Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Torreador

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie, usunicie drop szkat serwerowych z mobów. Szkaty serwerowe to gunwo, tym bardziej ma hardzie.

Ewentualnie można dodać szkaty serwerowe do dropu z metkow. Tego jeszcze nie grali :-D

Opublikowano

na concordii bylo malo botow, nie widze sensu zeby blokowac te szkaty serwerowe po prostu dobra kontrola ze strony administracji i tyle :)

Opublikowano

na concordii bylo malo botow, nie widze sensu zeby blokowac te szkaty serwerowe po prostu dobra kontrola ze strony administracji i tyle :)

Lepiej mieć spokój jak można tego się pozbyć... Piszesz tak jakbyś to ty był jednym z tych botów i zależało ci na tym ;x

Opublikowano

Lepiej mieć spokój jak można tego się pozbyć... Piszesz tak jakbyś to ty był jednym z tych botów i zależało ci na tym ;x

to nie bug żeby to usuwać a jeśli nie chcesz mieć bana na ip za boty to lepiej na nich nie grać, bo zanim wbijesz jakiś lvl na bocie dostaniesz bana jest to nieuniknione.

Opublikowano

to nie bug żeby to usuwać a jeśli nie chcesz mieć bana na ip za boty to lepiej na nich nie grać, bo zanim wbijesz jakiś lvl na bocie dostaniesz bana jest to nieuniknione.

To nie zmienia faktu że szkaty serwerowe to s**t. :)

Opublikowano

Ułatwienie które pewnie wielu jednak przypadnie do gustu, według mnie osobiście patrząc ze strony gracza jest to fajne urozmaicenie co powinno zostać.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ułatwienie które pewnie wielu jednak przypadnie do gustu, według mnie osobiście patrząc ze strony gracza jest to fajne urozmaicenie co powinno zostać.

Rozumiem różnice zdań odnośnie szkat serwerowych, jedni je lubią, inni nie, aczkolwiek uważam że na hardzie nie powinno ich być:)

Opublikowano

o kur** chyba znowu zacznę grać xD propsuje Concordia nice byla myślę że tu będzie jeszce lepiej :3

2i29cae.png

Opublikowano

Tak jeszcze skasować szkaty serwrowe :D

gwóźdź do trumny  

Rozumiem ze jest tu pare dobrych graczy ale trzeba sie liczyć zresztą jak wiemy serwery HARD wymagają sporej ilosc czasu I nie wyobrażam sobie jak 1200 graczy siedzi 20godzin dziennie przy pc na dropieniu zmianek z bossów 

Projekt prezentuje sie dobrze Brak mi tu jeszcze systemu zwierzaków domowych 

Opublikowano

No własnie nie ma A mi staremu graczowi Bardzo sie podoba taki system i chciałbym kiedyś zobaczyć cos podobnego na prywatnych serwerach Metin 

Beta bd ?

Opublikowano

No własnie nie ma A mi staremu graczowi Bardzo sie podoba taki system i chciałbym kiedyś zobaczyć cos podobnego na prywatnych serwerach Metin 

Beta bd ?

to szybko padnie sorry.

Opublikowano

Beta bd ?

No to masz inne serwery na których to możesz zobaczyć ;) u nas jest dość sprawny system, i fajnie się prezentuje.

Beta bd ?

to szybko padnie sorry.

Nie strasz bo nie śpie od paru dni już z głową w plikach, ciągle pośpieszam reszte ekipy sam dopracowywuje najmniejsze detale, i pośpieszam ukończenie strony i forum :D naprawde dużo wysiłku jest w ten serwer wkładane.

Opublikowano

Zagram bardzo chętnie z ekipą ;)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Właśnie, usunicie drop szkat serwerowych z mobów. Szkaty serwerowe to gunwo, tym bardziej ma hardzie.

Ewentualnie można dodać szkaty serwerowe do dropu z metkow. Tego jeszcze nie grali :-D

właśnie chodzi o to żeby na niższych lv'lach sobie trochę zarobić na zmiankach, egzo/radach.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Stare czasy w 2016 nie wypalą możesz zawijać interes lub postać ten tradycyjny miesiąc i zamknąć z powodu braku graczy.  B)

To nie Interes tylko pasja, a ja jestem zawziętym skur..... i wole jednak postać miesiąc i wpierdzielić kokosy w reklamy, aby gracze którzy szukają takiego serwera go znalezli, więc dzieki za rady a zawijać to możesz kolejne posty. :((

Wpierdzielić kokosy w reklamy, jak nie potrafisz wpierdzielić 150 zł za porządną prezentację tylko wstawiasz jakieś do c***a podobne gówno w rzecz która sama w sobie jest największą reklamą.

Typowy gadacz, nic więcej.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Nie wiem, nie jestem do tego serwera przekonany. Nie zobaczyłem w prezentacji dosłownie niczego nowego, co nie znajdowało się już na innych serwerach. Jeżeli ten serwer w ciągu 2 miesięcy będzie utrzymywał 1k stałych graczy, to będzie chyba maksimum, aczkolwiek powodzenia.

Opublikowano

Zmieniam zdanie, jednak obczaję serwerek, bo ten który wczoraj wystartował, to totalne dno i bug na bugu. Jak na tym podobnie będzie masa bugów i mnożenie IS'u tylko dla hajsu, to będę musiał ośmieszyć i ten serwer :) Pozdro

Opublikowano

Stare czasy w 2016 nie wypalą możesz zawijać interes lub postać ten tradycyjny miesiąc i zamknąć z powodu braku graczy.  B)

To nie Interes tylko pasja, a ja jestem zawziętym skur..... i wole jednak postać miesiąc i wpierdzielić kokosy w reklamy, aby gracze którzy szukają takiego serwera go znalezli, więc dzieki za rady a zawijać to możesz kolejne posty. :((

Wpierdzielić kokosy w reklamy, jak nie potrafisz wpierdzielić 150 zł za porządną prezentację tylko wstawiasz jakieś do c***a podobne gówno w rzecz która sama w sobie jest największą reklamą.

Lepiej kupić grafikę od Ciebie która od innych które robisz różni się kolorem bądź kilkoma zmianami ? Mizun plz. 

Opublikowano

Umiesz czytać? Nie widać, oficjalna prezentacja jest gotowa i pojawi się dzień przed startem serwera.

Nie wiem, nie jestem do tego serwera przekonany. Nie zobaczyłem w prezentacji dosłownie niczego nowego, co nie znajdowało się już na innych serwerach. Jeżeli ten serwer w ciągu 2 miesięcy będzie utrzymywał 1k stałych graczy, to będzie chyba maksimum, aczkolwiek powodzenia.

Jest to serwer hard, nie ma tu miliona nowości oraz jakiś świecidełek, natomiast tutaj czuć ten klimat metina, nie ma różowych wachlarzy, jakichś sumo zamiast npc i rzeczy tego typu.

Zmieniam zdanie, jednak obczaję serwerek, bo ten który wczoraj wystartował, to totalne dno i bug na bugu. Jak na tym podobnie będzie masa bugów i mnożenie IS'u tylko dla hajsu, to będę musiał ośmieszyć i ten serwer :) Pozdro

Bugów nie powinno być aczkolwiek jest to Metin (bugi to część tej gry xD) więc jeśli jakiekolwiek się pojawią to zapewne Yirumi/Paradise szybko zainterweniuje :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

To spier.... na ten syf antaris i nie wypowiadaj sie w tym temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...