Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hyzir, napraw wojny, skille gildijne nie dzialaja, na wojnie kazdy lapie 2s frezzy gry przez serwer. Tak nie da sie bic... 

Skille gildi działają bo sprawdzałem - powinien odpalać tylko lider. Jeśli chodzi o lagi to pracuję nad tym.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Odpal lider nie zadziałały... zrobił rlg tez nie.. pewna gildia usunęła gildie podczas wojny. archer na wojnie to gowno... Musze podejsc blisko by cokolwiek komuś zrobić przy czym wszyscy sie na mnie rzucają. Jestem darmowym fragiem, skoro uważasz ze archer nie powinien bić z daleka bo strzała opada, to zrob aby leciała parabola. Albo zrób żeby BM tez bil mniej z dystansu bo magia nie istnieje. To jest chore..

Większość serwerów odrazu wprowadza ta poprawke do archera. BO ARCHER JEST POSTACIA DYSTANSOWA !! JESLI KTOS WEŹMIE MNIE W HITY NIE MAM JAK UCIEC Z LUKU NIE UDERZĘ COMBO BY UCIEC. A UCIEKANIE W PVP TEZ JEST CHORE BO UCIEKNIE TO UDERZE 5K ZE SKILLA... 

TWOJA WIZJE ARCHERA BY SIE SPRAWDZIALA NA HARDZIE GDZIE MALO KTO MA EQ NA MAGIE, STRZALY I WGL 

Opublikowano

Hyzir, napraw wojny, skille gildijne nie dzialaja, na wojnie kazdy lapie 2s frezzy gry przez serwer. Tak nie da sie bic... 

Skille gildi działają bo sprawdzałem - powinien odpalać tylko lider. Jeśli chodzi o lagi to pracuję nad tym.

Muzyka z serialu "Wspaniałe Stulecie" super robota, ale o co chodzi z jakąś gildią co bugowała itemki ?

Opublikowano

Muzyka z serialu "Wspaniałe Stulecie" super robota, ale o co chodzi z jakąś gildią co bugowała itemki ?

Nie mam pojęcia, nie wiadomo mi nic o żadnym bugowaniu itemków. Bugowany był jedynie wierzchowiec oraz pet, ale zostało to już zablokowane.

Opublikowano

Hmm serwer dobry ,ale po wbiciu 200 nie ma co robic :). A ta gildia z rzekomymi układami; byłem na ts3 i jeden z ich członków zaoferował ,że zapłaci za nowy set jeżeli ,,ta,, gildia będzie mogła wybrać set , GM się na to zgodził. Co ty na to Hyzir hmm?

Opublikowano

Hmm serwer dobry ,ale po wbiciu 200 nie ma co robic :). A ta gildia z rzekomymi układami; byłem na ts3 i jeden z ich członków zaoferował ,że zapłaci za nowy set jeżeli ,,ta,, gildia będzie mogła wybrać set , GM się na to zgodził. Co ty na to Hyzir hmm?

Ja to bym chciał zobaczyć dowód, w postaci nagrania najlepiej :v Marne prowo.

obraz.png

Opublikowano

Hmm serwer dobry ,ale po wbiciu 200 nie ma co robic :). A ta gildia z rzekomymi układami; byłem na ts3 i jeden z ich członkóAMw zaoferował ,że zapłaci za nowy set jeżeli ,,ta,, gildia będzie mogła wybrać set , GM się na to zgodził. Co ty na to Hyzir hmm?

Ja to bym chciał zobaczyć dowód, w postaci nagrania najlepiej :v

Marne prowo tak? Idz na ts3 i zapytaj SGM Assio czy to prawda :) Albo gracza Hos3k który sam to zaoferował :). Nie wylewam pomyji na serwer bo sam na nim gram ,mówie tylko prawdę. 

Opublikowano

Hmm serwer dobry ,ale po wbiciu 200 nie ma co robic :). A ta gildia z rzekomymi układami; byłem na ts3 i jeden z ich członkóAMw zaoferował ,że zapłaci za nowy set jeżeli ,,ta,, gildia będzie mogła wybrać set , GM się na to zgodził. Co ty na to Hyzir hmm?

Ja to bym chciał zobaczyć dowód, w postaci nagrania najlepiej :v

Marne prowo tak? Idz na ts3 i zapytaj SGM Assio czy to prawda :) Albo gracza Hos3k który sam to zaoferował :). Nie wylewam pomyji na serwer bo sam na nim gram ,mówie tylko prawdę. 

Żadne gildie nie są faworyzowane więc skończ spamować. Czekam na dowody i raportuje post.

Opublikowano

Wbije i ogarne gildie Diluted zaprasza Rajstopek wlatuje :D

Zapraszamy ;)

nuda, lagi coraz mniej graczy... Zróbcie reklame, bo upadnie 

Lagi postaramy się ogarnąć podczas najbliższej przerwy technicznej.

Opublikowano

Zapraszamy ;)

ok to zostaje jeszcze nuda po wbiciu 200, i coraz mniej graczy

Opublikowano

Zapraszamy ;)

ok to zostaje jeszcze nuda po wbiciu 200, i coraz mniej graczy

Niebawem wejdzie update ze zwiększonym poziomem i reklama więc i ten problem zostanie rozwiązany ;)

Opublikowano

Update bedzie jak serwer pie****nie i jak bedzie 200 graczy :) Administracja 0 profesjonalizmu. Przykro mi Hyzir , na początku w was wierzyłem ale na czacie tylko widac jak ludzie sprzedają konta . No cóż , w takim wypadku życze tylko powodzenia :)

Opublikowano

I kiedy ten update bo licznik spadl juz ponizej 500 

Update będzie gotowy za kilka dni ;) Podkreślam słowo kilka, a jak się pojawią serie to ludzi przybędzie - nie ma się co martwić.

Opublikowano
Drodzy gracze!

Nadszedł już ten czas aby powiadomić was wstępnie o tym co będzie się działo na serwerze Eldia.pl!

W dniu jutrzejszym (20.08.16) o godzinie 21:30 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna, podczas której zostanie odblokowany poziom 230!

Czeka na was wiele nowości, a mianowicie: 

- nowa mapa na 220 poziom

- nowy boss i nowy kamień metin na mapie 220 poziom

- nowe ekwipunek na 230 poziom

- nowe pasy na 220 poziom

To oczywiście nie koniec niespodzianek  Nadchodzący tydzień będzie Tygodniem Eventów i każdego dnia na serwerze będzie się działo coś innego.

Dokładna rozpiska wydarzeń zostanie udostępniona w niedzielę.

Prowadzimy też negocjację z kilkoma osobami, które będą prowadziły serię z naszego serwera. Obserwujcie też bacznie nasz Fanpage, ponieważ niebawem zacznie się tam dużo dziać! Mamy nadzieję, że wprowadzane zmiany przypadną Wam do gustu!

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Trzeba być kretynem żeby przyjmować na stanowiska takie osoby... http://i.imgur.com/WubJ5h9.png, Redaktorka prowokuje i robi co chce a zwykły użytkownik dostaje warna z losową ilością pkt bo taki moderator miał kaprys...

. Porażka ten serwer... Czekam na odpowiedz, i wstawiam więcej ssów.

Ps. Ciekawych GM'ów mają ;)

obraz.png

Opublikowano

Fajnie się gra na serwerze, ale jest mało osób. Przydałaby sie 1 zmianka i szybkie zapisywanie miejsc przecież to serwer easy i takich rzeczy nie ma? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...