Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam. Gra się może i miło, ale administracja nie wie co robi. Nabrali jakiś dzieciaków na forum którzy kompletnie się nie znają na niczym, a jak im to przytkniesz to rzucają się jak g*wno w trawie. Podobnie jest z ts serwerowym... Przychodzą dzieciaczki powyzywać, czekają na gościnnym, po czym przychodzi moderator przeciąga ludzi z prywatnych kanałów i co? osoby które się bronią dostają bany. 

Administracja serwera wprowadza jakieś zmiany, ale nic one nie wnoszą. Licznik na stronie to chyba uwzględnia sklepiki offline bo tyle osób to na pewno nie ma na serwerze.

Jak ktoś szuka serwera to niech się trzyma od niego z daleka. Pozdrawiam

Nad zmianami pracujemy cały czas. Aktualnie nie było żadnych przerw ponieważ jestem dopiero po zabiegu. Dziś w nocy odbędzie się przerwa techniczna i zostaną wprowadzone poprawki na serwer. Następnie bierzemy się za wprowadzanie propozycji od graczy. 

Co do osób, o których wspomniałeś na forum i na TS3 to opisz jakieś konkretne sytuację, a na pewno wyciągniemy konsekwencje.

Pozdrawiam

9878314696279361524524.png

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam. Gra się może i miło, ale administracja nie wie co robi. Nabrali jakiś dzieciaków na forum którzy kompletnie się nie znają na niczym, a jak im to przytkniesz to rzucają się jak g*wno w trawie. Podobnie jest z ts serwerowym... Przychodzą dzieciaczki powyzywać, czekają na gościnnym, po czym przychodzi moderator przeciąga ludzi z prywatnych kanałów i co? osoby które się bronią dostają bany. 

Administracja serwera wprowadza jakieś zmiany, ale nic one nie wnoszą. Licznik na stronie to chyba uwzględnia sklepiki offline bo tyle osób to na pewno nie ma na serwerze.

Nad zmianami pracujemy cały czas. Aktualnie nie było żadnych przerw ponieważ jestem dopiero po zabiegu. Dziś w nocy odbędzie się przerwa techniczna i zostaną wprowadzone poprawki na serwer. Następnie bierzemy się za wprowadzanie propozycji od graczy. 

Co do osób, o których wspomniałeś na forum i na TS3 to opisz jakieś konkretne sytuację, a na pewno wyciągniemy konsekwencje.

Pozdrawiam

Skoro ani administrator Ts'a(który zostal o tym poinformowany) ani Vizzar nic z tym nie zrobił do tej pory, to już raczej nic się nie zmieni.

Okej forum to nie gra, ale jej dopełnienie! Skoro na forum spotykam się z takim zachowaniem ze strony team'u to również ma to moją ocenę na całość projektu.

Tak to już jest, skoro używa się forum i ts3 to wymaga się chociaż minimum kultury i chęci pomocy ze strony administracji, a jest zupełnie inaczej.

Opublikowano

Pozdrawiam

Skoro ani administrator Ts'a(który zostal o tym poinformowany) ani Vizzar nic z tym nie zrobił do tej pory, to już raczej nic się nie zmieni.

Okej forum to nie gra, ale jej dopełnienie! Skoro na forum spotykam się z takim zachowaniem ze strony team'u to również ma to moją ocenę na całość projektu.

Tak to już jest, skoro używa się forum i ts3 to wymaga się chociaż minimum kultury i chęci pomocy ze strony administracji, a jest zupełnie inaczej.

Przedstaw dla Hyzira PW z opisem danych zachowań, które wystąpiły i po problemie.

Na serwer zapraszam, gdyż dzieje się, turnieje pvp rozpoczęte :)

Opublikowano

Mam parę pytań co do administracji albo jakiegoś gracza bo zastanawiam się nad serwerem.

1. Jest 6/7 ? Jak tak to gdzie dropi, co daje, czy łatwo go dostać etc ...
  2. Jak wygląda sprawa z ulepszaczami ? Głównie przerabianie ekwipunku jak długo trzeba się męczyć by ulepszyć eq. Ciężko, łatwo ?
  3. Ile graczy online w tygodniu oraz weekendy ?
  4. Jak często są organizowane eventy ?
  5. Która postać najlepsza ? Chodzi mi o pvm i pvp.
  6. Czy ciężko nazbierać na IS w grze nie wydając ani złotówki ?
  7. Jak oceniasz serwer ?

k065g0.jpg

Opublikowano

2. Łatwo się je dropi, gdyż lecą z bossów. A respy bossów są bardzo duże lecz rozległe na danej mapie

3. Tygodniu - 400/500

Weekend - 600-700

4. Kalendarz Eventow masz na forum Eldia.pl

5.BM/Archer

6.Łatwo, sam gram tam bez isu a mam praktycznie full isa ;)

7. Pozytywnie, starają się pomagać że strony Administracji, dodają nowe rzeczy itd.

Opublikowano

Dziś w godzinach nocnych odbędzie się przerwa techniczna. O dokładnej godzinie i czasie jej trwania poinformujemy w kolejnym komunikacie.

Zespół Eldia.pl

Opublikowano
W dniu dzisiejszym przeprowadzono następujące zmiany:

- usunięto zasięg łuku ze strzał (powodował bugowanie umiejętności)

- poprawiono błędy w systemie ulepszeń

- poprawiono wygląd zbrojek na 230 poziom

- dodano ikonkę tarczy na 230 poziom

- poprawiono questy na ZUO i OX

- poprawiono zwój zmiany nicku

- poprawiono inne błędy, które występowały po wprowadzeniu aktualizacji na 230 poziom

Od dnia jutrzejszego przystępujemy do wprowadzania wszystkich zaplanowanych zmian i propozycji.

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Drop jest na każdym lvl, jest zapis pozycji ? skąd bizu pvp, jest bizu pvm ?

Nie na każdym, ale na dużo wyższym od bossa, metina.

Nie ma zapisu pozycji, ale będzie wprowadzony.

Bizu pvp z łez, a pvm nie ma.

Opublikowano

Zapraszam na serwer gdyż warto, wczoraj został wprowadzony patch :)

Hyzir o tym informuje, więc nie wiem dlaczego powtarzasz się za nim xD o boże

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałabym was poinformować, że jutro (Sobota) o godzinie 18:00 organizowany jest Idol.
Zapraszam wszystkich, którzy mają ochotę się sprawdzić i porywalizować. Zapisać się można u Dartagnan'a na ts'sie.
Dla najlepszych oczywiście przewidziano nagrody na serwerze.

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Nowa GM 2 dni i zrezygnowała? Ciekawe dlaczego... :)

Troszkę śmiesznie jeżeli chodzi o Administrację :)

Zrezygnowała z własnej głupoty ;)

Chciała zabłysnąć, lecz jej to nie wyszło :)

Opublikowano

Wbiłem na Wasze forum,patrze rekrutacja. Ciekawe ile z tych Tutorów,ma chociaż 3/4 levela i jest aktywna na forum,a nie tylko pisze podanie i elo.

Na serwerze grałem,i stwierdziłem że jak mam bodajże do 100 w av2 z takim expem expić to wyszedłem z serwera. Jest to Medium a nie Easy. Zła nazwa tematu.

Jedyne co mi się u Was podobało,to to,że Kamykami skille się robi jak na PL'u.

Opublikowano

Wbiłem na Wasze forum,patrze rekrutacja. Ciekawe ile z tych Tutorów,ma chociaż 3/4 levela i jest aktywna na forum,a nie tylko pisze podanie i elo.

Na serwerze grałem,i stwierdziłem że jak mam bodajże do 100 w av2 z takim expem expić to wyszedłem z serwera. Jest to Medium a nie Easy. Zła nazwa tematu.

Jedyne co mi się u Was podobało,to to,że Kamykami skille się robi jak na PL'u.

Wiele osób twierdzi, że exp jest zbyt łatwy :). Jest to serwer Easy.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer ;)

Oferta rekrutacja na Tutora, Redaktora oraz Grafika

Zapraszamy do wyboru setu na 230lvl(forum eldi)

Głosowanie na sety trwa do Środy - zapraszamy do głosowania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...