Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Umarły też wszystkie strony, które pokazywały rozmieszczenie pokemonów. Strony i programy.

(abstrahując od botów) Jeżeli ten niedowalony Twórca pokemon GO, nie przywróci działającego radaru w grze, to gratuluję pomysłu na bezsensowną apkę, w której użytkownik chodzi w kółko i modli się o natrafienie na rare pokemona :Dcomment_edit.png Edytuj

Admin Cienia
Opublikowano

U mnie bot normalnie działa... Nie wiem czemu u was coś nie halo xD

Nic u nas nie jest nie halo, zmieniło się api w grze i żaden bot nie ma prawa działać i kropka.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

U mnie bot normalnie działa... Nie wiem czemu u was coś nie halo xD

Nic u nas nie jest nie halo, zmieniło się api w grze i żaden bot nie ma prawa działać i kropka.

Może kolega nie wie, że jak ma ciągle updating inventory to nie powinno tak być  B)

Opublikowano

Jaka jest najnowsza wersja tego bota? bo ja mam V5. Jesli jest nowsza to zapoda ktos link do downloadu?

jest kilka nowszych wersji, najnowszą masz zawsze w 1 poście tematu, na obecną chwilę żadna wersja jednak nie działa.

Opublikowano

Umarły też wszystkie strony, które pokazywały rozmieszczenie pokemonów. Strony i programy.

(abstrahując od botów) Jeżeli ten niedowalony Twórca pokemon GO, nie przywróci działającego radaru w grze, to gratuluję pomysłu na bezsensowną apkę, w której użytkownik chodzi w kółko i modli się o natrafienie na rare pokemona :Dcomment_edit.png Edytuj

Twórcy pisali, że wyłączyli aktualnie, żeby móc popracować nad tym radarem i dopracować go.

Opublikowano

To co koniec ery botów ?

Sam jesteś jak ten koniec ery. Tak trudno zrozumieć że tego typu sprawy trwają dość długo? Nie jest to pstryk! i wszystko działa

Opublikowano

Grzeczniej wieśniaku :) Z takimi tekstami możesz do kolegów na wsi wyskakiwać.

Jak ktoś się nie zna to trzeba mu to wyjaśnić, dobrze Ci powiedział 

Opublikowano

Grzeczniej wieśniaku :) Z takimi tekstami możesz do kolegów na wsi wyskakiwać.

Zrozum, że takich ludzi jak Ty, w tym dziale jest multum. Nie dziwię się, że @blackuGT tak Ci odpisał, gdyż nerwy od Was wysiadają.

Opublikowano

Powoem Wam ze obserwuje na biezaco postepy w lamaniu tej apki i to jest... Niezwykle. Czyta sie jak doniesienia z frontu.

Na chwile obecna prace sa juz mocno posuniete ale to jeszcze nie koniec.

Walka trwa nadal.

Blad nr 6 zostal rozkminionu i rozbity na dwa podrzedne. Masa ludzi nad tym siedzi.

Opublikowano

Blad nr 6 zostal opanowany (?). Teraz dzialaja nad bledem 24 i powiazanym z nim 22.

Jak kogos interesuja doniesienia z frontu prosze o info.

Mozna bezposrednio sledzic w tym watku.

https://www.reddit.com/live/xdkgkncepvcq

Tylko prosze nie zasmiecajcie tam nie potrzebnymi tekstami. Wielu ludzi walczy a jeszcze wiecej sledzi i kazdyma nadzieje ze sytuacja zostanie opanowana.

Opublikowano

Podobno Niantic rozdaje bany, ktoś z was dostał?

A co na facebooku przeczytałeś? To ściema koleś co to wstawił specjalnie tak nastraszył. Bany są jak namieszasz w plikach gry itd.

BEKA Z TYPA 

ayzhabhndprdviruxejsqfesckqwoigdsnlgcwui

Opublikowano

Podobno Niantic rozdaje bany, ktoś z was dostał?

tobie na życie chyba da... nikomu bana nie daje i dawać póki co nie będzie... wystarczy zerknąć na inne tematy w tym dziale.

Opublikowano

Ludkowie - to ze gosc zro il taki post ba fb to akurat dobrze. Bedzie mniejsze zainteresowanie botami a to wszystkim na dobre wyjdzie.

A jesli idzie o rzeczywiste bany to Oni maja to przecwiczone na Ingress. Wiec jak by im zalezalo to bysmy wszyscy juz lezeli i kwiczeli bez nadzieji na ratunek. Z Ingres firma tepila cheaty dosyc skutecznie.

Co do PG - zaraz zerkne na informacje z frontu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...