Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niby 1700 graczy, z czego 700 to boty... Straszne lagi, opóźnienia serwera nawet do sekundy dochodzą. Balans nie istnieje. To największe minusy tego serwa. Ogolnie serwer wzorowany pod Revorie. Gra sie okej. 

Opublikowano

Mordy, wyszedł tym razem serwer shererowi czy nie?

Graczy przybywa czy jak na poprzednich ubywa?

Jakieś zainteresowanie ze strony administracji?

jak widać - wyszedł.

i to lepiej niż tobie. xD

siedzą cały czas w grze i banują, graczy nie brakuje. B)

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

bogusiek wieczorem po 20 banów leci :) wiec.. 1.5k stała liczba graczy ;3

a do rana będzie 2x tyle botów :D

Banują po ip, więc nawet blasków nie opłaca się bocić. Często też sprawdzają expowiska na mapach

Opublikowano

01.09.2016 o godzinie 2:00 odbyła się przerwa podczas której:

- dodano nowy system skinów,
- dodano nowy dungeon "Komnata Smoka", który związany jest z Systemem Skinów,
- dodany nowy system dungeonów - Wymiar Władców,
- zwiększony maksymalny poziom gildii do 30,
- zmieniono bonusy umiejętności gildii,
- dodano możliwość teleportacji do członków gildii,
- dodano możliwość zablokowania przypływu punktów rangi,
- dodano do Handlarki Kamień Duchowy, dzięki któremu można wbić umiejętność z powrotem na poziom P,
- poprawiono zapisywanie kont w ostatniej pozycji,
- zmieniono bonusy w pasie PvP (szansę na otrucie zmieniono na regenerację HP),
- zwiększono limit szybkości ruchu do 300,
- skrócono dungeony - Komnata Minotaura oraz Bramy Piekieł,
- dodano możliwość stackowania (łączenia) kryształów energii o tym samym bonusie,

Przed wejściem do gry WYMAGANA jest aktualizacja clienta. System skinów oraz nowe dungeony zostaną opisane w temacie, który pojawi się niedługo.

Opublikowano

Banują po ip, więc nawet blasków nie opłaca się bocić. Często też sprawdzają expowiska na mapach

Nie pisz głupot, nie banują na IP.

Dostałem bana, jak bociłem blaski na 2 kontach, a główne nawet nie ruszone.

Opublikowano

Przypominamy, że przed wejściem do gry obowiązkowe jest zaktualizowanie clienta oraz swojej binki. Jeżeli używacie starej, mogą się pojawić problemy typu - umiejętność strach u postaci takich jak Wojownik lub Ninja, spowolniona postać, itd.

Opublikowano

Przypominamy, że przed wejściem do gry obowiązkowe jest zaktualizowanie clienta oraz swojej binki. Jeżeli używacie starej, mogą się pojawić problemy typu - umiejętność strach u postaci takich jak Wojownik lub Ninja, spowolniona postać, itd.

Dlaczemu ja się pytam tak masakrycznie miksuje się śr 60+ ?? :P 11 h stoje i próbuje zmixować trute i żala... no żal!!!

Ogólnie serwer przyjemny, sporo ludzi i nawet fajnie się gra. Tylko z tego co się dowiedziałem to nie wystarczy robić samych dungów żeby zdobyć ulepy bo trzeba podobno bić też bosy na respach - nie kazdy to lubi ale spróbujemy i zobaczymy co bd dalej... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dlaczemu ja się pytam tak masakrycznie miksuje się śr 60+ ?? :P 11 h stoje i próbuje zmixować trute i żala... no żal!!!

Ogólnie serwer przyjemny, sporo ludzi i nawet fajnie się gra. Tylko z tego co się dowiedziałem to nie wystarczy robić samych dungów żeby zdobyć ulepy bo trzeba podobno bić też bosy na respach - nie kazdy to lubi ale spróbujemy i zobaczymy co bd dalej... 

wbijanie średnich zależy raczej od farta, możesz mixować tydzień i Ci nie wejdzie a przypadkowemu Jasiowi za którąś tam zmianką wbija 60;)

Opublikowano

Jedynym minusem jest drop ulepszaczy - ludzie 250 lvl stoją na bossach / metkach na mapach 75-130, jak mam zrobić eq ? jak takiego nawet nie zleje ? porażka.. Ja bym dodał jakiegoś Dunga gdzie byłyby wszystkie bossy, np w item shopie tylko byłaby dostępna ta przepustka.. bo jak mowię - masakra jest zrobić eq na wyższy lvl, bo nie mogę go wyplusować.. musiałbym grać w nocy o 3ciej by zrobić chyba to eq...

Do tego bonowanie broni do pvp 65 jest też masakryczne... 4 godziny już stoje w mieście i bonuje 21 broni na raz.. nie wchodzi nic, tylko jedną zrobiłem jak na razie :v

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Na dzien dzisiejszy najlepszy serwer :) Stala lcizba graczy 1k+ w tygodniu i 1.5k+ na weekendy. Serwer nie jest na pare dni ;]

Opublikowano

Nie pisz głupot, nie banują na IP.

Dostałem bana, jak bociłem blaski na 2 kontach, a główne nawet nie ruszone.

A ja dostałem po IP na wszystkie chary.

Opublikowano

masz licznik  na stronie,obecnie 1400+

licznik na prawie każdym serwerze jest kręcony.

Wolę SSy z m1.

To sobie wejdź do gry, trudno pobrać klienta i samemu obczaić?

Wejdź sobie na spoty, bossy, metki zobacz jak to jest obstawione...

W m1/m2 każdy channel zawsze ktoś stoi nawet w nocy..

Opublikowano

Jak tutaj można się czegoś dowiedzieć, konkretnie jak zdobyć itemy do stworzenia pierścienia. Pytałem z 10 osób na serverze większość mnie zlała a reszta była wulgarna. Pisałem do adminów 2 z nich nie było kilka razy próbowałem i dalej nic, jedyny jaki był to Leanbow ale on też mnie zlał i nic nie odpisał. Czy to jest normalne na tym serverze że wszyscy mają ludzi gdzieś ? Czy to ja mam takiego pecha ?

Opublikowano

Jak tutaj można się czegoś dowiedzieć, konkretnie jak zdobyć itemy do stworzenia pierścienia. Pytałem z 10 osób na serverze większość mnie zlała a reszta była wulgarna. Pisałem do adminów 2 z nich nie było kilka razy próbowałem i dalej nic, jedyny jaki był to Leanbow ale on też mnie zlał i nic nie odpisał. Czy to jest normalne na tym serverze że wszyscy mają ludzi gdzieś ? Czy to ja mam takiego pecha ?

Bossy

Opublikowano

Polecam poszukać na forum w dziale poradniki .. 

Wszystko związane z serwerem jest tam dobrze opisane.

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Polecam poszukać na forum w dziale poradniki .. 

Wszystko związane z serwerem jest tam dobrze opisane.

Szukałem i w związku z tym nic nie znalazłem, jak tak bardzo wszystko jest to poproszę o linka tutaj czy na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...