Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [Dedyk] [Medium/PvP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki w tym sens? Jeszcze ciężej zrobić te misje za które prawie nic nie ma, zwiększcie resp albo nagrody. :p

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Genialny jesteś dałeś ucięty ss ze sklepami, gdzie są to jeszcze offline xDDD daj /w i zobaczymy ile osób gra :)

na pewno więcej niż na twoim gównie GA Persergo :)

Jaki w tym sens? Jeszcze ciężej zrobić te misje za które prawie nic nie ma, zwiększcie resp albo nagrody. :p

nagrody faktycznie przydałoby się zwiększyć bo po jaką chorobe je robić za syf :)

Opublikowano

Genialny jesteś dałeś ucięty ss ze sklepami, gdzie są to jeszcze offline xDDD daj /w i zobaczymy ile osób gra :)

Witaj, nie chcę na prawdę komentować twojego wpisu.

Bo na prawdę szkoda na to czasu, wydaje mi sie czy nie ale z oddali słyszę dochodzące głosy... które mi mówią iż boli cię po prostu to że twój serwer ma mniejszą liczbę graczy do naszej i usilnie próbujesz nas oczernić. No cóż :) Ja jakowoż odpuszczę, z prostych powodów - ja wiem swoje ty wiesz swoje. Ale ja się staram aby na serwerze było graczy jak najwięcej :) I będzie ich coraz więcej gdyż teraz nasi YT są na wyjazdach i tylko po powrocie kupujemy kolejne reklamy :) 

Aż nie będzie na liczniku 700-1000 osób :) To jest nasz cel, którego się trzymamy i dopniemy jego.

9H6xQYc.png

Opublikowano

Witaj, nie chcę na prawdę komentować twojego wpisu.

Bo na prawdę szkoda na to czasu, wydaje mi sie czy nie ale z oddali słyszę dochodzące głosy... które mi mówią iż boli cię po prostu to że twój serwer ma mniejszą liczbę graczy do naszej i usilnie próbujesz nas oczernić. No cóż :) Ja jakowoż odpuszczę, z prostych powodów - ja wiem swoje ty wiesz swoje. Ale ja się staram aby na serwerze było graczy jak najwięcej :) I będzie ich coraz więcej gdyż teraz nasi YT są na wyjazdach i tylko po powrocie kupujemy kolejne reklamy :)

Aż nie będzie na liczniku 700-1000 osób :) To jest nasz cel, którego się trzymamy i dopniemy jego.

3mam kciuki, to narazie sobie pomiele póki bossy wolne :D

qolJA1e.png

Opublikowano

może i bym zagrał ale to mi przypomina jednego dziada gdzie trzeba było łazić na dungi 24/7 żeby eq przerobić...... netmetin czy coś takiego jak się nie mylę.

Opublikowano

może i bym zagrał ale to mi przypomina jednego dziada gdzie trzeba było łazić na dungi 24/7 żeby eq przerobić...... netmetin czy coś takiego jak się nie mylę.

Dajcie jakieś porządne spoty na mapie 140 lub zwiększcie exp bo katorga.. 

/

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej ! Gram na serwerze od samego startu.. Są oczywiscie wzloty i upadki, złe i dobre chwile serwerów. ;) Na serwerze gra sie przyjemnie , nigdy sie nie nudze caly czas cos do roboty, ostre prace nad serwerem codziennie prawie aktualizacje, poprawy bugów itd... Ja jestem osobą która przezyje jakiekolwiek bugi , bo wie ze da sie to naprawic i te bugi zawsze wystepuja.. Wiec jak jest to zgłoszę to i zaraz go nie ma. :)  Exp jest dobry, fajny i nie narzekam, poniewaz naprawde nie wieje nuda.. Lepiej wbijac troche ciezej ten 300lv i robic cos po drodze dobrze sie bawic , misje robic, porozmawiac :) A level w koncu wbijecie. Ciesze sie, ze jest tak a nie inaczej, ze wbijasz 300 w dzien grasz 2 dni i elo , bo co tu porabiać .. Wbilem 300lv i dalej do dzisiaj mam co robic i tak dalej i dalej. Eventy cały czas, administracja zyje. Pozdrawiam Admina, bo ciezko pracuje na ten serwer zeby wszystko gralo jak nalezy i miec dobry kontakt z graczami co podziwiam i szanuje.. Ludzie z cheatami banowani na okrągło. Ludzi w godzinach szczytu dociąga do 600-650 nawet. Może mało widac, ale jest co robic na serwerze wiec ludzie cały czas gdzies sa na wszystkich mapach i pracuja na swoja postac :) Kopalnie/dungi/expowiska/miasta/łowiska/misje itd.. :) Wiec nie ma co sie dziwic ze nie stoi gracz obok gracza w m1, ze az nie da sie przejsc. ;) Moim zdaniem jest bardzo dobrze jak na tą chwile i mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej. Klimat i gracze tez sa bardzo fajni , da sie pogadac czy pomóc .. Z niczym nie ma problemu. Wiec jako gracz tu siedzacy od samego startu naprawde polecam gorąco serwer, bo my go tworzymy im wiecej tu nas tym lepiej i przyjemniej sie gra ! Pozdrowionka <3

reflinki

Opublikowano

Gorzej niż katorga xD gorzej niz na PL

Jaka katorga, to w końcu serwer medium nie? Troche trzeba poexpić jak na dragonie i pandorze kiedyś. :)

Opublikowano

Gorzej niż katorga xD gorzej niz na PL

''gorzej niż na PL'' Nie nadajesz się człowieku na takie serwery, exp jest dobry nawet bardzo. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Ten koleś ma nasrane w głowie co DDosuje... Psuje gre tylu ludziom, bo nie moze normalnie zarobic ;v

To pewnie Perserga ze swoim kompanem Lajkiem. :)

Chyba, że masz kogoś innego na myśli? :D

Opublikowano

Ten koleś ma nasrane w głowie co DDosuje... Psuje gre tylu ludziom, bo nie moze normalnie zarobic ;v

My wiemy kto ddosował nas. Niestety wczoraj od godziny 10:00 do samego późnego wieczora leciały w nas ataki.

Dodatkowo groźby pod pretekstem - "Jeżeli nie kupicie naszych zabezpieczeń będziemy was atakować dalej"

Nie wyjawię imienia i nazwiska oraz nicku danej osoby, jednakże dzisiaj rano sprawa została zgłoszona do odpowiednich służb.

Czy coś podziałają czy nie, tego niestety nie wiem :-) Jeżeli uda się, będzie fajnie i może owa osoba zaprzestanie swoich działań.

Jeżeli nie - no cóż :) będziemy musieli z tym walczyć cały czas. 

Obecnie sytuacja jest opanowana, strona oraz cała reszta została postawiona na nogi.

Serwer stoi stabilnie, 500 graczy stabilnie, z dnia na dzień nas przybywa! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

My wiemy kto ddosował nas. Niestety wczoraj od godziny 10:00 do samego późnego wieczora leciały w nas ataki.

Dodatkowo groźby pod pretekstem - "Jeżeli nie kupicie naszych zabezpieczeń będziemy was atakować dalej"

Nie wyjawię imienia i nazwiska oraz nicku danej osoby, jednakże dzisiaj rano sprawa została zgłoszona do odpowiednich służb.

Czy coś podziałają czy nie, tego niestety nie wiem :-) Jeżeli uda się, będzie fajnie i może owa osoba zaprzestanie swoich działań.

Jeżeli nie - no cóż :) będziemy musieli z tym walczyć cały czas. 

Obecnie sytuacja jest opanowana, strona oraz cała reszta została postawiona na nogi.

Serwer stoi stabilnie, 500 graczy stabilnie, z dnia na dzień nas przybywa! :)

No i bardzo dobrze, oby tak dalej :)

Opublikowano

Dodatkowo zostały wykupione przez nas serię u Youtuberów, zostaną nagrywane już niedługo. Więc liczymy iż liczba graczy wzrośnie! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia, gram i oczywiście polecam jak najbardziej, narazie nie widzę żadnego buga, więc jest spoko.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, gram i oczywiście polecam jak najbardziej, narazie nie widzę żadnego buga, więc jest spoko.

Pozdrawiam.

Dziękujemy!! Staramy się jak możemy :)!

9H6xQYc.png

Opublikowano

Pograłem chwilę. Zapowiadało się świetnie ale zniechęciło mnie to, że zbyt duże ilości ulepszaczy potrzeba już na eq exp 30lvl... 2x spalone na +9 to 50 pereł i ziół.. a gdzie reszta eq pvm, pvp..przesadzone.

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...