bo przerwa zazwyczaj...

+ kolega ma problem z klientem, pobral, spatchowal itd itd, wlacza i co chwile mu sie czarny ekran robi, o co chodzi?

Obecnie nie planujemy już żadnej przerwy :) to była przerwa modernizacja, z powodu przejścia na nowy serwer dedykowany aby gracze mogli grać jeszcze lepiej. Serwer stabilny :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Drodzy gracze dziś w nocy nastąpiło kilka zmian technicznych. Przenieśliśmy się na nowe serwery jak i środowisko. Rozdzieliliśmy usługi między serwery.

Nie powinno być już żadnych problemów z wywalaniem na dungeonach, czasami informacją iż konto jest zalogowane. Przenieśliśmy się na lepszy serwer

ponieważ planujemy wiekszą reklamę i nie chcemy aby przy dużej liczbie graczy serwer wariował :)

Jest taka opcja jak "Edytuj".

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Jest taka opcja jak "Edytuj".

Jest taki punkt w regulaminie dotyczący nie spamowania. ;)

A co do serwera, polecam każdemu - lvl wcale nie idzie tak szybko, nie zrobimy szybko całego eq (w moim przypadku bo chce 5x eq różne) no i takie tam, takie tam.

ZAPRASZAM KADZEGO :)

lGxCbNd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...