Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Torreador

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stare czasy w 2016 nie wypalą możesz zawijać interes lub postać ten tradycyjny miesiąc i zamknąć z powodu braku graczy. B)

To nie Interes tylko pasja, a ja jestem zawziętym skur..... i wole jednak postać miesiąc i wpierdzielić kokosy w reklamy, aby gracze którzy szukają takiego serwera go znalezli, więc dzieki za rady a zawijać to możesz kolejne posty. :((

Wpierdzielić kokosy w reklamy, jak nie potrafisz wpierdzielić 150 zł za porządną prezentację tylko wstawiasz jakieś do c***a podobne g****o w rzecz która sama w sobie jest największą reklamą.

Typowy gadacz, nic więcej.

Typowy hejter ktoremu szczeka od basebala peka, wiesz czym sie rozni zapowiedz od prezentacji? Moglem w zapowiedz wogule obrazkow Nie dodawac a ty I tak Nie Mial bys prawa tego krytykowac, I ja Nie gadam tylko dzialam, zobacz u ile youtuberow pojawily sie juz reklamy a ty nic Nie zrobisz mozesz tylko stac plakac I hejtowac
  • Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stare czasy w 2016 nie wypalą możesz zawijać interes lub postać ten tradycyjny miesiąc i zamknąć z powodu braku graczy. B)

To nie Interes tylko pasja, a ja jestem zawziętym skur..... i wole jednak postać miesiąc i wpierdzielić kokosy w reklamy, aby gracze którzy szukają takiego serwera go znalezli, więc dzieki za rady a zawijać to możesz kolejne posty. :((
Wpierdzielić kokosy w reklamy, jak nie potrafisz wpierdzielić 150 zł za porządną prezentację tylko wstawiasz jakieś do c***a podobne g****o w rzecz która sama w sobie jest największą reklamą.

Typowy gadacz, nic więcej.

Typowy hejter ktoremu szczeka od basebala peka, wiesz czym sie rozni zapowiedz od prezentacji? Moglem w zapowiedz wogule obrazkow Nie dodawac a ty I tak Nie Mial bys prawa tego krytykowac, I ja Nie gadam tylko dzialam, zobacz u ile youtuberow pojawily sie juz reklamy a ty nic Nie zrobisz mozesz tylko stac plakac I hejtowac

dawno nie widziałem by ktoś napisał ''wogule'', najs, jednak są jeszcze tacy ludzie

Opublikowano

Jeśli już chcecie wiedzieć dlaczego czasami piszę bez polskich znaków to jest to zasługa mojego iphona 5s, nie posiadam na nim polskiej klawiatury a jak widzę że ktoś mi hejtu w mojej zapowiedzi to aż mnie krew zalewa żeby nie odpisać... a więc "HĘJTĘRZĘ" nie wyłapuj mnie na takich rzeczach, tylko włącz myślenie, Pozdrawiam Konkurencje i te sprawy...

Zapraszamy do rejestracji już 20 Lipca, strona powinna trybić od rana.

Serii oraz reklam nam nie zabraknie każdy YouTuber z miłą chęcia zgodził się zagrać u nas na serwerze.

https://www.youtube.com/watch?v=y11joVH7xGQ

https://www.youtube.com/watch?v=tFyA3PZtR6k

Filmik od Hotovsky pojawi się jutro.

Filmik od IBaDi pojawi się 1-2 dni przed startem.

u każdego z nich będzie seria ;)

Opublikowano

Rozumiem że na klawiaturze twojego iPhone 5s zamiast o(ó) stoi u.

Nie rozumiem po co się pogrążać, zamiast przyznać się do błędu. ;-)

Niezła reklama ;-)

Opublikowano

Rozumiem że na klawiaturze twojego iPhone 5s zamiast o(ó) stoi u.

Nie rozumiem po co się pogrążać, zamiast przyznać się do błędu. ;-)

Niezła reklama ;-)

Hehe, jednak nie ma co o takie drobnostki spinać gdy siedzi już dłuższy czas za granicą. Sam mam czasami problem z pojedynczymi słowami gdyż od 4lat mieszkam w Niemczech a zakończyłem edukację w Polsce na 1gim. Co do reklamy to staramy się jak możemy rozmawiając z wieloma jutuberami ;p

Strona niby jest ale włączona rejestracja zostanie dzień przed startem czyli 20 lipca.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Możecie chociaż forum włączyć. Szybciej można się poznać z niektórymi osobami, bo tak bez forum, to wiadomo od razu, że serwer bez przyszłości xD

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer nie padnie, niby kopia Concordii ale liczę że będzie okey

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Polecam ze względu na Skejciora ;). Spoko ziomek i zapewni dobry kontakt na linii Administracja-Gracze.

Zajebioza bo lubię sobie pośmieszkować czasem z adminów xD I w końcu jakieś community będzie ;x

Opublikowano

Polecam ze względu na Skejciora ;). Spoko ziomek i zapewni dobry kontakt na linii Administracja-Gracze.

Zajebioza bo lubię sobie pośmieszkować czasem z adminów xD I w końcu jakieś community będzie ;x

Na kontakt ze skejktem na kamelisie nie narzekali, był jednym z lepszych GM, bo non stop pomagał ludziom na ts :).

Opublikowano

Ze mną można ale zależy też na jaki temat xD

Dam siebie to co zawsze, obym miał komu odpisywać :D

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Już ja Ci załatwię robotę xD. Czekam na start :)!

Opublikowano

Wiesz no, woda, ziemia, halucynacja, hemoglobina, taka sytuacja xDDD 

O życiu i o grze, zawsze się coś znajdzie to "pogaduchów", byłe by nie było zamuły xD

Opublikowano

CO TO ZA GÓWNO XDDD

Gdzie ta moderacja tego forum co miała z syfem walczyć, gdzie k***a sie pytam xDD

trzebabyło napisać, że mają 24h do przyznania się i opisania co i jak 

pobaw się w MPCforuma 

a co

kto ci zabroni?

Opublikowano

Pozostał tydzień do startu, a my kończymy strone i forum :) na youtube pojawia się coraz więcej filmów, ogółem serwer osiągnął już spore tysiące wyświetleń!, dziękujemy wam jako ekipa i zapraszamy do rejestracji już 20 lipca powinna śmigać od godzin porannych strona będzie w głównej prezentacji, oraz podam też ją tutaj, główna prezentacja znajdzie się na MPC Forum w dziale publikacje serwerów.

Opublikowano

Pozostał tydzień do startu, a my kończymy strone i forum :) na youtube pojawia się coraz więcej filmów, ogółem serwer osiągnął już spore tysiące wyświetleń!, dziękujemy wam jako ekipa i zapraszamy do rejestracji już 20 lipca powinna śmigać od godzin porannych strona będzie w głównej prezentacji, oraz podam też ją tutaj, główna prezentacja znajdzie się na MPC Forum w dziale publikacje serwerów.

Dziwi mnie to że następny serwer popełnia ten sam błąd tzn. wszystko dzień przed, albo gorzej w dzień startu.

Potem opinia leci wam w chu* w dół bo stronka padnie ludzie nie będą mogli się zarejestrować, przekładanie startu itd. itd...

Tyle razy ten sam temat wałkowany :DD... Później jest tylko "Robimy wszystko co w naszej mocy" "Artyleria ddos na nas spadła" "To nie nasza wina serwerownia umarła" "Technik nie ma prądu" "Bocian usiadł nam na antenie".

Nie komentuj w stylu "To nas nie dotyczy", albo "Jesteśmy zabezpieczeni". Nie jedni już tak mówili, zapewniali, obiecywali, a wychodziło coś innego.

Rejestracja 3 dni przed, klient tak samo, strona najlepiej jeszcze wcześniej, ot taki złoty środek na piątek bez bugów :).

Opublikowano

Skąd Bronie 75?

Skąd roski, ataki boga smoków, po prostu wspomagacze?

Czy potworki które biją z dystansu(czyt. łucznik, mag itp) podchodzą pod miecz?

Czy przedmioty zakupione z IS są na stałe?

Drop ulepszaczy na każdym lv?

kmr3.gif

Opublikowano

Dziwi mnie to że następny serwer popełnia ten sam błąd tzn. wszystko dzień przed, albo gorzej w dzień startu.

Potem opinia leci wam w chu* w dół bo stronka padnie ludzie nie będą mogli się zarejestrować, przekładanie startu itd. itd...

Tyle razy ten sam temat wałkowany :DD... Później jest tylko "Robimy wszystko co w naszej mocy" "Artyleria ddos na nas spadła" "To nie nasza wina serwerownia umarła" "Technik nie ma prądu" "Bocian usiadł nam na antenie".

Nie komentuj w stylu "To nas nie dotyczy", albo "Jesteśmy zabezpieczeni". Nie jedni już tak mówili, zapewniali, obiecywali, a wychodziło coś innego.

Rejestracja 3 dni przed, klient tak samo, strona najlepiej jeszcze wcześniej, ot taki złoty środek na piątek bez bugów :).

No strona już jest i to 7 dni przed startem tyle że jeszcze nie ukończona będziemy wszystko robić tego weekendu i mamy plany skończyć to wszystko również tego weekendu.

Da się jakoś wytwarzać marmury ? Jeśli tak to jak , bo nie doczytałem .

Nie marmurów nie da się wytwarzać :)

Skąd Bronie 75?

Skąd roski, ataki boga smoków, po prostu wspomagacze?

Czy potworki które biją z dystansu(czyt. łucznik, mag itp) podchodzą pod miecz?

Czy przedmioty zakupione z IS są na stałe?

Drop ulepszaczy na każdym lv?

Bronie 75 - Riper, Razador, Kufry z Plat. Zamkiem, Azrael

Ros u nas nie ma! tak jak i jakichś ataków smoka które gracze mogą zdobywać non stop są tylko pododawane jako nagrody w niektórych misjach, a jeśli chodzi o wspomagacze to są i będą lecieć z Metinów a jakie to wspomagacze dowiecie się jak ubijecie pare metinów.

Nie wiem o co ci chodzi skoro biją z dystansu to biją z dystansu ;).

Rzeczy zakupione z ISu na stałe? pierwsze słyszę, no nie wiem zależy co kupujesz ;) konto vip np będzie na 30 dni, zwierzaki będą na stałe, wierzchowce na 480-500 Godz, różnie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...