Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum co się stało z tym dawnym ,,domem" dla graczy? O tym dlaczego Antaris utonął, a MPC tonie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Makin DOBRY ZIOMEK, PROSZĘ SIĘ ODPIERDOLIĆ :))

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety tendencja poziomu całego forum jest spadkowa i chyba nikt o zdrowej głowie i zdolności obserwacji nie zaprzeczy. O antarisie już nie chce mi się p******** ale również chyba nikt nie zaprzeczy, że stał się pośmiewiskiem i powodem kpin a to wszystko pod patronatem i przychylnością pana M. Nie rozumiem jak można do czegoś takiego dopuszczać. Chciałbym, żeby forum było takie jak 2-3 lata temu.

Cyrk.png

Opublikowano

Ale mnie wkurzają te pkt ostrzeżenia za nic. Napiszesz "czekam na grę, nie moge się doczekać" dostajesz ostrzeżenie za spam XDDD to jest serio nie poważne ogarnijcie się

Opublikowano

Niestety tendencja poziomu całego forum jest spadkowa i chyba nikt o zdrowej głowie i zdolności obserwacji nie zaprzeczy. O antarisie już nie chce mi się p******** ale również chyba nikt nie zaprzeczy, że stał się pośmiewiskiem i powodem kpin a to wszystko pod patronatem i przychylnością pana M. Nie rozumiem jak można do czegoś takiego dopuszczać. Chciałbym, żeby forum było takie jak 2-3 lata temu.

Przecież te 2-3 lata temu był taki sam syf jak teraz.

Najlepiej wywalić tą całą nową admimistrację, zostawić starą dobrą ekipę i utworzyć jakiś dział gdzie dostęp mają ogsrnięci i zweryfikowani starsi użytkownicy.

Jak mają się zarzynać to z własnej głupoty i między sobą a nie wszystkoch jak im się podoba.

Wniosek jest jeden. Mpc forum osiadło dupą na mieliznie kilka lat temu a teraz tonie.

Opublikowano

Ciekawe jak ma być tu porządek jak Pan M. robi w bambuko użytkowników ? Dla mnie i dla innych stracił autorytet  teraz jest nikim jedynie co potrafi to blokować,banować itp.Sam nic nie napisze o Antarisie bo wiadomo że pójdzie fala hejtu 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tytułem tematu kojarzy mi się tylko jedno:

Co do samego tematu to fakt faktem, przez Antarisa i ogólnie te ddsosy itd. użytkownicy uciekli. patrząc na statystyki forum traci. Już pominę, że straciło w oczach ludzi, którzy tu siedzą przez poczynania administracji czy też moderacji. 

Bywa :-)

Opublikowano

To forum umiera juz od dobrych 2-3 lat . Ale to nie tylko wina głupkowatej administracji ale i tez wina samych uzytkowników , w skrócie coraz wiecej jest idiotów a coraz mniej normalnych ludzi . Juz nie wspomne o tym , że brak tutaj jakiejkolwiek swiezosci , czegos takiego nowego , pachnacego .

No i nadal zasada " mam cycki , albo ciagne lache ( wersja dla obu PCI ) to swiruje jak król e-albani.

Nie wiem czy antaris jest jakims tam powodem kpin , mysle ze tylko ze strony uzytkowników ktorzy maja cos wspolnego z metinem , a ataki ddos czy techniczne to nie jest chybacos nagminnego .

Sam tutaj wchodze tylko dla tego ze mam w mozilli mpc w zakladkach :D No i czasem miło zobaczyc co sie w internetach zmienia.

@ BTW dziwie sie , ze Makin nie wjechał tu i nie zamknał tematu z jakims durnym dopiskiem typu " nie moge tego czytac , jestescie chujowi "  SZOK

Opublikowano

To forum umiera juz od dobrych 2-3 lat . Ale to nie tylko wina głupkowatej administracji ale i tez wina samych uzytkowników , w skrócie coraz wiecej jest idiotów a coraz mniej normalnych ludzi . Juz nie wspomne o tym , że brak tutaj jakiejkolwiek swiezosci , czegos takiego nowego , pachnacego .

No i nadal zasada " mam cycki , albo ciagne lache ( wersja dla obu PCI ) to swiruje jak król e-albani.

Nie wiem czy antaris jest jakims tam powodem kpin , mysle ze tylko ze strony uzytkowników ktorzy maja cos wspolnego z metinem , a ataki ddos czy techniczne to nie jest chybacos nagminnego .

Sam tutaj wchodze tylko dla tego ze mam w mozilli mpc w zakladkach :D No i czasem miło zobaczyc co sie w internetach zmienia.

@ BTW dziwie sie , ze Makin nie wjechał tu i nie zamknał tematu z jakims durnym dopiskiem typu " nie moge tego czytac , jestescie chujowi "  SZOK

Jak chcesz coś nowego i pachnącego to się umyj hehehe

Opublikowano

Z tytułem tematu kojarzy mi się tylko jedno:

Co do samego tematu to fakt faktem, przez Antarisa i ogólnie te ddsosy itd. użytkownicy uciekli. patrząc na statystyki forum traci. Już pominę, że straciło w oczach ludzi, którzy tu siedzą przez poczynania administracji czy też moderacji. 

Bywa :-)

MI się bardziej kojarzy z tą nutką :((

https://www.youtube.com/watch?v=J0PEf4DUwaY

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...