Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

To zależy od Was, czy mam aktualizować Tą stronę. Aktualnie pracuję nad większym projektem, w którym będzie między innymi możliwość nadawania rang przez stronę. Co do reszty funkcji, to niespodzianka. :)

Pozdrawiam

Jeżeli zrobisz fajną stronę z nadawaniem rang to możesz zyskać sporą popularność, bo mało jest tego typu stron w necie :) Powodzenia !

671411485514457941894.png

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć wszystkim,

To zależy od Was, czy mam aktualizować Tą stronę. Aktualnie pracuję nad większym projektem, w którym będzie między innymi możliwość nadawania rang przez stronę. Co do reszty funkcji, to niespodzianka. :)

Pozdrawiam

Jeżeli zrobisz fajną stronę z nadawaniem rang to możesz zyskać sporą popularność, bo mało jest tego typu stron w necie :) Powodzenia !

Nie liczę na to, że stanę sie "popularny" przez napisanie strony. Jestem w Technikum Informatycznym, a pisanie stron to Moja pasja. Jeśli strona Wam się spodoba, będę się strasznie cieszył.

Opublikowano

Prace nad nową stroną trwają! Jest duże prawdopodobieństwo, że za parę dni będzie już gotowa do użycia. Powiem Wam szczerze, że nigdy takiej strony nie napisałem!

Czy tylko ja czekam na efekt końcowy?   B)   :lenny:

Opublikowano

Halo, halo! Nie śpimy, pracujemy!  :lenny:

Witajcie!

Ostatnie parę dni pracowałem solidnie nad owym projektem. Myślę, że jutro, bądź w piątek udostępnię go Wam. Nie mniej jednak chciałbym poznać Waszą opinię dot. wyglądu strony. Co byście chcieli zobaczyć jeszcze na stronie, co poprawić. Chciałbym, aby strona ta była dopracowana i żeby przypadła Wam do gustu. Żeby nie było, to poniżej udostępniam Wam parę ss'ów strony! :)

mKkAaSB.jpg

Vu1iNJf.png

kVtScte.png

LmH1T5h.png

aN7mdLZ.png

JMxqpOd.png

Na ss'ach nie ma Panelu Rang. Ciągle pracuję nad jego wyglądem. Prawdopodobnie jutro Wam go pokażę. :)

Opublikowano

Halo, halo! Nie śpimy, pracujemy!  :lenny:

Witajcie!

Ostatnie parę dni pracowałem solidnie nad owym projektem. Myślę, że jutro, bądź w piątek udostępnię go Wam. Nie mniej jednak chciałbym poznać Waszą opinię dot. wyglądu strony. Co byście chcieli zobaczyć jeszcze na stronie, co poprawić. Chciałbym, aby strona ta była dopracowana i żeby przypadła Wam do gustu. Żeby nie było, to poniżej udostępniam Wam parę ss'ów strony! :)

mKkAaSB.jpg

Vu1iNJf.png

kVtScte.png

LmH1T5h.png

aN7mdLZ.png

JMxqpOd.png

Na ss'ach nie ma Panelu Rang. Ciągle pracuję nad jego wyglądem. Prawdopodobnie jutro Wam go pokażę. :)

Moje propozycje to:

- system newsów/aktualności

- banlista

- statystyki serwera w postaci wykresów lub diagramów 

Opublikowano

Moja propozycja to samo co kolega wyżej dał:

statystyki top ilości połączeń

top najdłuższy  spęczony czas , 

Opublikowano

@Qmis i @pvpandpk 

Aktualnie dajecie mi takie propozycje, które są dla mnie w świecie nie możliwe. Znam tylko podstawy PHP i dla mnie napisanie TOP- czegoś tam jest w tym czasie nie możliwe. A jeżeli chodzi o ten projekt, to tworzę go sam. Możliwe, że w x - aktualizacji wprowadzę to, co byście chcieli zobaczyć.

Wybaczcie

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, ponieważ wgrałem wszystkie pliki na hosting uzupełniłem config i w statystykach wyświetla mi się "QueryError: 110 Connection timed out ".

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, ponieważ wgrałem wszystkie pliki na hosting uzupełniłem config i w statystykach wyświetla mi się "QueryError: 110 Connection timed out ".

Masz teamspeak'a slotowego z hostingu, czy Serwer postawiony jest na vps?

Opublikowano

Zbliża się godz. 24, a ja dalej pracuję nad projektem.

Do projektu została dodana funkcja: Lista banów.

3ZCKBqO.png

Został mi tylko do poprawki design strony i myślę, że spokojnie Wam ją udostępnię w sobotę, ewentualnie w niedzielę! :)

Opublikowano

Witaj jak na razie nie widzę tutaj nic nowego.

Co do całego kodu, można się przyczepić do drobnostek.

Czekam na coś większego gdzie będzie możliwość sprawdzenia Twoich umiejętności.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Projekt Strony

Wielofunkcyjna strona pod Twój Serwer TeamSpeak 3

Witajcie, chciałbym Wam przedstawić stronę, nad którą jakiś czas pracowałem.

Funkcje strony:

• Statystyki Serwera,
  • Podgląd Serwera,
  • Panel Rang,
  • Lista Banów,
  • Aktywni Użytkownicy na Serwerze,
  • i inne funkcje, które powinna posiadać strona.

​Demo strony: Demo Strony

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/018c43001d89d2f0bbc97d08f557f9020cca11eca366cd8682675973f140fc3a/analysis/1471189250/

Download:

http://host1gb.net.pl/download.php?file=2bbc9d978e7bca4ab0ad8d50cc7a00d6

Za nim zaczniesz pisać pod komentarzem, bądź w wiadomości prywatnej, że coś nie działa, to zajrzyj do notatnika, który znajduje się w paczce, którą Wam udostępniłem.

Jeśli stronka Wam się podoba, to odwdzięczcie się lajkiem! :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czy mógłbym prosić jakiegoś moderatora o zmianę tytułu tematu?

• [ Strona ] Wielofunkcyjna strona pod Serwery TeamSpeak

Z góry dziękuję i przepraszam za fatygę. :)

Opublikowano

Projekt Strony

Funkcje strony:

• Statystyki Serwera,
  • Podgląd Serwera,
  • Panel Rang,
  • Lista Banów,

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/018c43001d89d2f0bbc97d08f557f9020cca11eca366cd8682675973f140fc3a/analysis/1471189250/

Download:

Za nim zaczniesz pisać pod komentarzem, bądź w wiadomości prywatnej, że coś nie działa, to zajrzyj do notatnika, który znajduje się w paczce, którą Wam udostępniłem.

Pozdrawiam!

na jakiej zasadzie dziala panel rang ?

Opublikowano

Projekt Strony

Funkcje strony:

• Statystyki Serwera,
  •  
  • Podgląd Serwera,
  •  
  • Panel Rang,
  •  
  • Lista Banów,
  •  
  •  
  •  

Skan:

Download:

Pozdrawiam!

na jakiej zasadzie dziala panel rang ?

Panel rang działa na tej zasadzie, że w pliku config.php musisz ustawić rangi, które będą mogły zostać nadane / odebrane. Jeśli config.php został prawidłowo uzupełniony, na stronie będziesz musiał przejść weryfikację konta ( Jeśli jesteś na serwerze, to Twój nick będzie wyświetlony, a jeśli Cię nie ma, to będzie wyskakiwał błąd ). Po przejściu weryfikacji, możesz nadawać / odbierać sobie rangi ( według config.php)

Jest to skrypt: Group Assigner Borygarda, aczkolwiek poprawiony graficznie.  :)

Pozdrawiam

Niestety demo strony nie działa aktualnie, ze względu na to, iż maszyna mi wygasła.

Opublikowano

Bardzo fajna stronka

Dziękuję :)

Prawdopodobnie jutro będzie update 0.1, w którym będzie poprawiona głównie optymalizacja strony. Jest to główny cel tego update'u.

Jeśli macie jakies propozycje, proszę pisać poniżej. :)

Opublikowano

@DarkusFD :

Zapraszam do wiadomości prywatnej :)

Wybaczcie za brak aktualizacji. Jest to spowodowane brakiem czasu. Postaram się wydać dziś aktualizację.

Spokojnie ^.^ kazdy pownien nauczyc przez ten czas ustawien tych szablonow ;] a co do aktualizacji to czekam z niecierpliwosca ;] i like ;p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@DarkusFD :

Zapraszam do wiadomości prywatnej :)

Wybaczcie za brak aktualizacji. Jest to spowodowane brakiem czasu. Postaram się wydać dziś aktualizację.

Spokojnie ^.^ kazdy pownien nauczyc przez ten czas ustawien tych szablonow ;] a co do aktualizacji to czekam z niecierpliwosca ;] i like ;p

Dziękuję za miłą opinią. Znów dałem ciała i nie wydałem update'u. Wakacje się kończą i chciałbym spędzić ten czas poza domem. Żeby nie było, że nic nie robię, to mówię, że robię.

W kolejnych update'ach będzie przede wszystkim poprawiona responsywność strony ( jak można zauważyć, na mniejszych urządzeniach panel strony jest, ale nie ma podlinków ).

Przepraszam i zapraszam do korzystania z owego projektu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj od dłuższej chwili przeglądam kod, a po wejściu w pierwszy lepszy link mogę Ci nakreślić, że "Twoja" strona wywołuje istny spam query.

Skoro już używasz phpFastCache to rób to wszędzie.

Widzę tutaj totalną podstawę i nawet panel z naszego słynnego forum.

Hm... to teraz w każdej podstronie będzie trzeba wpisywać dane query i tworzyć nowe połączenie?

Użyj jednej klasy, a nie dwóch.

No człowieku stwórz jedną główną konfigurację i tam to wszystko wpisuj, a do połączenia query zrób funkcję, którą będziesz wywoływał gdy będzie Ci potrzebna.

Według mnie wszystko zostało tu zrobione na odpierdol nic godnego uwagi albo jest to po prostu denny zlepek syfu, który jest w sieci.

ps. Od kiedy ten śmieszkowy panel należy do Borygarda czy jak mu tam?

Opublikowano

Witaj od dłuższej chwili przeglądam kod, a po wejściu w pierwszy lepszy link mogę Ci nakreślić, że "Twoja" strona wywołuje istny spam query.

Skoro już używasz phpFastCache to rób to wszędzie.

Widzę tutaj totalną podstawę i nawet panel z naszego słynnego forum.

Hm... to teraz w każdej podstronie będzie trzeba wpisywać dane query i tworzyć nowe połączenie?

Użyj jednej klasy, a nie dwóch.

No człowieku stwórz jedną główną konfigurację i tam to wszystko wpisuj, a do połączenia query zrób funkcję, którą będziesz wywoływał gdy będzie Ci potrzebna.

Według mnie wszystko zostało tu zrobione na odpierdol nic godnego uwagi albo jest to po prostu denny zlepek syfu, który jest w sieci.

ps. Od kiedy ten śmieszkowy panel należy do Borygarda czy jak mu tam?

Witaj,

Postaram się poprawić większość rzeczy, które wymieniłeś. Odnośnie samego kodu: Tak jak wspomniałem na początku, stronami zajmuję się od jakiegoś czasu, i nie uważam się za jakiegoś wybitnego "pisarza". Swoją przygodę dopiero zaczynam. A skoro zaczynam, to trochę dziwne, żeby ta strona była "The best". Przyjmę krytykę, bo innego wyboru nie mam, ale nie spodziewałem się, że ktoś skomentuje moją ciężką pracę jako gównianą, bądź zrobioną na "odpierdol". Skoro twierdzisz, że moja ciężka praca to "denny zlepek syfu", to niech tak będzie.

Ten "śmieszkowy" panel należy do Borygarda od momentu, gdy Multivitamin porzucił projekt. A pytanie trochę bez sensu, bo wystarczyło wejść w odpowiedni temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...