Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, prezentacja przejrzysta, czytelna, generalnie wszystko zachęca :-)

Zasysam i sprawdzam. Obym się nie zawiodła. W tych czasach znalezienie serwera na dłużej niż tydzień (na którym CHCE się grać) graniczy z cudem...

Opublikowano

Grałem wcześniej i można polecić , fajny easy tylko czy zmieniło się coś z balansem postaci ? 

z balansem zero zmian

Opublikowano

Może by coś szanowna administracja zrobiła z tymi żałosnymi cenami na rynku 

Opublikowano

Cene ustalaja gracze, wiec nie placz biedaku ze Cie na cos nie stac i zejdz z administracji. Co do balansu, wszystko zalezy od umiejetnosci gracza - plakali ze bm najslabszy a umiejetnie prowadzony 1v1 jest najlepszy. Nauczcie sie grac a potem miejcie pretensje o balans, pozdro ;]

Opublikowano

Cene ustalaja gracze, wiec nie placz biedaku ze Cie na cos nie stac i zejdz z administracji. Co do balansu, wszystko zalezy od umiejetnosci gracza - plakali ze bm najslabszy a umiejetnie prowadzony 1v1 jest najlepszy. Nauczcie sie grac a potem miejcie pretensje o balans, pozdro ;]

Stać mnie na wszystko i właśnie o to chodzi typie, że ceny są za niskie i rynek upada co zresztą widać 

Opublikowano

Ile tutaj osób mniej więcej gra?

około 500-600, na strone nie patrz bo jest tutaj sporo botów, sklepów itd.. serwer moge ci polecić ale jest bardzo monotonny chociaż mimo tego gra się całkiem przyjemnie :D

Opublikowano

po 20 dniach gry ,,, nudy nudy nudy   max level max eq - co robic ? chyba tylko  logowac sie i stac w m1/m2  - serwer dla ludzi co lubia postac w miescie :)

szkoda czasu , szkoda prądu 

Opublikowano

gralem miesiac i 3 tyg zrobilem eq max lv ulepow po 3k i itp mam kasy 10kkkk i stwierdzam ze serwer bardzo nudny i monotonny nie ma wgl co robic serwer sie wyludnia graczy ubywa i gra wiecej botow i wiecej osob wystawia sklepy sellajac eq serwer zmierza ku upadkowi ze wzgledu na brak nowosci i starzy gracze nie maja co robic nie ma eventow a jak sa to daja raty ktore nie dzialaja np x2 drop nie dziala niew widac wgl roznicy Serweru nie polecam bo strata czasu pradu i internetu

ZZZ

Opublikowano

po 20 dniach gry ,,, nudy nudy nudy   max level max eq - co robic ? chyba tylko  logowac sie i stac w m1/m2  - serwer dla ludzi co lubia postac w miescie :)

Jeżeli po wbiciu lvl'a i zrobieniu eq stoisz w m1/m2 i czytasz czat to najwyższy czas, aby pograć w coś innego he.

gralem miesiac i 3 tyg zrobilem eq max lv ulepow po 3k i itp mam kasy 10kkkk i stwierdzam ze serwer bardzo nudny i monotonny nie ma wgl co robic serwer sie wyludnia graczy ubywa i gra wiecej botow i wiecej osob wystawia sklepy sellajac eq serwer zmierza ku upadkowi ze wzgledu na brak nowosci i starzy gracze nie maja co robic nie ma eventow a jak sa to daja raty ktore nie dzialaja np x2 drop nie dziala niew widac wgl roznicy Serweru nie polecam bo strata czasu pradu i internetu

Jak ja grałem to było 1,5k+ na liczniku, teraz liczba graczy dużo się nie różni więc skąd masz ku**a informację, że serwer dąży ku upadkowi?

Nie ma co robić? Brak nowości? Z tego co widać to szykują aktualizację (czyt. info na forum) widocznie przez ten miesiąc i 3 tygodnie mało na serwer się logowałeś.

Masz rację, przestań korzystać z komputera oraz internetu - rodzice zaoszczędzą pieniądze :)

Opublikowano

Jeżeli po wbiciu lvl'a i zrobieniu eq stoisz w m1/m2 i czytasz czat to najwyższy czas, aby pograć w coś innego he.

Jak ja grałem to było 1,5k+ na liczniku, teraz liczba graczy dużo się nie różni więc skąd masz ku**a informację, że serwer dąży ku upadkowi?

Nie ma co robić? Brak nowości? Z tego co widać to szykują aktualizację (czyt. info na forum) widocznie przez ten miesiąc i 3 tygodnie mało na serwer się logowałeś.

Masz rację, przestań korzystać z komputera oraz internetu - rodzice zaoszczędzą pieniądze :)

Marek ma racje troche, serwer strasznie monotonny, robisz wszystko od początku gry jedno i to samo, misje te same tylko co wyzszy lvl ubijasz tylko coś innego, monotonne zbieranie ulepek, zbyt duza ilosc dropu yang na mapach przez co jest multum botów ( nie mów mi że botów nie ma bo sam widze jak expie czy coś to wszedzie stoi jakis bocik ), duża przewaga is niby cięzko nie jest uzbierać ale uzbieranie kasy na tym serwerze to masakra.. ulepki strasznie skaczą w cenie, jak na moje to lepiej dodać np 10b do dropu z dungeona na lvl 150+ i by było ok, wszystko by jakoś trzymało się swojej ceny itd.. a tak to nudny serwer strasznie, wbijasz pobijesz sie troche i wychodzisz :x

Opublikowano

Na serwer ma wejsc nowa aktualizacja wprowadzajaca nowe sety itp. zeby przez tydzien-2 plakciz przestaly jeczec ze monotonnie jest. Mialem topwoego ninje, ale sprzedalem bo zaraz startuje pan*ora i reszta po prostu sie wyludni.

Opublikowano

No co mogę powiedzieć nie polecam, pograłem kilka dni zostałem oscmowany pierwszy raz w życiu po czym dowiaduje się że wyciekły jakieś bazy i trzeba wszędzie passy zmieniać non stop xD tak jakby miał k***a o tym pojęcie nie grając przez wiele miesięćy. W regulaminie więc dodali sobie pkt że są zbyt leniwi aby zwracać konta, nie są odpowiedzialni za kradzieże przedmiotów itd brakuje tylko pkt który mówiłby o legalnym okradaniu własnych graczy.

Oprócz tego serwer monotonny i nieciekawy na dłuższą metę, nie polecam.

NJxbd4x.png

Opublikowano

serw na max 15/20 dni pozniej  ,,,, nudy nudy nudy - grałem ale nie polecam - porażka  nudy nudy nudy : ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...