Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale "ludkowie". Oni dobrze wiedzą kto cheatuje. Jak najlepiej łatać grę? Znając dziury. Cheaterzy to najlepsi beta testerzy! Szczególnie jeżeli swoje postępy krok po kroku ogłaszają publicznie na takim githubie :D

Polecam zalogować się na: https://pokeadvisor.com/

Każdy boter ma swój rank: Detected Cheater

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2016-08-06 14:12:51 Updating inventory at 06.08.2016 14:12:51

cały czas mi to w bocie wyskakuje nic innego nie robi :/

Mi też???

O CO CHODZI?

Nie no żartuje, nie jestem taki przyjebany jak gość up. 

Opublikowano

Działa komuś gra normalnie? Cały czas jak atakuję na jakikolwiek Gym to mi wywala Error. Łapanie poków i spoty działają ok, więc to nie softban.

Ktoś coś wie  o co chodzi? Znowu maja jakieś problemy z serwerami?

No przecież to jakaś masakra, nawet na normalnym koncie grać się nie da. Zrobili by tą grę normalnie to by kombinować nie trzeba było.

Zdeka bez sensu że tylko PokeStopy i łapanie pokemonów działa a ataki na Gym nie.

Opublikowano

Działa komuś gra normalnie? Cały czas jak atakuję na jakikolwiek Gym to mi wywala Error. Łapanie poków i spoty działają ok, więc to nie softban.

Ktoś coś wie  o co chodzi? Znowu maja jakieś problemy z serwerami?

No przecież to jakaś masakra, nawet na normalnym koncie grać się nie da. Zrobili by tą grę normalnie to by kombinować nie trzeba było.

Zdeka bez sensu że tylko PokeStopy i łapanie pokemonów działa a ataki na Gym nie.

Wyskakiwał mi takowy "error" jesli biłem gyma z kims, jesli otwierałem go sam, i nikt w obecnej chwili w niego nie wchodził error się nie pokazywał.

Opublikowano

U mnie error pojawiał się przy jednym konkretnie stworku  użytym do walki, ale w jednym gymie przeciwko konkretnemu przeciwnikowi.

Ot - taki klimat.

Opublikowano

jak mi ktos powie gdzie wrzucic te nowe pliki z githuba czy jak to ogarnac inaczej to bede wdzieczny

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Wstawie update jak haxtona zaktualizują i nie wiem czy to ma jakikolwiek sens jak necrobot jest o wiele lepszy najwyżej mógłbym wstawić config do necro.....

668421422290643422464.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to ja używam Twojego bota ponieważ nie potrafię skonfigurować Necro. Wszyscy robią to w Visual Studio kiedy ja podczas instalacji tego mam milion błędów a podczas ręcznej zmiany configu bot crashuje przy uruchomieniu. Tu nie mam tego problemu

Opublikowano

Wstawie update jak haxtona zaktualizują i nie wiem czy to ma jakikolwiek sens jak necrobot jest o wiele lepszy najwyżej mógłbym wstawić config do necro.....

Jeśli możesz wrzuć configa.

Opublikowano

przeciez haxton od tygodnia nie aktualizuje i napisal ze nie zaktualizuje bo nie wie co zrobic z tymi co sprzedaja jego bota? configi do jego bota? cos takiego nie pamietam juz. ten bot jest przyjazny dla nowych bo ma eleganckie gui, okienko z pokemonami. ale 30 lvl to sie bije 3-4 dni na tym bocie z 30k/h exp a na necro jak jest dobry cfg to masz stale 300k/h czasem 250k/h

faktycznie jest up haxtona

Opublikowano

Jest już zaktualizowany, ja używam na 215k/h

Opublikowano

Jest już zaktualizowany, ja używam na 215k/h

Dasz link i config ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...