Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Torreador

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawy serwer aczkolwiek nie przekonuje mnie do siebie  :s

Zmienisz przekonanie jak zobaczysz ilu chętnych będzie grało kilka dni po starcie :)

Opublikowano

Idioci na plikach z MPCForum, nie pozdrawiam, nie polecam.

Obrażasz moje pliki.... ;)

ciekawy serwer aczkolwiek nie przekonuje mnie do siebie  :s

Zmienisz przekonanie jak zobaczysz ilu chętnych będzie grało kilka dni po starcie :)

Miejmy nadzieje...

A Teraz konkrety! ( MPC DZIAŁA! )

Wiem że linki ze zdjęciami wygasły, zmieniliśmy hosting na już officjalny i jutro zostanie to poprawione wraz z wylotem głównej prezentacji.

Odpalamy Rejestracje i Uruchamiamy Download Klienta już ok godziny 15:30 w samo popołudnie!

Officjalna Prezentacja Serwera pojawi się już o godzinie 15:30 +/-

Do Startu pozostało nam lekko ponad dobę.

Mam tutaj dla was konkurs od administracji:

https://www.youtube.com/watch?v=t59HfI7EC3I

Drugi taki konkurs na SM znajduje się na FanPagu: https://www.facebook.com/TorreadorWorld/

Zapraszam na TS3: torreadorworld.pl

Start już w Czwartek 21 Lipca 15:30!

Opublikowano

Start w czwartek? Trochę lipa no ale cóż ja dopiero będę w niedziele po wakacje wiec raczej wbije pozdrawiam, a będzie płatność PSC?

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Miło, że po 2-3 miesiącach bez konkretnego serwera w końcu wychodzi coś na czym mam nadzieję uda się zostać na dłużej. :).

I mam nadzieję, że będzie to wszystko tutaj dopracowane. 

Kolejna sprawa jak tu z łowieniem ? Zostało to edytowane ? TJ:Sposób łowienia oraz nagrody z tego zdobywane ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mega serwer :) Zagram, powodzenia!

@ParadiseMC dodatkowo mam pytanie, czy skille są tu naprawione i wszystko działa poprawnie? Mam tu głównie na myśli skille healera (leczenie, zwiekszenie ataku i ogólny damage).

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

@ParadiseMC dodatkowo mam pytanie, czy skille są tu naprawione i wszystko działa poprawnie? Mam tu głównie na myśli skille healera (leczenie, zwiekszenie ataku i ogólny damage).

Jak grałeś mordo kiedyś na triad*ce, to ten serwer jest zupełnie podobny do tamtego :) 

Opublikowano

Po luj link aktywacyjny przy rejestracji który nie dochodzi?;d

link dochodzi, ale sa problemy z wp i onetem dlatego nie ktore konta administratorzy aktywuja recznie :)

Opublikowano

link dochodzi, ale sa problemy z wp i onetem dlatego nie ktore konta administratorzy aktywuja recznie :)

Na gmail i interie też nie dochodzi

Opublikowano

Na gmail i interie też nie dochodzi

powinno już wszystko działać jak należy, aczkolwiek cały czas dopracowujemy ten system  :)

o konto się nie martw, jeżeli nie dojdzie do Ciebie link aktywacyjny to na pewno jeden z administratorów zaktywuje Twoje konto ręcznie do czasu startu serwera. 

Rejestracja została włączona 24h przed startem serwera właśnie po to by wyłapywać tego typu błędy.

edit. mpcforum wróciło do żywych - prezentacja za chwilę zostanie wrzucona w publikacje serwerów.

zapraszam do rejestracji: http://torreadorworld.pl & http://concordiamt2.pl

Opublikowano

Jak grałeś mordo kiedyś na triad*ce, to ten serwer jest zupełnie podobny do tamtego :)

bardziej bym powiedzial ze jest podobny do ravi :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...