Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

31.01.2017, o godzinie 01:00 odbyła się przerwa techniczna, podczas której:

- usunięto kolizję sklepów,
- poprawiono opis umiejętności Strach,
- dokonano zmian w balansie,
- usunięto Świętego Mikołaja,

Przed wejściem do gry wymagana jest aktualizacja clienta.

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer fajnie się gra jak na serwer easy jest co robić administracja zajmuje się serwerem , widać ze się starają.

Opublikowano

Z okazji Walentynek życzymy wszystkim zakochanym wszystkiego dobrego :)

Dzisiejszego dnia przygotowaliśmy dla Was kilka małych niespodzianek.

70% więcej doświadczenia na 11 godzin - włączone.
Promocja w Item-Shopie -45% do godziny 0:00 - włączona.
Każdy, kto zgłosi się do nas na prywatną wiadomość (na naszym FP) pomiędzy godziną 17:30, a 18:00 otrzyma kod SM o wartości 750 Smoczych Monet!

Opublikowano

Zgodnie z nieoficjalna informacja, planowana jest kolejna odslona Aventusa :) Jak wejdzie na rynek to pozamiata konkurencje, szykuje sie easy roku 2k17 ;]

Opublikowano

Zgodnie z nieoficjalna informacja, planowana jest kolejna odslona Aventusa :) Jak wejdzie na rynek to pozamiata konkurencje, szykuje sie easy roku 2k17 ;]

dokładnie mordeczko morduniu ziomeczku ziombelku bd nakurwiane 

Opublikowano

Polecam serwerek, niby gra te ~300 osób w godzinach szczytu, ale graczy w m1 więcej niż na Predorii Harnasia przy "800" online, jest z kim pogadać, pobić się, panuje całkiem miła atmosfera. :)

Opublikowano

Jezeli by sie to okazalo prawda to masz racje bd TOP1 2k17 . Polecam serwerek chociaz juz nie gram ale naprawde przyjemnie spedzalem tam czas :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z powodu problemów, które wystąpiły po stronie serwerowni, serwer w tej chwili jest wyłączony. Jeszcze dzisiaj problem powinien zostać rozwiązany.
Przepraszamy za kłopot i prosimy o zachowanie cierpliwości.

------

Serwer jest już online.

Opublikowano

graja jeszcze ludzie ?

W tej chwili gra 180 osób.

kiedy planujecie zrobić ten rework czy też serwer 2, bo nie powiem to był jeden z lepszych easy na jakim grałem 

Opublikowano

graja jeszcze ludzie ?

kiedy planujecie zrobić ten rework czy też serwer 2, bo nie powiem to był jeden z lepszych easy na jakim grałem 

Data w tej chwili nie jest ustalona, ale prace wstępne (rozpisywanie projektu) cały czas trwają.

Opublikowano

no jakby wyszedl s2 to byłoby na czym grac :D a czemu w ogole stad ludzie odeszli? bo ja tylko 223 wbilem bodajze i skonczylem bardzo dawno temu

Opublikowano

no jakby wyszedl s2 to byłoby na czym grac :D a czemu w ogole stad ludzie odeszli? bo ja tylko 223 wbilem bodajze i skonczylem bardzo dawno temu

duzo osób odeszło, przez problemy z maszyną, były lagi w c**j i wszędzie boty :D

Opublikowano

graja jeszcze ludzie ?

Data w tej chwili nie jest ustalona, ale prace wstępne (rozpisywanie projektu) cały czas trwają.

Nwm jak wam ale mi po tej informacji stanął i jeszcze nie opadł 

Opublikowano

duzo osób odeszło, przez problemy z maszyną, były lagi w c**j i wszędzie boty :D

a to szkoda :/ pamiętam, że w cholerę osób grało, a ja skończyłem, ponieważ grałem sam i nudno troche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...