Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [Dedyk] [Medium/PvP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o administracje o łatkę dającą normalny wygląd skili  i ich ikon . 

z Góry dziękuje 

te są poprostu dziadowskie

Usuń plik w pack'u, który odpowiada za wygląd skili.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

wie ktos jaki bon dziala na mapie od 100 lvl ? 

Zmiany w dropie w porównaniu do netmetina są czy tyle samo tych ulepek ?

/

Opublikowano

Serwer coraz bardziej się rozkręca. dziś już było ponad 550 graczy !!

Zapraszamy ;)

Opublikowano

No to git  :D Kurde edycje metków m1 to porażka  :D resp po 10 min a chciwości to chyba po 1 się respi  :D Ogarnijcie to bo to ma być easy a nie czekanie pół h na misje 20 lvl 

/

Opublikowano

Jest nas coraz więcej!!

Z dnia na dzień jest większa liczba osób :)

Niedługo zostanie wprowadzony aktualizacja z nowymi ciekawymi systemami. Będzie można wymieniać swoje ulepszacze na punkty i kupować inne. Powinno to załatwić problem z ulepszaczami i powinno pomóc trochę w tworzeniu eq.

Dodatkowo w trakcie tworzenia jest specjalna mapa pvp! :) już niedługo zostanie ona wprowadzona.

A w planach mamy jeszcze więcej aktualizacji oraz innowacji

9H6xQYc.png

Opublikowano

@Kamil IT HA-HA dobry żart 550 online podkręcony licznik macie : 

https://www.youtube.com/watch?v=c4cELiLo5h0

taaa 419 online i tyle osób na oxie, pozdro xDDDD

Niestety licznik w cliencie nie działa w pełni poprawnie. Jednakże uruchomienie go w pełni sprawnego nie będzie optymalne dla serwera.

A więc pozbądź się go.

Opublikowano

@Evenor2 Skoro tak, to po co nawet Kamil IT kłamie, że gra 550 osób, skoro gra ok 200? xD

Około 200 osób to chłopie gra u ciebie na cortium a na evenor gra 500+.

Opublikowano

Mnie osobiście nie ciągnie na serwer. Poza tym kiepskie wrażenie na mnie zrobiliście w zapowiedzi (głównie wasz sponsor, tak, wy jesteście innym projektem, on nie ma nic wspólnego - już to czytałam. Ale jednak jego bezsensowny post wpłynął na moją ocenę..)

Powodzenia ;)

Opublikowano

@Evenor2 Skoro tak, to po co nawet Kamil IT kłamie, że gra 550 osób, skoro gra ok 200? xD

Nie liż mu dupy, na filmie wszystko widać, i nie zaprzeczaj, bo nie ma sensu.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie liż mu dupy, na filmie wszystko widać, i nie zaprzeczaj, bo nie ma sensu.

dupe to ty liżesz tym 181 osobom, żeby nie odchodzili - http://scr.hu/4hbn/3lhtn

Opublikowano

Hmm dodajcie stacki po 1000 zmianek do handlarki, 5 strony w eq bs nie czyta, dodajcie propozycje do niego bonów pvp i pvm, zwiększcie respy metków na mapie 90 tak jak red las ;) 

/

Opublikowano

Serwer gówno, administracja Kaguya. shitu który padł po kilku mieś.

Zarobili kase > wystartowali z next.

Na serwerze nic nowego, wszystko jak na Kaguya nawet misje.

Nie polecam tego gówna, administracja jedynie wchodzi w Panel Admina po to aby sprawdzić ile kasy im przybyło  ^^  ^^  ^^  ^^ 

O dziwo tutaj gra ~550 osób i na Kaguya także grało ~550 osób.

Ta sama strona, te same pliki, ta sama liczba osób, 2 inne serwery.  o.O  o.O

PODKRĘCANIE PODKRĘCANIE PODKRĘCANIE  :O  :O

Jeszcze raz, nie polecam tego shitu. :yay:  :yay:  :yay: 

Jedynie polecam administracji  :((  :((  :((  :((  :((  :((

Opublikowano

Moja opinia Serwera EvenorMT2. Sam nie wiem od czego zacząć hm.

Zacznijmy od administracji : Bardzo uprzejme dzieci pominę fakt iż jeden z nich jest analfabetą ale to nie jego wina , skupmy się na  TOP rankingu  1 jest Tod przyjaciel administracji może dlatego jest Top 1 chłopak wcale nie dostał pomocy od Administratora z wbijaniem lvl-u oraz nie dostał perf eq na 300 poziom.

Następny jest Top 2 który chwali się graczom że czeka na perf eq od administracji . Top 3 nie wiem jak wymienił wszystkie bony z eq nie mając totalnie żadnego wglądu na ekwipunek mojego znajomego, wymienił na jaki lvl są  ulepszone te  itemy, jakie mają dokładne bonusy ,nawet zaproponował zmienic 6/7 bon w tarczy ponieważ nie wiem jakim cudem zgadł ze nie ma w 6/7 inteligencji.

Prawda jest taka że z tak sprzedającą się administracją w życiu się nie spotkałem . Naprawdę Polecam serwer jest super ,parodia pierwsza klasa :)

Opublikowano

Moja opinia Serwera EvenorMT2. Sam nie wiem od czego zacząć hm.

Zacznijmy od administracji : Bardzo uprzejme dzieci pominę fakt iż jeden z nich jest analfabetą ale to nie jego wina , skupmy się na TOP rankingu 1 jest Tod przyjaciel administracji może dlatego jest Top 1 chłopak wcale nie dostał pomocy od Administratora z wbijaniem lvl-u oraz nie dostał perf eq na 300 poziom.

Następny jest Top 2 który chwali się graczom że czeka na perf eq od administracji . Top 3 nie wiem jak wymienił wszystkie bony z eq nie mając totalnie żadnego wglądu na ekwipunek mojego znajomego, wymienił na jaki lvl są ulepszone te itemy, jakie mają dokładne bonusy ,nawet zaproponował zmienic 6/7 bon w tarczy ponieważ nie wiem jakim cudem zgadł ze nie ma w 6/7 inteligencji.

Prawda jest taka że z tak sprzedającą się administracją w życiu się nie spotkałem . Naprawdę Polecam serwer jest super ,parodia pierwsza klasa :)

Kocham odpowiadać na komentarze bez pokrycia :) wyssane totalnie z palca. Ale cóż czasami i takie się znajdą.

Nikomu w grze nie pomagalismy. Todowi nawet mówiliśmy aby spowolnił trochę exp bo gracze go nie dogonią. Więc wypraszamy sobie takich obelg kierowanych w nasza stronę. Od dzieci też nie fajnie że nasz obrazasz gdyż każdy z nas już dawno ma za sobą magiczny szczebel 18 latek :)

Każdy grał sam, Tod od samego startu grał bodajże z 10 osobami na zmianę dzień i noc i wspólnie tworzyli tak na prawdę postać. Ale cóż najlepiej jest opowiadać coś nie mając najmniejszego pojęcia o tym :)

Uciekając od tematu :)!!

Na serwerze jest cały czas stała liczba graczy, która zwiększa się z dnia na dzień!

Dzisiaj w nocy został wdrożony w życie patch wprowadzający:

- Usuwanie postaci

- Zablokowanie pvp na mapie dungeony

- Poprawienie dropu

- Poprawa dropu że skrzynek

- Usunięcie dropu broni 65lv+ powyżej 90lvl

- Dodanie systemu wymiany ulepszaczy (Konfucjusz)

- Kolejne Zabezpieczenia clienta

- Informacja o nieaktualnej wersji clienta

Posiadamy jeszcze wiele nowych innowacji na serwer :) zapraszamy wszystkich na niedzielny event PVP!!

Serwer g****o, administracja Kaguya. shitu który padł po kilku mieś

Zarobili kase > wystartowali z next.

Na serwerze nic nowego, wszystko jak na Kaguya nawet misje.

Nie polecam tego gówna, administracja jedynie wchodzi w Panel Admina po to aby sprawdzić ile kasy im przybyło ^^^^^^^^

O dziwo tutaj gra ~550 osób i na Kaguya także grało ~550 osób.

Ta sama strona, te same pliki, ta sama liczba osób, 2 inne serwery. o.Oo.O

PODKRĘCANIE PODKRĘCANIE PODKRĘCANIE :O:O

Jeszcze raz, nie polecam tego shitu. :yay::yay::yay:

Jedynie polecam administracji :((:((:((:((:((:((

Nie jesteśmy administracja serwa kaguya :)

Wojtek się nim zajmuje ze swoim teamem, jesteśmy całkowicie innymi osobami. Więc proszę nie myl serwerów :)

A jeżeli jesteś tutaj u mówisz że administracja rzadko wchodzi na serwer to po prostu sądzę iż na nim na prawdę mało grałeś. Od samego początku serwera od godziny 16:00 po dziś dzień jest dostępna praktycznie cały czas w grze, na supporcie, na naszym fanpage. Na bieżąco pomagając graczom - Ba! Nawet rozmawiając z nimi na wolne tematy w grze :) Więc totalnie informacje twoje nie mają pokrycia :)

Gdzie jeszcze każdy z nas ma swoje prywatne życie, rodziny i zajęcia. A pracujemy specjalnie na dwie zmiany :)

Pozdrawiam

9H6xQYc.png

Opublikowano

Mam mieszane zdanie na temat serwera, po tym co czytam.

Ale Administracja wydaje się być konkretna. Mimo wszystko pobieram, sam ocenię, bo serwer jednak ma coś w sobie.

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Mam mieszane zdanie na temat serwera, po tym co czytam.

Ale Administracja wydaje się być konkretna. Mimo wszystko pobieram, sam ocenię, bo serwer jednak ma coś w sobie.

Super! :) Jesteśmy konkretni, zawsze chętni do pomocy:) W grze jesteśmy praktycznie cały czas ale wiadomo, że czasami samy chcemy odpocząć i trochę wyjść gdzieś na spacer.

Ale jesteśmy 24/7, na naszym supporcie, fb, w grze, forum :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...