Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rownież polecam. Piszecie że nuda a pewnie nawet nie wbiles 200lvl i eq nie zrobileś bo Ci wybijali wszystkie bossy i teraz trzeba wine na coś zwalić :D. Serwer dobry jest i jak ktoś lubi takie na prawdę easy to zaparszamy!

Opublikowano

Jedyny od dłuższego czasu easy na którym utrzymuje się cały czas spora ilośc osób. Polecam, fajnie się gra.

Opublikowano

Ja również polecam mimo tego, że serwer jest bardzo monotonny i dosyć nudny, szkoda tylko że to serwer easy, a balans jest straszny :/ dokładniej chodzi o to, że mental strasznie duzo bije, dagger duze skoki dmg w porównaniu do innych skilii, wp porażka, bm ok, smok/heller ok.. 

Ludzie którzy grają więcej niż 2 tygodnie mogą zauważyć, że administracja się stara.

Jak na moje jeden z najlepszych serwerów easy jaki ogólnie był tylko trzeba jednak troszke go dopracować ;)

Opublikowano

Nie polecam, brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony adminów - czy to w grze, czy to na forum. Raz za czasów zbanuja jakieś 5-7osób, a śmialo można powiedzieć, że ponad 1/2 graczy z servera ciśnie czy to na dmg, czy na innych hakach (o pelerynkach i blokowaniu spacji chyba nie musze wspominać) Jeden przedmiot z Isa na 60dni za ponad 30zł? Śmiech na sali, server easy a ceny jak z kosmosu. 

Opublikowano

Warto zagrac? Duzo ludzi? Kim grać? Nie grałem juz z ponad pół roku w metina

Nie warto, administracji coś nie ma, boty nie banowane.
Opublikowano

Serwer sam w sobie jest na prawdę dobry, lecz mi osobiście po 2 miesiącach gry się znudził - po prostu nie ma co robić, rywalizacja podupadła, nie ma z kim robić wojen.

Opublikowano

Przecież widzisz co piszą ludzie powyżej. Ile można pytać o to samo.

Opublikowano

nudy nudy nudy - wbijesz max level w 10 dni  i nudy nudy ,,, nie polecam serwa

Max 10 dni? O k***a ziomek ja tu maxy trzaskałem w 9-10h.

Do tych co piszą ze administracja nic nie robi... znajdzcie mi k***a chociaż jeden serwer gdzie macie co week event, administracja odpisuje na PW, banuje boty nawet po powiązanych kontach... 

Serwer był tak robiony żeby jebane polaczki nie płakały że jest za ciężko... Ale jak jest płacz od osób które tylko wojenne zrobiły.... a nawet k***a topki nie liznęły...

Niedługo bd mieli update z eq a aktualnie jest jakiś tam event fabularny.

Opublikowano

nudy nudy nudy - wbijesz max level w 10 dni  i nudy nudy ,,, nie polecam serwa

Do tych co piszą ze administracja nic nie robi... znajdzcie mi k***a chociaż jeden serwer gdzie macie co week event, administracja odpisuje na PW, banuje boty nawet po powiązanych kontach... 

Serwer był tak robiony żeby jebane polaczki nie płakały że jest za ciężko... Ale jak jest płacz od osób które tylko wojenne zrobiły.... a nawet k***a topki nie liznęły...

Dokładnie, jest mega easy, wystarczy poświęcić trochę czasu xD

Opublikowano

vesteris ma taką administracje ;D

noo ale co ja tam mogę wiedzieć.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

CO TYDZIEN event ???? żenada 

na VirtualMT2 sa codziennie od 6 lat EVENTY

nawet kilka dziennie eventow - i prawie zawsze admin lub gm na ts "_

Opublikowano

CO TYDZIEN event ???? żenada 

na VirtualMT2 sa codziennie od 6 lat EVENTY

nawet kilka dziennie eventow - i prawie zawsze admin lub gm na ts "_

To i tak dobrze, niektóre serwery mają 1 raz na miesiąc eventy ;d

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Polecam, przyjemny easy :)

- Mniej więcej cały czas stała liczba graczy ~1k

- Łatwy serwer, nie trzeba nie wiadomo ile grać, żeby się starać o topke

- Dość dobra administracja, nie widać ich może nonstop, ale dają radę, ogarniają temat.

- Balans .. Może nie idealny w 100% ale.. grałem na wieeelu serwerach, i mogę z ręką na sercu powiedzeić, że tutaj na Aventusie z balansem jest naprawdę OK!! Każdą postacią można zagrać bez zmartwień że "będę odstawał na zadymach czy pvp"  : :) Można to nawet zaobserwować w tunieju PvP, MO ( Mistrz Ogólny ) często się zmienia.

No i lada dzień aktualizacja ^^

Opublikowano

Mam już wyj3bane na ten serwer,ile to można chodzić w kółko na tego smoka ? 12 razy zrobiłem smoka dropło 4 dodania i ani 1 dodanie nie weszło więc podziekuję człowiek nie jest pi3rdolniety żeby tyle dropić ulepek żeby wyj3bać to w błoto nie polecam już tego serwera tyle mam do pwiedzenia na ten temat 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

- Mniej więcej cały czas stała liczba graczy ~1k   To jest na pewno +

- Łatwy serwer, nie trzeba nie wiadomo ile grać, żeby się starać o topke  To też na pewno +

- Dość dobra administracja, nie widać ich może nonstop, ale dają radę, ogarniają temat. Administracja na chwilę obecna nic nie robi, nie banuje botów, w sumie nie robiła tego od początku, jedynie co robi to włącza eventy na raty, chcociaż nie wiem czy nie włącza tego quest

- Balans .. Może nie idealny w 100% ale.. grałem na wieeelu serwerach, i mogę z ręką na sercu powiedzeić, że tutaj na Aventusie z balansem jest naprawdę OK!! Każdą postacią można zagrać bez zmartwień że "będę odstawał na zadymach czy pvp"  : :) Można to nawet zaobserwować w tunieju PvP, MO ( Mistrz Ogólny ) często się zmienia. Balansu na tym serwerze nie ma od samego początku, z daggerem wygrać graniczy z cudem, a postacie polegające na magii kompletnie nic nie robią

Opublikowano

- Mniej więcej cały czas stała liczba graczy ~1k   To jest na pewno +

- Łatwy serwer, nie trzeba nie wiadomo ile grać, żeby się starać o topke  To też na pewno +

- Dość dobra administracja, nie widać ich może nonstop, ale dają radę, ogarniają temat. Administracja na chwilę obecna nic nie robi, nie banuje botów, w sumie nie robiła tego od początku, jedynie co robi to włącza eventy na raty, chcociaż nie wiem czy nie włącza tego quest

- Balans .. Może nie idealny w 100% ale.. grałem na wieeelu serwerach, i mogę z ręką na sercu powiedzeić, że tutaj na Aventusie z balansem jest naprawdę OK!! Każdą postacią można zagrać bez zmartwień że "będę odstawał na zadymach czy pvp"  : :) Można to nawet zaobserwować w tunieju PvP, MO ( Mistrz Ogólny ) często się zmienia. Balansu na tym serwerze nie ma od samego początku, z daggerem wygrać graniczy z cudem, a postacie polegające na magii kompletnie nic nie robią

Nie masz wymaksowanej postaci albo grać nie umiesz, sory .. :) Healer np. był MO. Na forum też dużo ludzi piszę że balans jest tutaj ok, może trochę bm odstaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...