Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie się grało dopóki nie zobaczyłem, że każdy item trzeba ulepszać milionem tych broszurek. Level przeleciał mi szybko, farmienie teraz nie jest tak efektywne, nawet śmiem powiedzieć nudne. Oczywiście daje rade kolejne lokacje, ale bez tych milionów ulepek nic nie ulepsze ;_; 

//

cofam wszystko, wystarczy farmic wiedźmę i jest ok ^^

fb.com/myrodj

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie się grało dopóki nie zobaczyłem, że każdy item trzeba ulepszać milionem tych broszurek. Level przeleciał mi szybko, farmienie teraz nie jest tak efektywne, nawet śmiem powiedzieć nudne. Oczywiście daje rade kolejne lokacje, ale bez tych milionów ulepek nic nie ulepsze ;_; 

Te broszki to easy sprawa , wystarczy pobić chwile wiedźme i eq zrobione :D

Opublikowano

dodajcie że każdym lvl można dropić na każdej mapie bo co  z ludźmi co polecieli w lvl i teraz musza ulepy kupować? 

Najgorsze co może byc , najpierw sie robi eq na dany lvl a potem sie expi a nie exp a potem płacz ze nie można eq dropic 

Opublikowano

W godzinach 23:00 - 23:20 odbędzie się przerwa techniczna. Informacje o zmianach pojawią się chwilę po updacie.

Zespół Eldia.pl

9878314696279361524524.png

Opublikowano

W dniu dzisiejszym przeprowadzono następujące zmiany:

- usunięto automatyczne przywołanie zwierzaka (niektórzy dzięki tego bugowali bonusy)

- dodano blokadę marmuru polimorfi na wojnach gildii (wymaga sprawdzenia)

- możliwość szybszego czytania smoczej drogi ( przy użyciu zwoju z is)

- usunięto możliwość ulepszania pasa na 220 poziom

- poprawiono bug związany z dungeonami

- do handlarki różności dodano przedmiot "Życie Boga Smoków"

- wprowadzono założenia podstawowe dotyczące balansu klas (mogą wystąpić jeszcze zmiany, to zależy jak to wyszło w praniu)

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Serwer oczywiście fajnie się zapowiadał i to tyle, bo gra to już co innego.

Za dużo tu nieprzemyślanych rzeczy, oraz te zabezpieczenia :) 

Jak dla mnie max miesiąc i papa :D 

Opublikowano

Serwer oczywiście fajnie się zapowiadał i to tyle, bo gra to już co innego.

Za dużo tu nieprzemyślanych rzeczy, oraz te zabezpieczenia :)

Jak dla mnie max miesiąc i papa :D

Co twoim zdaniem jest nieprzemyślane na serwie ?

Opublikowano

Miło by było dla oka również normalną prezentację.

Tak jak wypowiadałam się w zapowiedzi - zwiastun filmiku bardzo ciekawy, ale ciężko skupić na czymś uwagę, bo wszystko szybko mija.

Jeśli będzie mi się nudzić i znajdę chwilę wolnego czasu to zerknę na serwer "od wewnątrz".

Opublikowano

Skąd ulepy na 7/8/9 na eQ 200lv, w wikipedii jest jakiś boss ale nie wiem gdzie on się respi, czy to jakiś dungeon czy kij wie. Poinformuje ktoś?

qolJA1e.png

Opublikowano

Skąd ulepy na 7/8/9 na eQ 200lv, w wikipedii jest jakiś boss ale nie wiem gdzie on się respi, czy to jakiś dungeon czy kij wie. Poinformuje ktoś?

Na końcu tego labiryntu masz bossa powodzenia ci życzę w dojściu tam.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

zrobiłem sobie jakoś kilkudniową przerwe od gry. Wracam dzisiaj i gra sie o wiele przyjemniej (Wszedł buff na wzmocnienie ataku, więc w końcu ten skill ma sens ;D)

Opublikowano

Boss w "komnacie tronowej" na mapie 190.

Opublikowano

zrobiłem sobie jakoś kilkudniową przerwe od gry. Wracam dzisiaj i gra sie o wiele przyjemniej (Wszedł buff na wzmocnienie ataku, więc w końcu ten skill ma sens ;D)

Cieszymy się że zmiany idą w dobrym kierunku :)

Opublikowano

Boss w "komnacie tronowej" na mapie 190.

No to niezła komnata tronowa? Jak tam mniej więcej dojechać? Chyba godzine jezdzilem po tej mapie i nic. ;/

qolJA1e.png

Opublikowano

Co z reklema, bo z tego co widac to po wbiciu 200lvl, to zostaje uciekac na inny serwer, kazda wieksza gildia odchodzi... jest coraz mniej graczy ... 

Opublikowano

Co z reklema, bo z tego co widac to po wbiciu 200lvl, to zostaje uciekac na inny serwer, kazda wieksza gildia odchodzi... jest coraz mniej graczy ... 

Odeszły raptem 2 gildie, które miały ze sobą spine i tyle, więc nie piszcie bzdur. Niebawem będą serie, a aktualnie graczy itak jest dużo (tylko mało osób ma 200)

Opublikowano

Kiedy Update? z lvl \ eq \ misjami itp ?  ? bo nie ma co robić ;c KAPPA

Gdy poprawimy ostatnie niedociągnięcia zaczniemy myśleć o updacie :)

Opublikowano

Kiepsko to wygląda jak na tydzień stania serwera. 

Ludzi bardziej ubywa niż przybywa było 700 około już jest 500, więc coś musi ich zniechęcać.

Lepiej zacznijcie coś działać, bo za tydzień już nie będzie dla kogo :) 

Opublikowano

Dokładnie. Cały czas widać nowe osoby spamujące tym, że sprzedadzą postać 200 ... Mozę nie tyle co już update dajcie. Tylko zróbcie porządną reklamę u kogoś kogo warto oglądać, bo serwer umiera, coraz mniej graczy 

Opublikowano

Ja tam serwer polecam, administracja widać że coś robi. Serwer ma dopiero tydzień, więc nie wiem czemu ktoś stwierdza że graczy ubywa :D. Odeszła jakaś nędzna gildia która skacze po serwerach i graja tylko tam gdzie eq i lvl można zrobić w 1 dzień. Elo.

obraz.png

Opublikowano

Kiepsko to wygląda jak na tydzień stania serwera. 

Ludzi bardziej ubywa niż przybywa było 700 około już jest 500, więc coś musi ich zniechęcać.

Lepiej zacznijcie coś działać, bo za tydzień już nie będzie dla kogo :)

Spokojnie, na dniach pojawią się serie u youtuberów i graczy przybędzie.

Ja tam serwer polecam, administracja widać że coś robi. Serwer ma dopiero tydzień, więc nie wiem czemu ktoś stwierdza że graczy ubywa :D. Odeszła jakaś nędzna gildia która skacze po serwerach i graja tylko tam gdzie eq i lvl można zrobić w 1 dzień. Elo.

Dokładnie, odeszły jakieś marne gildie, które jedyne co potrafią to się spinać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...