Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie polecam serwer wbijać by było kogo lać :D niby 1k liczba online- nie wydaje sie ;v nie ważne ze niby po mapach- wat powiedzieć ze mapa 220 teraz to pustkowie ;v 250 tak samo... a nie siedzi na niej 100 osób jednocześnie. W m1 z 50-60 osób max ;v Co do upki- skiny serwer podłamały dlatego duzo osób odeszło w tym Ja. Kolejna upka? 255 wbija sie bez is ( pd z is 50% za 4zl, pd 100% + ja trafiłem na raty które jak widzę są codziennie) expi sie ok 1-2 godz spokojnego expa :) eq? kurewsko się je robi ulepki z mapy 130- wstyd k***a bo było mówione ze na 250 to już kpina. Obiecane ze bukiety/odłamki diabla czy tez Energi to już tylko skiny/eq 250. A tu co? ciężej o odłamki diabla/Energi niż o nowe ulepy które są tańsze od tych starych. Wystawiłem postać na sell..nie chce mi się jednak robić eq/is by postać w m1 i pobić 180lvl... 

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie polecam serwer wbijać by było kogo lać :D niby 1k liczba online- nie wydaje sie ;v nie ważne ze niby po mapach- wat powiedzieć ze mapa 220 teraz to pustkowie ;v 250 tak samo... a nie siedzi na niej 100 osób jednocześnie. W m1 z 50-60 osób max ;v Co do upki- skiny serwer podłamały dlatego duzo osób odeszło w tym Ja. Kolejna upka? 255 wbija sie bez is ( pd z is 50% za 4zl, pd 100% + ja trafiłem na raty które jak widzę są codziennie) expi sie ok 1-2 godz spokojnego expa :) eq? kurewsko się je robi ulepki z mapy 130- wstyd k***a bo było mówione ze na 250 to już kpina. Obiecane ze bukiety/odłamki diabla czy tez Energi to już tylko skiny/eq 250. A tu co? ciężej o odłamki diabla/Energi niż o nowe ulepy które są tańsze od tych starych. Wystawiłem postać na sell..nie chce mi się jednak robić eq/is by postać w m1 i pobić 180lvl... 

mapy 200+ puste bo wszystkie poziomy z 200+ wybijają bossy na mapie od 90...Odkąd gram nie widziałem aby ktoś inny bił bossy niż poziomy 200+

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Piszesz że skończyłeś grę po skinach a zaraz się wypowiadasz o kurewsko ciężkim eq 255 ^^ Co do skinów to idealnie trafili bo gospodarka się pierdoliła a skiny nadaly jej trochę świeżości i dały zajęcie jak już były nudy na tą upke mało kto narzekał.. do tego była przecież ankieta dot. tej upki. Co do upki 255 widziałem że ludzie juz po 1-2 dni zrobili all... a stare ulepy są dodane ze względu na nowych graczy żeby mogli coś zarobić tak mi się wydaje. 

Opublikowano

tak mi się wydaje ze daje im 1-2 miesiące i zwiną interes. z 1.5k robi się 700 ;v

700 graczy to nadal w miare dobra gra problem zaczyna się niżej przy 500 w dół

Opublikowano

Co do skinów to idealnie trafili bo gospodarka się pierdoliła a skiny nadaly jej trochę świeżości i dały zajęcie jak już były nudy na tą upke mało kto narzekał.. do tego była przecież ankieta dot. tej upki. 

Te skiny nic nie dały, ceny ulepków podskoczyły w dniu dodania skinów, ale za 3 dni były jeszcze tańsze niż przed aktualizacją  ^^

Opublikowano

Dlaczego klient tak wywala przy zmianie ch ? jest jakiś sposób na to ?

Opublikowano

Oglaszam uroczyste zamkniecie 19.11.2016 xD calkowita wypierdolka ze strony administracji...ktos z topki zostal jeszcze? xD kiedy rework czy s2? Serwer byl by piekny gdy byl z poczatku 180 az do tego 255 i aktu co 5-10 lvl...

Opublikowano

Warto jeszcze tutaj zagrać? 

Jak to wszystko wygląda? 

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Oglaszam uroczyste zamkniecie 19.11.2016 xD calkowita wypierdolka ze strony administracji...ktos z topki zostal jeszcze? xD kiedy rework czy s2? Serwer byl by piekny gdy byl z poczatku 180 az do tego 255 i aktu co 5-10 lvl...

ty jesteś pijany albo niespełna rozumu.... 1,4k online a ten o zamknięciu bd pierdolił... Jak mnie takie pierdolenie forumowych ameb irytuje...

Warto jeszcze tutaj zagrać? 

Jak to wszystko wygląda? 

Warto :) Graczy nadal jest w c**j a o eq nie jest trudno :) Aktualnie jest to top1 easy.

Opublikowano

1.4k xD Ameba to jesteś Ty, nie liz tak dupy... Administracja z revori Deev, Mike i Jery..tam tez było 1.5k online i co? W  miesiąc jeblo xD Tutaj kiedy ostatnio Tert był na forum? Jedynie Lean coś próbuje ogarniać.. :v I nie liz im tak dup bo się myc nie będą musieli ^^

Opublikowano

Fajny serwerek, przyjemnie się gra. Można czasem wbić z nudów. Z tego co widzę, to serwer nieźle się trzyma. :)

Wszystko proste jak na easy przystało. :D

Opublikowano

1.4k xD Ameba to jesteś Ty, nie liz tak dupy... Administracja z revori Deev, Mike i Jery..tam tez było 1.5k online i co? W  miesiąc jeblo xD Tutaj kiedy ostatnio Tert był na forum? Jedynie Lean coś próbuje ogarniać.. :v I nie liz im tak dup bo się myc nie będą musieli ^^

Patrz swoje posty które pisałeś wyżej i pierdolnij się w ten swój pusty łeb typie.

Opublikowano

Serwer pod jeden skill, kto gra ten wie o co chodzi.

Pod jeden skill ? chodzi Tobie o chmurkę ? :D ja jakoś BM'em nie narzekam na ninje - to one narzekają na mnie :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Serwer spoczko, tylko jeest jeden -, każdy CIe na wolnym napierdala nie ważne czy masz 15, 30lv i tak wpada w Ciebie 200+lv na wolnym, ksują nawet na mapach 90 255, ha. Atmosfera taka 1,5/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...