Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [Dedyk] [Medium/PvP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawiązując do informacji wyssanych z palca wytłumacz to 30 innym osobą z serwera które były świadkami ;)  szczebel 18 lat? gratuluje i proponuje  jednemu z was wrócić do podstawówki i od nowa uczyć się języka Polskiego przy ostatnim OX poł serwera wyśmiało któregoś członka administracji ponieważ  zrobił event ox a sam nie znał poprawnych odp. następnie gdy już sprawdził  w internecie napisał poprawną odp z błędem także gratuluję naprawdę. A co do topki wszyscy dobrze wiedzą jak jest naprawdę :) bajki to możecie dzieciom na dobranoc opowiadać zacytuje słowa bardzo mądrego człowieka ,, Topka sponsoruje serwer my tu rządzimy , my narzucamy ceny i bana nie dostaniemy ponieważ administracja straciłaby sponsoring " jeśli nadal chcecie kłamać to darujcie sobie bo i tak was wyśmieją ,ponieważ mądry gracz z topki chwalił się  graczom iż czeka na perf eq  od administracji. próbujcie odwrócić kota ogonem powodzenia 

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tej waszej całej aktualizacji przestał mi ten wasz serwer całkowicie działać propsy dla technika który tam jest  czy to przez patchera czy to przez exe jeden uj nie odpala się okno waszego serwera metina 

Opublikowano

Tak ponieważ TOP 3 osoby które wbiły najszybciej poziom otrzymały nagrodę w postaci zbrojki której nie da się zrobić w grze oraz SM :) A że w zbroji są bonusy byliśmy zobowiązani umieścić bonusy w owych zbrojnych.

Nagroda za topke jest zasłużona i jest na praktycznie każdym serwerze. Trochę mnie śmieszy "sponsoring" gdyż na dobrą sprawę to ty mogłeś byś na miejscu TOPki i dostać owe nagrody :)

Czasami warto postawić się na miejscu tej drugiej osoby i zadać sobie pytanie "czy jeżeli byłbym na miejscu drugiej osoby, miło by mi było gdyby ludzie tak o mnie mówili".

Pozdrawiamy :) Już jutro event PVP!!

Dodatkowo w przygotowaniu dla was jest specjalna duża aktualizacja! :) Która wprowadzi na prawdę dużo ciekawych rzeczy i nowych systemów.

9H6xQYc.png

Opublikowano

Tak ponieważ TOP 3 osoby które wbiły najszybciej poziom otrzymały nagrodę w postaci zbrojki której nie da się zrobić w grze oraz SM :) A że w zbroji są bonusy byliśmy zobowiązani umieścić bonusy w owych zbrojnych.

Nagroda za topke jest zasłużona i jest na praktycznie każdym serwerze. Trochę mnie śmieszy "sponsoring" gdyż na dobrą sprawę to ty mogłeś byś na miejscu TOPki i dostać owe nagrody :)

Czasami warto postawić się na miejscu tej drugiej osoby i zadać sobie pytanie "czy jeżeli byłbym na miejscu drugiej osoby, miło by mi było gdyby ludzie tak o mnie mówili".

Pozdrawiamy :) Już jutro event PVP!!

Dodatkowo w przygotowaniu dla was jest specjalna duża aktualizacja! :) Która wprowadzi na prawdę dużo ciekawych rzeczy i nowych systemów.

Zwiększcie ten drop ulepek... ludzie odejdą przez to ... po 1000 ziół trzeba, niech lotają np z co 10 zabitego moba na mapie czy jakoś tak i dungi tak samo, trzeba po 500 razy latac ;/

/

Opublikowano

Opłaca sie wbijac?

ile online?

Co z topką? top 3 wbilo a reszta tak odstaje o jakies 80-50lvli dziwne.

Medium/pvp???? wtf

W ile wbije maxa zrobie eq itp?

jaka klasa dobra do pvp?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Opłaca sie wbijac?

ile online?

Co z topką? top 3 wbilo a reszta tak odstaje o jakies 80-50lvli dziwne.

Medium/pvp???? wtf

W ile wbije maxa zrobie eq itp?

jaka klasa dobra do pvp?

Stałe 450-500 graczy. Topke wbilo około 6 osób. Wydaje mi się ze warto chociaż wejść i zobaczyć :) każda klasa jest dobra do pvp

9H6xQYc.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwer straszną kopią Kaguya, która nie wyszła przez lenistwo  administracji w dodatku ten sam sponsor. Nie podoba mi się prezentacja oraz IS w grze.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer straszną kopią Kaguya, która nie wyszła przez lenistwo  administracji w dodatku ten sam sponsor. Nie podoba mi się prezentacja oraz IS w grze.

ee przecież to netmetin w małej edycji :) 

/

Opublikowano

Ciekawe czy "nagrody" w postaci pendrive dotarły do tych osob hahahaha

Tak tego nie musisz się martwić :)

Osobiście nie polecam. Wiele osób ma problem z tym, że po spatchowaniu client samoczynnie się wyłącza. 

Administracji na forum ani razu nie widziałem (: 

To, że nie ma nas na forum nie znaczy, że nie ma nas ogólnie. Po to jest Administracja Forum aby się nim opiekowała.

Ciężko kolego jest być 24/7 na support, w grze oraz na fapage :)

Dodatkowo już niedługo kolejna super aktualizacja! :)

W której dochodzą rzeczy między innymi takie jak:

- System Stattrack (więcej dowiecie się już w grze) #Totalna nowość

- Specjalna Mapa PVP, na której zdobywamy punkty za zabijanie innych graczy (na tej mapie obowiązuje tylko WOLNY PVP)

- System Dungeonów oraz Rajdów Gildijnych

- System Szarf (skrzydła oraz szarfy)

Oraz wiele, wiele innych! :)

Aktualizacja będzie na dniach - wyczekujcie :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Sprawdzimy ze znajomymi i jak nie zapomnę to dam znać jak wrażenia, zapowiada się fajna zabawa!  :O

Gra się bardzo przyjemnie, po parunastu godzinach gry nie odczuwam znudzenia ani monotonii, jest parę drobnych błędów kosmetycznych, poza tym wszystko w porządku. Serwer stabilny, z własnym klimatem, zdecydowanie brakuje tego na większości serwerów albo padają one po paru dniach, tak więc polecam serdecznie!

Opublikowano

Ciekawe czy "nagrody" w postaci pendrive dotarły do tych osob hahahaha

Tak tego nie musisz się martwić :)

Osobiście nie polecam. Wiele osób ma problem z tym, że po spatchowaniu client samoczynnie się wyłącza. 

Administracji na forum ani razu nie widziałem (: 

To, że nie ma nas na forum nie znaczy, że nie ma nas ogólnie. Po to jest Administracja Forum aby się nim opiekowała.

Ciężko kolego jest być 24/7 na support, w grze oraz na fapage :)

Dodatkowo już niedługo kolejna super aktualizacja! :)

W której dochodzą rzeczy między innymi takie jak:

- System Stattrack (więcej dowiecie się już w grze) #Totalna nowość

- Specjalna Mapa PVP, na której zdobywamy punkty za zabijanie innych graczy (na tej mapie obowiązuje tylko WOLNY PVP)

- System Dungeonów oraz Rajdów Gildijnych

- System Szarf (skrzydła oraz szarfy)

Oraz wiele, wiele innych! :)

Aktualizacja będzie na dniach - wyczekujcie :)

24/7? Kilka godzin siedziałem na forum w godzinach popołudniowych i nikogo nie było, jedynie gracz Pikaczu mi starał się pomóc.

Do dzisiaj po założeniu tematu nie uzyskałem BYLE JAKIEJ odpowiedzi a co dopiero pomocy w rozwiązaniu problemu. Na TSie byłem to również nikogo z administracji nie było + na GG napisałem ale też nie otrzymałem odpowiedzi do dzisiaj. 

Serwer, który z początku mi się podobał poległ na całej linii w moich oczach, przykro (: 

Opublikowano
Nocna przerwa techniczna [17.08.2016r] 

- DODANO SYSTEM STATTRACK #NOWOŚĆ !

- Nieskończone dodania oraz zmianki 

- Naprawiono czas trwania sklepów offline 

- Przeniesiono kupowanie marmurka do panelu bocznego 

- Naprawiono widoczność statystyk przy wyborze postaci 

- Podczas przywoływania peta usuwa się jego kolizja i można przez niego przenikać 

- Poprawiono drop niektórych przedmiotów 

- Poprawiono informację na chacie o zebranych przedmiotach - nie pokazuje się ilość z naszego eq 

- Usunięto informację podczas otwierania skrzynek - Otrzymano... niespodziankę

- Stackowanie 6/7 Bonusów 

- Zmienione regeneraty metinów na początkowych mapach 

- Poprawiono craftowanie pierścieni PVP 

- Przywrócenie starych ikon skili 

- Przy nieudanym włożeniu kd zostaje pusty slot, nie ma kawałka pękniętego kamienia 

- Możliwość wymiany 20x kd +5 na losowe kd +6 (Konfucjusz) 

- Poprawiono nazwy potworów obok paska PŻ 

- Dodanie % życia danego potwora oraz zmieniono kolor % 

- Zmiana limitu stack do 5000x 

Dodatkowo mamy jeszcze wieeele ciekawych nowości na serwerze, które dodamy z czasem! :)

Przerwy techniczne twają u nas max 15 minutek. Staramy się aby robić jak najmniej restartów, a tak na prawdę ograniczamy się do jednego na tydzień.

9H6xQYc.png

Opublikowano

rozreklamujcie to zeby gralo z 1k osob a nie 50 rano xD

Tak wiemy :-)

Niedługo rozpoczniemy porządniejszą reklamę więc myślimy że liczba graczy się poprawi :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

ile tych ludzi gra?

W granicach szczytu stałe 500 :-)

Jednakże wiele osób siedzi na dungenach oraz expi :)

Stan serwera na godzinkę 18:00

38022b61e25186ab969ad714350763f2.jpg

Dodatkowo będzie kupować kolejne reklamy na serwer ! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

@Evenor2 Co się stało z metkami w Red Lesie? Po ostatniej aktualizacji to jakaś tragedia, zróbcie coś z tym. ;)

Resp został zmniejszony i poprawiony tak samo w m1 oraz m2 :)

Ale niedługo będzie aktualizacja gdzie wejdą szarfy na serwer oraz zwiększone respy :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...