Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A do statystyk serwerowych coś jeszcze się pojawi ? zrób coś jak xGuard zrobił ;)

I kiedy sie pojawi wersja do pobrania ;D?

Co takiego dodała ta osoba? 

Nie jestem w stanie teraz stwierdzić, kiedy zostanie wydana wersja. Prawdopodobnie na początku przyszłego tygodnia.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie!

We wstępie chciałbym Wam podziękować za to, iż tyle osób zagłosowało za wyjściem kolejnego update Mojego projektu. Trochę się zdziwiłem - pozytywnie oczywiście. Obiecuję, że update wydam, ale nie wiem dokładnie kiedy.

Z okazji Świąt przygotowałem Dla Was stronkę, myślę, że dość przejrzystą. Przez ostatni czas miałem trochę wolnego czasu i poduczyłem się RWD Stron. Do czego się to przyczyniło? Do tego, iż strona, którą Wam udostępnię, będzie w 100% responsywna, tzn. będzie dla każdego urządzenia przejrzysta i dokładna. Za nim wydam stronę świątęczną Wam, czeka mnie jeszcze uporządkowanie kodu. Strona oparta jest głównie o HTML/CSS, nic poza tym. Możliwe, że dodam zmienne, by łatwiej edytowało się napisy. Osoby, które ciekawe są Mojej pracy, zapraszam do zapoznania się ze screenami w spoilerze. 

Wszystko to, co można zauważyć na screenach może ulec zmianie/poprawce. Wszystko proszę kierować do mnie do Wiadomości Prywatnej, bądź tutaj bezpośrednio w komentarzu.

6cqYWml.jpg

89DUVT3.png

quRqKvo.png

tRZAwGn.png

sr0G5gN.png

Wesołych Świąt!

Opublikowano

Witajcie!

We wstępie chciałbym Wam podziękować za to, iż tyle osób zagłosowało za wyjściem kolejnego update Mojego projektu. Trochę się zdziwiłem - pozytywnie oczywiście. Obiecuję, że update wydam, ale nie wiem dokładnie kiedy.

Z okazji Świąt przygotowałem Dla Was stronkę, myślę, że dość przejrzystą. Przez ostatni czas miałem trochę wolnego czasu i poduczyłem się RWD Stron. Do czego się to przyczyniło? Do tego, iż strona, którą Wam udostępnię, będzie w 100% responsywna, tzn. będzie dla każdego urządzenia przejrzysta i dokładna. Za nim wydam stronę świątęczną Wam, czeka mnie jeszcze uporządkowanie kodu. Strona oparta jest głównie o HTML/CSS, nic poza tym. Możliwe, że dodam zmienne, by łatwiej edytowało się napisy. Osoby, które ciekawe są Mojej pracy, zapraszam do zapoznania się ze screenami w spoilerze. 

Wszystko to, co można zauważyć na screenach może ulec zmianie/poprawce. Wszystko proszę kierować do mnie do Wiadomości Prywatnej, bądź tutaj bezpośrednio w komentarzu.

6cqYWml.jpg

89DUVT3.png

quRqKvo.png

tRZAwGn.png

sr0G5gN.png

Wesołych Świąt!

Mega strona, już się nie mogę doczekać, żeby ją wytestować.  :v 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie!

Długo zastanawiałem się, czy wydać update 0.2 do projektu, który został udostępniony przeze mnie w zeszłym roku.Jako, iż projekt sam w sobie był dobrym projektem, mającym dobre opinie, postanowiłem zacząć pracę nad jego nową odsłoną. Żeby nie być gołosłowny, w spoilerze podsyłam Wam parę screenów tego, co udało mi się dotychczas przygotować. Jest to dość wczesne stadium, także nie ma co tu się zastanawiać nad jego wyjściem. Nie będzie to zwykły front-end ( HTMl,CSS, jquery), ale coś jeszcze. Osoby, które obejrzą screeny, będą wiedziały o co chodzi. :). Mam pewne pomysły, które chciałbym zrealizować. 

Osoby, które zainteresowały się tematem, proszę o jakieś opinie.

Efekty, które są widoczne na niżej zamieszczonych screenach, mogą ulec zmianie.

Pozdrawiam i do zobaczenia! :)

Kow9WBL.jpg

byKNWOg.png

6wxy7CK.png

Llrm4GA.png

dGnbsfZ.png

Opublikowano

Strona wygląda przystępnie i nawet działa.

Autor się postarał i powinny się należeć lajki.

Opublikowano

@kopyciaak

Świetna aktualizacja i strona, widać ze od samego początku starasz się o wygląd oraz funkcjonalność oraz przejrzysty confing i jak same pliki są.. Like.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nawet nie wiecie, jak bardzo to motywuje do dalszej pracy!  Dotychczasowy efekt Strony Głównej w dwóch wydaniach: Dla urządzeń mobilnych, oraz rozdzielczości dla PC możecie ujrzeć poniżej. 

Efekty, które są widoczne na niżej zamieszczonych screenach, mogą ulec zmianie.

PC:

08L22va.jpg

ryd35Oy.png

J3dXINL.png

Urządzenia mobilne:

gwGkcPe.png

ynAPBfQ.png

69LQSog.png

dpwdd4j.png

Opublikowano

Witajcie!

Do update 0.2 została dodana funkcja:

• System News ( wyświetlanie ostatniego news na stronie głównej, dodawać,bądź usuwać go można w panelu administratora ),

Aktualnie pracuję nad systemem zarządzania treścią, który również jest dostępny tylko w panelu administratora w odpowiedniej sekcji. System ten polega na edytowania zawartości strony po przez formularz, który po zatwierdzeniu, zapisuje informacje w bazie i potem je wyświetla.

Jeśli macie ciekawe propozycje na temat funkcji, jakie może posiadać administrator, to proszę zgłaszać je w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

Nie przedłużając, poniżej przedstawiam Wam efekt końcowy strony, nad którą pracuję od jakiegoś czasu.

Strona Główna

3BATZdA.jpg

yHBRqNH.png

VgEiJog.png

Panel Administratora

yGbb8AO.png

oz9pBBV.png

B3dmbvK.png

jQUzM3Z.png

Np8iPif.png

3OSctgr.png

Jako, iż ostatnimi czasy mało osób korzysta z "moich usług", udostępnię tą stronę, gdy post główny osiągnie 20+ lajków.

Pozdrawiam!

@Edit :

Ach, zapomniałem wspomnieć! Opinie, na temat wyglądu strony mile widziane. Dziękuję. :)

Opublikowano

Prosze abyś napisał skąd wziąłeś panel do nadawania rang :) z tego co wiem takie zmienianie informacji nie jest tolerowane na tym forum... Panel rang został wykonany przez Boygard'a i zedytowana przez ciebie :)

Opublikowano

Prosze abyś napisał skąd wziąłeś panel do nadawania rang :) z tego co wiem takie zmienianie informacji nie jest tolerowane na tym forum... Panel rang został wykonany przez Boygard'a i zedytowana przez ciebie :)

Nie rozumiem, czemu służy Twoja wypowiedź? Jest napisane czarno na białym, że owy panel jest kodowany przez tą osobę. Ja wykonałem jego wygląd ( mowa o panelu).

Opublikowano

kopyciaak, ale dopisek na dole strony " Wykonane przez Damian" to nie powinno sie tam znajdować :)

Skrypt Panelu jest wykonany przez tą osobę, lecz szablon strony nie. Dopisek będzie, bo to, jak wygląda strona, to głównie moja zasługa.

Opublikowano

Witajcie,

Jako, iż dostaję masę wiadomości nt. "Kiedy wyjdzie update strony", postanowiłem, że napiszę post, w którym przedstawię jak to wszystko wygląda.

Zacznę od tego najważniejszego pytania:

Kiedy wyjdzie aktualizacja? - aktualizację przewiduję na piątek, tj. 28 kwietnia 2017r.

Czy będzie wprowadzone coś jeszcze, prócz tego, co jest aktualnie?  - na chwilę obecną nie przewiduję dodania innych funkcji niż te, które są widoczne na wyżej przedstawionych screenach. Mówię tu oczywiście o nadchodzącej wersji 0.2. Zobaczymy, co czas przyniesie. Mam w planach wydać płatną wersję, ale to dopiero na okres wakacyjny.

Nad czym aktualnie pracuję? - tworzę mini system tworzenia nowego hasła w sytuacji, gdy dany administrator zapomni, jakie było hasło do logowania.  Ponadto poprawiam stylistykę strony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie,

Wersja strony: 0.2 już jest! Zachęcam do pobrania jej i testowania! Możliwość pobrania z pierwszego postu.

Błędy, poprawki etc. proszę zgłaszać. Doświadczonych Back-end'owców proszę o krytykę, a całą resztę o opinie!

Dziękuję za wyrozumiałość, a zarazem przepraszam za taką długą przerwę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...