Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Torreador

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są zwierzaki, a na officjalna prezentacje sie przygotujcie bo nasz grafik fajow przygotował wam coś mega

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram. A bedą pety?

Tak, petów jest kilka co masz pokazane w prezentacji.

Pet leveluje wraz z Tobą, jego staty możesz dawać w Pż, silny na ludzi lub przeszywke :)

Każdy zwierzak ma inne bonusy, będzie to wypisane w Item-Shopie, Strona będzie online już niedługo, podamy linka tutaj w zapowiedzi oraz będzie już w głównej prezentacji.

Jest v3?

Loch Pająków V3 jest owszem, oraz na jego końcu znajduje się wejście do Baronówny Pająków.

Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak widzę posty "skok na hajs", "syf"... Ravia=pet 50 zł, balmora=80 zł... A na concordii w is'ie nie było prawie nic drogiego i czegoś co by nastawiało serwer pod zarobek. (przypomnę, że nawet kuponów sm nie było :yay: ). Tutaj mam  nadzieję, że będzie tak samo :) Oczywiście zagram i będę grał do końca. 

Powodzonka Panowie.

Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak widzę posty "skok na hajs", "syf"... Ravia=pet 50 zł, balmora=80 zł... A na concordii w is'ie nie było prawie nic drogiego i czegoś co by nastawiało serwer pod zarobek. (przypomnę, że nawet kuponów sm nie było :yay: ). Tutaj mam  nadzieję, że będzie tak samo :) Oczywiście zagram i będę grał do końca. 

Powodzonka Panowie.

Ravia = Isamu

Balmora = Fubu

jak wiemy jutuberzy tak robią serwery właśnie pod hajs bo reklamę w ciul mają jak sami posiadają duże kanały ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jak kto lubi ja nie wchodze dwa razy do tej samej rzeki

Tylko, że to nie jest rework aby wchodzić dwa razy do tej samej rzeki :v

To jest całkiem inny serwer, hardy do siebie są zazwyczaj często podobne i to wszystko ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jak będzie wyglądał IS? Nie lubię sytuacji kiedy ktoś sobie załaduje full isa i od razu idzie expić na bo/v2 na hardzie. o.O

Na serwa na pewno wbije, chociażby przetestować:)

Skąd pomysł na nazwę?? Przecież c**j ( a może róg) w dupe torreadorom:)

Opublikowano

"Z głównej strony serwer będzie reklamowany przez R3spect'a, xCruZera oraz kilku innych..."

Chyba anty-reklamowany haha

Opublikowano

Późno ten start, lepiej już by było w ten piątek najpóźniej jakby był.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jak będzie wyglądał IS? Nie lubię sytuacji kiedy ktoś sobie załaduje full isa i od razu idzie expić na bo/v2 na hardzie. o.O

Na serwa na pewno wbije, chociażby przetestować:)

Nazwa serwera wzięta z mysli o tornadzie nie wiem jak na to wpadłem myslalem o tornadzie i z tornada wyszło torreador

To nie ta sama rzeka na concordii właściciel był inny a na torreadorze jestem ja, a po zagraniu na serwerze sam stwierdzisz ze pliki były zmodyfikowane o 360 stopni, pozdrawiam

Opublikowano

Na serwa na pewno wbije, chociażby przetestować :)

Nazwa serwera wzięta z mysli o tornadzie nie wiem jak na to wpadłem myslalem o tornadzie i z tornada wyszło torreador

To nie ta sama rzeka na concordii właściciel był inny a na torreadorze jestem ja, a po zagraniu na serwerze sam stwierdzisz ze pliki były zmodyfikowane o 360 stopni, pozdrawiam

Zastanów się co piszesz następnym razem, bo wystawiasz swoją opinię na pośmiewisko.

1) Nazwa serwera jest lekko mówiąc słaba, nie przyciąga szczególnie,

2) "na concordii właściciel był inny a na torreadorze jestem ja"- wygląda na to, że to jest jedyna różnica, bo...

3)... "pliki były zmodyfikowane o 360 stopni"- a nie przypadkiem o 720?

4) Co do reklamy słabo wybrałeś- R3spect, xCruZer na hardach grać nie potrafią i albo pojadą na haxach (pozdro R3spect) albo wykupią cały IS.

To nie żaden atak, co do serwera neutral ale i tak nie wypali. Powodzenia.

Opublikowano

Stare czasy w 2016 nie wypalą możesz zawijać interes lub postać ten tradycyjny miesiąc i zamknąć z powodu braku graczy.  B)

To nie Interes tylko pasja, a ja jestem zawziętym skur..... i wole jednak postać miesiąc i wpierdzielić kokosy w reklamy, aby gracze którzy szukają takiego serwera go znalezli, więc dzieki za rady a zawijać to możesz kolejne posty. :((

No i ten post mnie zachecil, wielkie +++

Opublikowano

Na serwa na pewno wbije, chociażby przetestować :)

Zastanów się co piszesz następnym razem, bo wystawiasz swoją opinię na pośmiewisko.

1) Nazwa serwera jest lekko mówiąc słaba, nie przyciąga szczególnie,

2) "na concordii właściciel był inny a na torreadorze jestem ja"- wygląda na to, że to jest jedyna różnica, bo...

3)... "pliki były zmodyfikowane o 360 stopni"- a nie przypadkiem o 720?

4) Co do reklamy słabo wybrałeś- R3spect, xCruZer na hardach grać nie potrafią i albo pojadą na haxach (pozdro R3spect) albo wykupią cały IS.

To nie żaden atak, co do serwera neutral ale i tak nie wypali. Powodzenia.

:L nie wiem czy śmiać sie czy płakać jak ktos sie zemnie śmieje to cieszę sie ze komuś humor i zdrowie poprawiłem, piona, i pamiętaj różnica miedzy mną a toba jest taka ze ja zawsze bede szczery a ty sobie mozesz udawać jakiegoś pana mondralinskiego, a nie mam zamiaru byc mondralinski bo ktos tak chce. End of :P
Opublikowano

"Z głównej strony serwer będzie reklamowany przez R3spect'a, xCruZera oraz kilku innych..."

Pewnie ograniczy się ta reklama do nagrania prezentacji.

Czy ten serwer skończy tak samo jak eternal-kingdom?

+/- Polecam, bo skejcior iksde

tenor.gif

Opublikowano

Będą "kolorowe" KU na każdą klasę? Sprawdzanie 50 ku w sklepie czy jest aura trochę słabe :?...

Opublikowano

Każda rodzaj reklamy, nawet anty-reklama jest dobra.Chodzi o rozgłos czyli o to by trafiło to do jak największej liczby osób(graczy),a oni już sami zdecydują #taktodziała

To kup reklame u persergi

Opublikowano

Kolejna zapowiedź, w której widzę, że nie ma Shinsoo :/ 

Ogólnie zapowiedź chyba nie jest dopieszczona.

Cóż, może wpadnę, bo widzę administratorzy dużo piszą, a chcę zobaczyć jak to będzie się odzwierciedlać.

Ulepszona Concordia to mało powiedzane Concordia to bug na bugu a to jest po prostu tort z wisienka na górze.

oby dobrze upieczony ;]

edit.

":L nie wiem czy śmiać sie czy płakać jak ktos sie zemnie śmieje to cieszę sie ze komuś humor i zdrowie poprawiłem, piona, i pamiętaj różnica miedzy mną a toba jest taka ze ja zawsze bede szczery a ty sobie mozesz udawać jakiegoś pana mondralinskiego, a nie mam zamiaru byc mondralinski bo ktos tak chce. End of :P "

mądralińskiego* jak już ^^

Opublikowano

Cóż, może wpadnę, bo widzę administratorzy dużo piszą, a chcę zobaczyć jak to będzie się odzwierciedlać.

Ulepszona Concordia to mało powiedzane Concordia to bug na bugu a to jest po prostu tort z wisienka na górze.

oby dobrze upieczony ;]

edit.

":L nie wiem czy śmiać sie czy płakać jak ktos sie zemnie śmieje to cieszę sie ze komuś humor i zdrowie poprawiłem, piona, i pamiętaj różnica miedzy mną a toba jest taka ze ja zawsze bede szczery a ty sobie mozesz udawać jakiegoś pana mondralinskiego, a nie mam zamiaru byc mondralinski bo ktos tak chce. End of :P "

mądralińskiego* jak już ^^

Dzieki.... Główna zapowiedz spowoduje opuszczenie szczęk :D

Opublikowano

Zmianki ze skrzynek serwerowych?!

Wiecie czym to się kończy? Milion botów w m1. Nie mówcie że będziecie banować bo nie da się nad tym zapanować jeżeli nie będziecie mieli zmian 24h.

Opublikowano

hmm, wszystko ciekawie się prezentuje, ale moim zdaniem to już nie te czasy. Będziecie mieli grono graczy, ale to już nie są lata hardów :/. Wszystko fajnie się prezentuje i oczywiście życzę powodzenia i jak najlepszego startu - wiadomo na nim wszystko się opiera, ale niestety nie zawitam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

oby dobrze upieczony ;]

edit.

mądralińskiego* jak już %5E%5E.png

Ja zawsze dużo piszę, już mnie na tyle znasz to wiesz, Skejcior 24/7 here xD

Zmianki ze skrzynek serwerowych?!

Wiecie czym to się kończy? Milion botów w m1. Nie mówcie że będziecie banować bo nie da się nad tym zapanować jeżeli nie będziecie mieli zmian 24h.

Potem będzie płacz, że ciężko je zdobyć.

Ogólnie tym tematem bym się nie przejmował i zdał się na nas, dołożymy wszelkich starań aby likwidować boty i inne cheaty.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Avade

Jeśli grałeś na Concordii to powinieneś wiedzieć, że było botów fhoy i trochę a zmianki i tak trzymały cenę, bo nie leciało ich nie wiadomo ile :) To jest hard, bony z pl'a. Dla przykładu (oczywiście za czasów świetności serwera) red perła kosztowała 100kk (10% szansy na ulepszenie) a jedna zmianka 500-750k. Policz ile musiałbyś tym botem śmigać na jedno ulepszenie :) (Z małży leciały perły kiepsko a tutaj redkę masz z razadorka a nie azraela jak na Concordii, którego robiłeś co 3h ). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...