Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam server naprawde fajnie sie gra tylko mozna wprowadzic  eq exp

Pomyślimy nad tym rozwiązaniem.

9878314696279361524524.png

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz to mi się wydaje, że troche za późno na eq exp, a co myślisz o nieskończonej zmiance i zapisu miejsca? 

Opublikowano

Ile online?

Sm do zarobienia w grze?

Prosze screen m1 ?

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
Drodzy gracze!

To już dziś na serwer zawita wielka aktualizacja! W godzinach 21:30-22:00 odbędzie się przerwa techniczna, podczas której zostanie odblokowany poziom 230!

Czeka na was wiele nowości, a mianowicie: 

- nowa mapa na 220 poziom

- nowy boss i nowy kamień metin na mapie 220 poziom

- nowa biżuteria na 230 poziom

- nowe pasy na 220 poziom

- nowe bronie i zbroje na 230 poziom (aktualnie modele broni i zbroji nie ulegną zmianie, niebawem pojawi się ankieta na naszym forum, w której Wy gracze wybierzecie nowe modele broni i zbroji, które kupimy na serwer, tak żeby te na maksymalny poziom wszystkim się podobały)

Aby prawidłowo widzieć wszystkie zmiany wymagana jest aktualizacja klienta gry patcherem lub pobranie łatki z naszej strony i wrzucenie jej do głównego folderu klienta.

To oczywiście nie koniec niespodzianek :) Nadchodzący tydzień będzie Tygodniem Eventów i każdego dnia na serwerze będzie się działo coś innego.

Dokładna rozpiska wydarzeń zostanie udostępniona w Niedzielę.

Prowadzimy też negocjację z kilkoma osobami, które będą prowadziły serię z naszego serwera. Obserwujcie też bacznie nasz Fanpage, ponieważ niebawem zacznie się tam dużo dziać! Mamy nadzieję, że wprowadzane zmiany przypadną Wam do gustu!

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Miałem zagrać ale 175 onnline? Ostnatio było 600 .. co jes? jaka reklama może bo tak to chujnia 

d2dp.png

Opublikowano

Teraz to mi się wydaje, że troche za późno na eq exp, a co myślisz o nieskończonej zmiance i zapisu miejsca? 

Nie wprowadzą zmianki, bo yangi "stracą wartość, zniszczą gospodarkę" gdyby zmianka była nieskończona moze bym wrócił ale nie mam zamiaru bonować eq exp pół roku + przez 3 noce na 3 konta wybociłem tyle hajsu że spokojnie full isa bym kupił a wydałem go na zmianki żeby normalną trute wybonować i ch*jnia.Nie polecam

Opublikowano

Miałem zagrać ale 175 onnline? Ostnatio było 600 .. co jes? jaka reklama może bo tak to chujnia 

175 to jest nad ranem a później gra 600+ a co do zmianek to masakra ,że tak długo mixuje eq. 

Opublikowano

Niby gra teraz ponad 600 osób, więc wbijaj ^^

Opublikowano

http://i.imgur.com/hwNjilS.png :D No nie wiem :D

Ten spadek spowodowany był problemami, które wystąpiły dziś z logowaniem :)

Ale niektórzy nawet i chwilowy spadek wrzucą...

Opublikowano

Dlaczego tak często loga postać? Straciłem same przepustki na dungeony :(

Opublikowano

Dlaczego tak często loga postać? Straciłem same przepustki na dungeony :(

Problemy z wylogowaniami spowodowane są problemami z siecią w serwerowni. Nie jest to nasza wina. Niebawem problemy powinny ustać.

Opublikowano

Strona nie działa ??

Problemy z wywalaniem oraz niedziałająca strona spowodowane są problemami serwerowni. Serwerownia została juz o tym poinformowana. Nie jest to nasza wina i nie możemy nic z tym zrobić. Za problemy przerpaszamy.

Opublikowano

Polecam serwer

Miałem problemy z kontem, lecz Administracja pomogła dosłownie w 5 minut.

Serwer jest mega, fajnie się expi, eq to drobnostka :)

Zapraszam, gdyż gra całkiem sporo osób ;)

Opublikowano

Zrzućmy wszystko na logowanie! 

Jutro z godzin popołudniowych wrzucę Ci ss, aby Cię przekonać, że jest wiele graczy  xD  xD  

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Strona działa już bez żadnych problemów, a problem z tym, że czasem wywala zostanie dziś poprawiony przez serwerownię OVH.

Dziś o godzinie 22 serwerownia powinna poprawić usterkę: http://prace.ovh.pl/?do=details&id=25556&PHPSESSID=c732e99aa3876f26bd3123a950eaeb3a

Kolejne informacje będziemy podawać na bieżąco. Za utrudnienia przepraszamy.

Zespół Eldia.pl

Opublikowano

Więcej jest i to o wiele :)

Zapraszam, gdyż serwer jest godny poleceniu

Opublikowano

Serwera nie polecam. Gra się może i miło, ale administracja nie wie co robi. Nabrali jakiś dzieciaków na forum którzy kompletnie się nie znają na niczym, a jak im to przytkniesz to rzucają się jak g*wno w trawie. Podobnie jest z ts serwerowym... Przychodzą dzieciaczki powyzywać, czekają na gościnnym, po czym przychodzi moderator przeciąga ludzi z prywatnych kanałów i co? osoby które się bronią dostają bany. 

Administracja serwera wprowadza jakieś zmiany, ale nic one nie wnoszą. Licznik na stronie to chyba uwzględnia sklepiki offline bo tyle osób to na pewno nie ma na serwerze.

Jak ktoś szuka serwera to niech się trzyma od niego z daleka. Pozdrawiam

Opublikowano

Serwera nie polecam. Gra się może i miło, ale administracja nie wie co robi. Nabrali jakiś dzieciaków na forum którzy kompletnie się nie znają na niczym, a jak im to przytkniesz to rzucają się jak g*wno w trawie. Podobnie jest z ts serwerowym... Przychodzą dzieciaczki powyzywać, czekają na gościnnym, po czym przychodzi moderator przeciąga ludzi z prywatnych kanałów i co? osoby które się bronią dostają bany.

Administracja serwera wprowadza jakieś zmiany, ale nic one nie wnoszą. Licznik na stronie to chyba uwzględnia sklepiki offline bo tyle osób to na pewno nie ma na serwerze.

Co mają ludzie z forum do serwera?

Na forum nic Ci nie mogą zrobić ;)

Skoro serwer jest spoko, to zostań i graj na nim :)

Co mają ludzie z forum do serwera?

Na forum nic Ci nie mogą zrobić ;)

Skoro serwer jest spoko, to zostań i graj na nim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...